Wróć   TheSims.PL - Forum > NaNiKo

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy NaNiKo i Björk
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 16
  1. NaNiKo
    12.10.2010 17:49
    NaNiKo
    O mamo. Ale mi się zapomniało. Dziękuję prześlicznie, co z tego, że tyle po fakcie ^^" A w ogóle to naprawdę dziękuję, bo właśnie zajrzałam w historię naszej konwersacji i widzę, że poprzednia nasza wymiana wiadomości to też było składanie mi życzeń ^^"
  2. Björk
    30.08.2010 21:26
    Björk
    Naniko Wszystkliego najlepszego
  3. NaNiKo
    31.08.2009 19:29
    NaNiKo
    A dziękuję ślicznie ^^ Człowiek 'zapomina' o forum w natłoku wakacyjnych zajęć a potem wraca i tyle życzeń dostaje, nuh. Aż się miło robi.
  4. Björk
    30.08.2009 05:34
    Björk
    Wszystkiego najlepszego
  5. NaNiKo
    09.07.2009 18:45
    NaNiKo
    Oh jej, oh jej, jak miło
    Miło mi, że mnie odwiedzasz, kawy? herbaty? Czekoladki ^^?
    Jak się żyje?
  6. Björk
    09.07.2009 07:01
    Björk
    Wpadłam na Twój profil napisać Ci "Cześć Naniko"
  7. NaNiKo
    02.06.2009 15:21
    NaNiKo
    Widzisz. U mnie problem jest taki, że nie ma dla mnie butów na obcasie. Fakt, że w Deichmanie mają spore, dobre na mnie, i niebrzydkie buty czasem, ale niestety- zwykle nie na obcasach. Mnie się natomiast marzą koturny ;p
    Akurat taką mam budowę, że niektóre męskie spodnie pasują. Niestety- niektóre. Spodnie wyjściowe zdarza mi się kupować w Orsayu, ale niestety- dobre na długość 44 zwykle ze mnie spada, więc do kompletu muszę kupować paski, żeby móc w nich chodzić.
  8. Björk
    02.06.2009 12:28
    Björk
    No wczoraj nawet byłam w sklepie "dla puszystych" choć trudno mnie uznać za puszystą...
    Ciuchy w stylu mojej matki
    Najfajniejsze rzeczy ma HaM jednak, ale i tak dla nich duże rozmiary to w większości osoby tzw. przy kości. Więc spodnie, które są dobre na długość także mi wiszą na tyłku
    A męskich nie lubię, bo z kolei kiepsko się układają i zazwyczaj moje biodra się przez nie nie przeciskają
    Zapraszam do grupy i życzę miłego dnia
    Jak wiesz o kimś, że jest wysoki - daj znać
    Razem raźniej
    Np. jedna z internetowych znajomych, o której wiem, że jest wysoka przekonała mnie do chodzenia w butach na obcasach
  9. NaNiKo
    02.06.2009 09:11
    NaNiKo
    Taak. A koniec końców- najlepszym rozwiązaniem dla mnie okazują się męskie dżinsy...
    Ale wysocy ludzie są faajni ;p
  10. Björk
    01.06.2009 17:52
    Björk
    Witaj
    Trzeba chyba zrobić grupę dla wysokich
    Dzisiaj próbowałam kupić sobie jakieś fajne spodnie i koszmar. Są albo dla liliputów na 150 albo takie, że mogłabym wejść w nie 3 razy

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:23.