|
|
|||||||
.
.
. Nie jest to może jakiś wielki spojler, ale może rzeczywiście lepiej obejrzeć to w filmie
. W takim razie szybko oglądaj
.
. Zresztą i tak Ci nie powiem
. Najlepiej sama obejrzyj w najbliższym czasie, bo naprawdę warto
. Dear Frankie obejrzałam chyba parę tygodni temu a nadal jak o nim myślę, to mnie trzyma za serducho
.
Hm, zobaczymy...
Już dostałam nauczkę po tym jak mi wspomniałaś o "I will find you", a ja, chcąc zobaczyć czy myślę o dobrej piosence oglądnęłam to całe video... dobra nieważne.
? I na pewno inni sobie przypomną
.
.
. A przy scenie striptizu (była w filmiku z tańcem) kiedyś się popłaczę
. Film fajny, ale jednak za mało Gerry'ego
.
! Gerry nie miał w nim wyglądać tylko grać i spisał się na medal. Ani nie za miły, ani nie za oschły. A jak dla mnie, to i tak wyglądał tak, że uch...
Film zrobił na mnie duże wrażenie i zostaje na długo w pamięci. Generalnie chwyta za serce. Choć z zakończeniem i tak się nie pogodzę
. Jak najbardziej polecam, bo to poezja
.

!
!
. Z tym moim przyjacielem mogę gadać w nieskończoność. Mówimy sobie nawet o takich rzeczach, o których inni nie wiedzą
. Jest jedynym facetem, któremu umiem powiedzieć o jakichś facetach
.
.
), Dorwać Byłą (fajny, ale po obejrzeniu BP na jej tle wypada blado). Hm, chyba wszystko. W najbliższym czasie na pierwszy ogień pójdzie Attylla
.
W każdym razie on też ciut inny niż większość facetów (albo przynajmniej mnie się tak wydaje, bo jestem jego siostrą), ale dobra... obojętne! ^^
?
? Niach niach, to mój nowy cel życiowy
!
! Utrata pierwszej Robin wyszła na dobre
. Tylko Jasona było szkoda...
. Zresztą... nic nie tracisz, próbując, prawda
?
. Właśnie to podobieństwo do Gerry'ego trochę mi krwi psuje... Co do doradvy to w sumie można powiedzieć, że mam kogoś takiego
. Mam przyjaciela, z którym mam świetny kontakt. Potrafimy gadać o wszystkim
. Kiedyś go o makijaż pytałam a swego czasu mu o pewnym typie opowiadałam, żeby stwierdził, jak to wygląda z męskiej perspektywy
. Ostatnio kazałam mu BP obejrzeć, żeby się wypowiedział
, ale z jego brakiem czasu, to trochę z tym zejdzie... Żałuję jedynie, że ostatnio tak rzadko mamy kontakt
...