Wróć   TheSims.PL - Forum > seattle

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy seattle i Wielebny
Wiadomości odwiedzających od 1 do 4 z 4
  1. Wielebny
    05.10.2010 21:43
    Wielebny
    Dobra fakt to źle dobrane słowo, miałem bardzie na myśli różnego rodzaju teorie spiskowe na ten temat itp. A z tego najbardziej fascynuje mnie:
    -Projekt Chronos
    -Projekt Filadelfia
    Może już czytałeś, jeśli nie to zajrzyj w google.pl
    Ile w tym prawdy. Możliwe, że prawie nic. Ale ciekawie się to czyta.
    Jeśli chodzi o sam Projekt Chronos to osobiście uważam, iż prace nad tymi "latającymi spodkami" było w jakimś tam stopniu realizowane. Albo chociaż sama koncepcja tego była prawdziwa. Jest kilka racjonalnych faktów o tym świadczących, ale jednak sama teoria jest trochę za bardzo futurystyczna, przez co trudno w takie coś w jakimś stopniu uwierzyć.
    Ale ogólnie tego typu rzeczy lubię czytać.

Wybacz, że odpisuje z takim opóźnieniem.
  2. seattle
    04.10.2010 18:01
    seattle
    Oh, a jaki to dokładnie fakt? Bo wiesz, można przytoczyć wiele takich rzeczy odnośnie II w.ś.
  3. Wielebny
    04.10.2010 16:00
    Wielebny
    Tak, interesuję się tym.
    Choć szczegółową wiedzą na ten temat nie jestem w stanie się pochwalić, choć rok temu mój zasób wiedzy na ten temat był bogatszy to w chwili obecnej znacznie mniej już z tego pamiętam. Bardziej jednak interesuje mnie te mniej znany fakty na temat IIWŚ o których zwykle się nigdzie nie mówi, a już na pewno nie w szkole
  4. seattle
    04.10.2010 14:10
    seattle
    II wojna światowa? O proszę, nie często spotyka się osobę, która też podziela takie zainteresowania :>

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:46.