Nieskromnie powiem, że kobiety w mojej rodzinie też mają dobre geny (moją mamę odmładzają o 15 lat, mnie o 4-5), ale Twoja babcia bije nas na głowę Chciałabym wyglądać w wieku 60 lat, tak jak teraz. Szacun dla babci!
Na emeryturę przechodzisz już około 60-ątki Czyli czeka Cię jeszcze kilkadziesiąt lat w spokoju A sześćdziesięciolatkowie nie są jeszcze tak starzy, np. moja babcia ma 62 lata, a ma figurę 20-latki i żadnej zmarszczki. Wszyscy myślą że to moja matka
Wiem że gdy będę staruszkiem będę tęsknić za młodością, która ma swoje wady niestety. Spójrz na emerytów, otoczeni wnukami, spokojem, zero na głowie. Jak oni mają dobrze
Też tak mówiłam... Cóż, za porannym wstawaniem i pracami domowymi nie tęsknię, ale za atmosferą i ludźmi - owszem. Niestety, nie można mieć wszystkiego. No co Ty, już Ci się tak do staruszka spieszy?
Do grobu ;X Masz fajnie. Ja to nie mogę się doczekać kiedy pokończę te wszystkie szkoły. Albo najlepiej emerytury, kiedy o nic nie będę musiał się martwić itp.
Ja tam narzekać nie mogę, bo laba już od kwietnia i do września włącznie, ale rzeczywiście, gdybym szła we wrześniu do szkoły, to jakoś nie czułabym tych wakacji. W ogóle ten czas to leci, jakby się gdzieś spieszył...
Po mojemu, to dwa tygodnie powinni przeznaczyć na jedno miasto... A i to pewnie okazałoby się za mało Nie wiadomo jakich podróży w planie nie mam, ale na pewno jadę nad jezioro ze znajomymi w połowie sierpnia. A we wrześniu ciotka zapraszała mnie do siebie do Anglii... Boję się tylko pogody, jaką tam zastanę
Heh, no wiesz to był obóz: Francja, Hiszpania, Włochy dwa tygodnie. Szkoda że tak krótko, ale wszystko co dobre, szybko się kończy :c Za rok i za dwa też gdzieś pojadę. A jak spędzasz wakacje?