Wróć   TheSims.PL - Forum > Anonimowe Alkocholiczki

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Anonimowe Alkocholiczki i aneurysm
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 10
  1. aneurysm
    25.01.2011 10:34
    aneurysm
    No to ja Wam życzę powodzenia hehe ^^.
    Ja mam dopiero 12 wiosen : <
  2. Anonimowe Alkocholiczki
    24.01.2011 21:06
    Anonimowe Alkocholiczki
    Wszystko nowe, nie za dobrze było, ale jest coraz lepiej A u ciebie? Ile ty masz w ogóle lat? Bo masz b. dojrzałą twarz!!!!
  3. aneurysm
    24.01.2011 21:03
    aneurysm
    Cześć co tam ? ^^.
  4. aneurysm
    08.01.2011 11:48
    aneurysm
    heh spoko.
    Wiecie, Wy wcale nie jesteście takie złe
    Dlatego próbuje jakos to naprawić hehe
  5. Anonimowe Alkocholiczki
    07.01.2011 17:13
    Anonimowe Alkocholiczki
    Dzięęęęki, to miłe
  6. aneurysm
    25.12.2010 16:12
    aneurysm
    Widziałam wasze zdjęcie ! Ale Wy fajne jesteście !
  7. aneurysm
    27.04.2010 19:44
    aneurysm
    o.O avv jest meega ;d
  8. aneurysm
    01.01.2010 14:12
    aneurysm
    Możecie być kim chcecie, mi to nie przeszkadza, ale mogłybyście nie używać na forum wulgaryzmu. Gdybyście były trochę milsze to na pewno forumowicze by się was nie czepiali. Mówię także o sobie... Wcale nie jesteście takie złe, tylko czepiacie się za często i zbyt wulgarnie wyrażacie opinie na różne tematy...
  9. Anonimowe Alkocholiczki
    01.01.2010 14:08
    Anonimowe Alkocholiczki
    Hermiona wygląda na tym zdjęciu jak dzika i musisz się liczyć z tym, że nie wszystkim podobają się takie OBLEŚNE zdjęcia. Jak wam się nie podoba, to nie komentujcie, obożeeee. To po chj to dziewczyno dodajesz? Żeby stało i ładnie wyglądało? I szczerze, to walą nas te twoje sugestie, jak i miliona innych, którzy chcieli nas nawrócić. Nie zmienimy błędu, bo tak jest lepiej i wisi nam to. Przeklinać dalej będziemy, bo wybacz, ale nie jesteśmy jakimiś tam nastolatkami tylko prawdziwymi MADERFAKAMI. Ty lepiej nie klnij, bo wyjdziesz na żałosnego odpadka. Nam to pasuje do image'u. I jedzie nas to i ora kombajnem czy jesteśmy oryginalne czy niefajne czy głupie. Udław się.
  10. aneurysm
    31.12.2009 16:57
    aneurysm
    Witam. O co wam chodzi ze zdjęciem z Draco?! Jak się wam nie podoba to nie komentujcie..
    Dodałam i mi się podoba... No więc na przyszłość nie komentujcie jak wam się nie podoba... No i błąd w nicku też mogłybyście poprawić (wiem że to niby wasz kochany błąd itd...). Fajnie by też było gdybyście przestały przeklinać i dogryzać innym (spotkałam się już z tym nie raz na forum). Jeżeli chcecie być oryginalne to róbcie to w inny sposób, to wszystkim wyjdzie na dobre...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:33.