Wróć   TheSims.PL - Forum > anie_1981

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy anie_1981 i ultraviolence
Wiadomości odwiedzających od 1 do 3 z 3
  1. ultraviolence
    31.08.2012 20:05
    ultraviolence
    Dzięki za odpowiedź. No, cóż, właściwie to tego się spodziewałam, ale w głębi duszy liczyłam, że może jednak da się inaczej... Wymyśliłam jednak, jak nie stracić wyposażenia po wyprowadzce starej rodziny - po prostu uśmiercę ich Master Controllerem, wrócę do otoczenia i wtedy spakuję chatę do schowka Jeszcze raz dzięki.
  2. anie_1981
    31.08.2012 17:15
    anie_1981
    Mod przenosi tylko Simów, bez domów. Musisz pójść do starego zapisu i usunąć z nich ludzi, a potem zapisać te domy do biblioteki. Jest taka możliwość w edycji miasta. Jak w edycji miasta klikniesz na czyjś dom, to pojawia się okienko z informacjami o rodzinie a na dole okienka są przyciski, jest opcja "wyprowadź" Klikasz na to i pojawi się kolejne okienko z opcjami "wyprowadź" i "wyprowadź z domem". Klikasz na "wyprowadź". Potem rodzinę możesz umieścić gdzieś indziej lub skasować, bo będzie okienko z ich zdjęciem. Klikasz na nie i wybierasz usuń czy coś-tam.
  3. ultraviolence
    31.08.2012 16:40
    ultraviolence
    Hej, Aniu Mam do Ciebie pytanie związane z Porterem, bo wiem, że dość często go używałaś. Otóż przeniosłam całą swoją rodzinę do Appaloosa Plains. Wszystko jest ok, tylko co stało się z ich domami z SV? Myślałam, że jak Porter ulokuje rodziny w losowych domach, ich pierwotne będą sobie spokojnie "czekały" w skrzyni parcel aż ustawię je w nowym otoczeniu, ale tam ich nie ma. Czyżby ten mod pakował tylko samych simów? Rozważam jeszcze opcję, aby wejść do starego zapisu i stamtąd skopiować te domy do biblioteki. Jest tylko jeden minus całej tej operacji - gra umieści je w skrzyni razem z rodzinami, w efekcie czego będą się dublować... Ech, dużo z tym roboty. Jak sobie z tym poradziłaś?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:47.