Wróć   TheSims.PL - Forum > anie_1981

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy anie_1981 i Anulaa89
Wiadomości odwiedzających od 1 do 3 z 3
  1. Anulaa89
    13.05.2012 22:27
    Anulaa89
    Wiadomo, że szału nie będzie, bo trzebaby był simsy od nowa zaprogramować hehe.. Ale zawsze to coś. Poza tym tu chodzi bardziej o oszczędzenie naszych kart graficznych - po co mają się wytężać i pracować kilka razy więcej niż muszą? przeciez ludzkie oko tak naprawdę nie zobaczy różnicy. A karta "odsapnie". A nie ważne że masz nowiuśką i porządniuśką. A nie o samą płynność gry. Ja tylko polecam ale nie zmuszam . Jeżeli choć trochę pomogło to dobrze .
  2. anie_1981
    13.05.2012 22:12
    anie_1981
    Wypróbowałam te programiki i jest nieco płynniej, ale w zasadzie to jakiegoś szału nie ma. W sumie to trochę się tego spodziewałam. Mam bardzo dobre parametry kompa, więc to, że Simsy się nieco tną jest bardziej ich winą, niż kompa. I tak niedawno poprawiłam jakość kompa poprzez zakup nowej karty grafiki. Tekstury zaczęły mi się wtedy znacznie szybciej ładować, ale przycinek to nie zlikwidowało. Teraz gra chodzi minimalnie płynniej i tekstury ładują się nieco szybciej, więc na razie zostawię te programiki. W sumie to ja dużo kombinowałam z Simsami. Mam je dodane do DEP, mam pliki z miastami z mts, z poprawionym trasowaniem. Po każdej takiej zaaplikowanej zmianie, gra funkcjonuje nieco lepiej, ale szału nie ma...
  3. Anulaa89
    13.05.2012 18:59
    Anulaa89
    Hej odpowiadam tutaj: bo Ilona nas zrypała i usunęła moją odpowiedź.

Wiem - też używałam launchera i źle to wspominam, ale te aplikacje są w 100% bezpieczne. Jak juz mówiłam od roku ich używam i jest wszystko w porząsiu. Ale oczywiście pewnie, że możesz sobie porobić kopie, ja zawsze robiłam, nawet gdy nie używałam. To się przydaje, bo w tej grze nic nigdy nie wiadomo tak czy siak czy z tymi programami czy bez. dobre to z tym zakładem - ale bardzo trafne spostrzeżenie hhihi...

Można zmienić ikonkę - pewnie że tak . Klikasz właściwości prawym przyciskiem na ikonie, później zakładka skrót i przycisk zmień ikonę. Kolejnie otwiera sięokienko z ikonami, klikasz przycisk przeglądaj i wybierasz lokalizację i plik gdzie masz ikonę simsów. ja mam xP jak masz inny system to może to wyglądać podobnie albo identycznie, nie pamietam bo dawno nie mialam do czynienia z siódemką czy vistą, w kazdym razie da się zmienić bo sama to zrobiłam hehe i nazwę też zmieniłam na The Sims 3 a nie 3booter

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:53.