Wróć   TheSims.PL - Forum > rudzielec

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy rudzielec i Mile
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 26
  1. Mile
    14.12.2013 21:12
    Mile
    Cieszę się, że się cieszysz. Ja oczywiście będę czekać na twoj odcinek
  2. rudzielec
    14.12.2013 13:28
    rudzielec
    Oooo...! Ciesze się, że wszystko już ok, bo jestem potwornie ciekawa co się będzie działo
    Uwielbiam Ginę i Barneja!
    Sama wiem jak to jest z komentowaniem, także rozumiem, że czasami tak jest, iż człowiek odkłada wszystko na później, a potem to później, odkłada się na jeszcze później Dziękuję za komentarz, jest mi miło, że nadrobiłaś, przynajmniej będziesz na bieżąco, bo może wstawię jeszcze dziś, lub jutro nowy odcinek, zależy jak się wyrobię z pisaniem
    I dziękuję również za ciepłe słowa, wiele dla mnie znaczą :3
  3. Mile
    14.12.2013 07:47
    Mile
    Halo Rudzia No widzisz nie było nowych odcinków to zamknęli temat, ale już mówiłam o tym z Kedzia i otworzy jak bede miala nowy odcinek. Sprawa wyglada tak, ze mam napisany nowy odcinek, gra juz chodzi. Porobie zdjecia i wstawie, moze nawet w ten weekend. Dziekuje ci bardzo za zainteresowanie. Kochana a ja jak zwykle jestem wobec ciebie nie fair bo obiecalam ci koment w twojej historii. Szczerze to dostalas bana i odlozylam to, potem zapomnialam bo przez jakis czas w ogole nie wchodzilam na fts, ale juz sie biore i mam nadzieje ze mi wybaczysz juz lece pisac Ciesze sie ze juz wrocilas, ciebie tutaj na serio brakowalo
  4. rudzielec
    10.12.2013 22:14
    rudzielec
    Mily!! Ja tu wchodze z nadzieją że OJSG przeczytam a tu zamknięte!!
  5. rudzielec
    03.08.2013 02:10
    rudzielec
    Ok, więc czekam niecierpliwie
    A co z Subem zrobię to muszę się jeszcze zastanowić
  6. Mile
    03.08.2013 00:05
    Mile
    Już niedługo uzupelnie braki w lekturze u ciebie, przepraszam ale stalam sie cholernie leniwa, moze to te lato takie jest, a u ciebie nie mozna normalnie przeczytac, trzeba pomyslec Wrocic do dawnych wydarzen i wtedy mozna miec swoje zdanie, dlatego teraz ci nic nie powiem o ostatnich wydarzeniach na twoim FS, ale nie zabijaj Suba, mozesz wszystkich ale nie jego Nie, zartowalam rob co chesz to twoja historia
  7. rudzielec
    01.08.2013 09:55
    rudzielec
    Muszę się nad tym poważnie zastanowić, szczególnie po ostatnich wydarzeniach w FS
  8. Mile
    01.08.2013 01:02
    Mile
    O nie to lepiej niech zostanie sam ale żyje, Szkoda takich przystojniaków
  9. rudzielec
    01.08.2013 00:44
    rudzielec
    Ahahaha xD o nie, jeden z nich albo umrze, albo odejdzie zostając sam...
  10. Mile
    01.08.2013 00:39
    Mile
    Hahahhahahha, no widzisz cos w nim jest Albo inaczej daj Subowi jakas extra wystrzalowa laske, tylko z mniejszymi lapami

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:21.