Wróć   TheSims.PL - Forum > Arkia

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Arkia i Levkoni
Wiadomości odwiedzających od 1 do 4 z 4
  1. Arkia
    23.07.2012 18:05
    Arkia
    Lepiej późno niż wcale, więc... Przepraszam, jeśli narobiłam Ci nadziei na przetłumaczenie Nraasa, ale niestety moja siostra jest jaka jest, najpierw się interesuje, a potem twierdzi "no gdyby był do niego jakiś kontakt", zamiast dotrzymać słowa lub przyznać się do lenistwa. Mi również jest przykro, bo brak wersji polskiej praktycznie przekreśla moje szanse na korzystanie z niego.
  2. Levkoni
    30.12.2011 14:35
    Levkoni
    Dodatkowo, jakbyście potrzebowały z siostrą pomocy w tłumaczeniu to chętnie pomogę, znam nieźle angielski i jestem już trochę zorientowany w modzie
  3. Levkoni
    30.12.2011 14:34
    Levkoni
    No ja niestety mam taki błąd u siebie, że nie da się do mnie na skrzynkę pisać i ja do innych też nie mogę, mimo że mam pustą Co do tłumaczenia to ja osobiście Twallana nie znam i nie gadałem z nim, znam go tylko właśnie z tych modów. Proponuję Ci zarejestrować się na tym forum i napisać do niego na priv, chyba że ma tam maila w profilu podanego to możesz też tam. On jest na tym forum Administratorem i nie wiem czy nie jest przypadkiem głównym jakby właścicielem tego forum, więc na pewno odpisze bo pewnie często tam jest. Cały czas aktualizuje swoje mody.
  4. Arkia
    30.12.2011 13:53
    Arkia
    Swoim postem w "Opowiadamy..." o tym Nraasie bardzo zachęciłeś mnie do ściągnięcia go. Właśnie tego potrzebowałam! Moja siostra również się nim zainteresowała, a że bardzo dobrze zna angielski jak i ma znajomą tłumaczkę, wzięła pod uwagę możliwość przetłumaczenia tego moda. Myślę, że raczej nie było by ku temu przeciwników, jednak należałoby porozmawiać z tym niejakim Twallanem na ten temat, czy zgodziłby się dać to komuś do tłumaczenia. Znasz może do niego jakiś kontakt, czy trzeba pisać na tamtym forum? (chciałam wysłać pw, ale masz pełną skrzynkę)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:44.