Wróć   TheSims.PL - Forum > eyvee

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy eyvee i Shannon
Wiadomości odwiedzających od 1 do 7 z 7
  1. eyvee
    08.04.2013 16:10
    eyvee
    nom renusia najbardziej lubie *.* probuje go zrobic jako sima, ale chyba zerzygnuje, bo nie umiem mu takiej fryzy znalezc xD hahah
  2. Shannon
    08.04.2013 16:02
    Shannon
    ren 333
  3. Shannon
    08.04.2013 16:01
    Shannon
    mam to samo z przeslodzonymi wykonawcami, co za duzo to niezdrowo, ale to raczej babskie zespoly, ktorych i tak nie slucham, bo nie podoba mi sie ich muzyka. no moze oprocz f(x) ale i tak specjalnie za nimi nie szaleje. co do telewizji to podoba mi sie "styl"(?) koreanskich dram nie zebym byla jakas wielka fanka bo obejrzalam tylko polowe odcinkow "you're beautiful" ale naczytalam sie duzo na tumblrze i costam wiem. uwielbiam za to wszystkie mozliwe koreanskie programy typu weekly idol, hello baby etc. tego humoru nic nie przebije i wlasnie tak jak napisalas odznaczaja sie "innoscia"
  4. eyvee
    08.04.2013 15:40
    eyvee
    wiadomo, ze nie wszystkich, bo niektorzy sa az za bardzo "sweet", ale nie powiem...niektorzy sa calkiem calkiem nawet niekeidy lepiej spiewaja niz z ameryki czy z europy - ja tam czesto siedza na azjatyckich kanalach / japonski,koreanski / czy to filmy, czy gry, zycie szkolne, kultura i muzyka wraz z moda Lubie te "innosc" co u nas wzieliby cie za psychicznie chorego :/
  5. Shannon
    08.04.2013 15:33
    Shannon
    nic ci nie odbija a nawet jesli to bardzo dobrze XD
    jezeli mozna wiedziec to sluchasz tylko nuest czy czegos wiecej i czy ogolnie interesujesz sie gejpopami czy tylko muzyka tak pytam z nudow "D
  6. eyvee
    08.04.2013 15:25
    eyvee
    tak mi odbija na starosc xD haha
  7. Shannon
    08.04.2013 15:07
    Shannon
    jezusiu sluchasz kpopu

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:39.