Wróć   TheSims.PL - Forum > RaspberryXD

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy RaspberryXD i Miscellaneous
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 46
  1. RaspberryXD
    16.05.2013 13:55
    RaspberryXD
    Sorry za "nie odpiskę" ale do forum nie W miałam dostępu 7 dni >.< Tak.. Uwierz, z jednej strony, to dobrze że odjechał. W dzień to jeszcze jest ok, ale noc.. W kanapie ma dziurę, przez którą wchodzi sobie do środka kanapy. Ale jak kanapa była rozłożona, nie miał gdzie wejść, to pod kołdre.. Jak jest kot ja się boje spać.. Ale czasami przyjdzie i się położy na nogi
  2. Miscellaneous
    10.05.2013 22:20
    Miscellaneous
    Tak - Fifi jest ogromna! I też skacze po blatach.
    Ale szkoda, że Twój kotek już odjechał. :c
  3. RaspberryXD
    08.05.2013 19:57
    RaspberryXD
    Olbrzym? W ogóle jak tego kota, który ode mnie w poniedziałek odjechał (:c) to co go zdjęłam z blatu, pięć sekund nie minęło znowu był na blacie. Plus, raz nie doskoczył, i chciał się blatu pazurami złapać, żeby się podciągnąć
  4. Miscellaneous
    08.05.2013 19:06
    Miscellaneous
    Na tamtych zdjęciach to ona była malutka - teraz to jest olbrzym.
  5. RaspberryXD
    07.05.2013 20:00
    RaspberryXD
    Wiesz, weszłam do twojego forumowego albumu, i muszę powiedzieć, twoja Fifi jest słodka
  6. RaspberryXD
    06.05.2013 05:45
    RaspberryXD
    Ja już tego co u mnie jest chciałam w łazience zamknąć. Ale ten kot będzie skakał na klamkę, dopóki sobie nie otworzy.
  7. Miscellaneous
    05.05.2013 21:29
    Miscellaneous
    Naprawdę, jak masz już długo kota, to da się przyzwyczaić.
    Fifi to ja na noc wykopuję z mojego pokoju - całą zasłonę mi zniszczyła. x_x
  8. RaspberryXD
    05.05.2013 19:31
    RaspberryXD
    Ja bym z takim kotem nie wytrzymała minuty A jak przeżywasz noc z twoją Fifi? Ten co jest u mnie, (nie jest mój, mój tata wziął go od znajomego do jutra) nie da spać. Nie da ruszyć nogami, ja zawsze śpię skulona i staram się nie ruszać, bo się boje zębów Pazury ujdą, ale nie te jego zębiska..
  9. Miscellaneous
    05.05.2013 19:15
    Miscellaneous
    Przyzwyczaisz się, uwierz mi.
    Moja Fifi robi tak co chwilę - skacze gdzie się da i gryzie każdego, kto jest w pobliżu.
  10. RaspberryXD
    05.05.2013 09:07
    RaspberryXD
    Taa.. wiesz, że wczoraj zostawili mnie rodzice samą z kotem? Ganiał za muchą, (czyt. skakał po czym się dało ) wszedł do zlewu... Znaczy on wskakuje na blat przy zlewie, żeby mu wodę odkręcić, bo się nią bawi, ale kot w zlewie?! Jeszcze bardzo mocno złapał mnie zębami i jeszcze nie chciał puścić -,-

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:26.