Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i Pamela
Wiadomości odwiedzających od 91 do 100 z 102
  1. Libby
    14.06.2008 23:13
    Libby
    Właśnie, w dłuższych mu było lepiej. Czy czarne, czy blond bylo super. Nadal nie mogę się zdecydować, w których lepiej.
  2. Pamela
    14.06.2008 23:04
    Pamela
    Tak, niestety pierwszy raz ;c Ale obejrze ^^ Głos, usmiech, gra aktorska, włosy też mi się strasznie podobają, szczególnie jak miały dłuższe.
  3. Libby
    14.06.2008 22:59
    Libby
    Pierwszy raz o_O?Swego czasu było o nich bardzo głośno. Heath taki trochę niepodobny, krótkie włosy i bodajże okularki. Był jednym z braci Grimm. Kurczę, uwielbiałam też jego głos. Zwłaszcza, gdy śpiewał. No i drobna pomyłka: był rok starszy od mojego kumpla(sprawdziłam datę urodzin).
  4. Pamela
    14.06.2008 22:54
    Pamela
    A to tych Braciach Grimm pierwszy raz słysze, znaczy sie o filmie XD Musze obejrzeć. Będe wdzieczna za linki, bo sama nie mam za duzo czasu by teraz poszukać ;c
  5. Libby
    14.06.2008 22:51
    Libby
    Ja obejrzałam Patriotę i nie wiedziałam, że to on. Tylko nie pamiętam, czy widziałam to przed Złośnicą, czy po. Tak, ten filmik jest świetny. Jest tego trochę na youtube . Jutro w wolnej chwili Ci podeślę.
  6. Pamela
    14.06.2008 19:09
    Pamela
    Mój pierwszy film z jego udziałem to był 'Tajemnica Brokeback Mountain' ^^
    Ale tak naprawdę, był to 'Obłędny rycerz'. Kiedyś widziałam własnie Obłędnego i nie wiedziałam, ze to heath.
    Juz nawet nie pamiętam kiedy to oglądałam po raz pierwszy. Moim zdaniem był dobrym aktorem, żałuje, że grał w takiej małej ilości filmów ;c Teraz mam zamiar obejrzeć każdy film z jego, choćby najmniejszym, udziałem. Zgadzam się z Tobą, nie był jakoś szczególnie przystojny, ale było coś w nim...Uśmiech Heatha 33
    Co do filmiku, jest naprawde fajny ^^ no i te połaczenie z muzyką...Jak znajdziesz jeszcze jakieś ciekawe filmiki to mozesz podać mi linki ;D
  7. Libby
    14.06.2008 10:01
    Libby
    A i widziałam go jeszcze w Nieustraszonych braciach Grimm.
  8. Libby
    14.06.2008 09:30
    Libby
    Królów Dogtown też widziałam. Jaki pierwszy film z nim widziałaś? Ja Złośnicę, jakieś 3 lata temu. Ten film widziałam już ileś razy i często do niego wracam, no i uwielbiam go w Obłędnym Rycerzu. Wróżyli mu świetlaną przyszłość... Najgorsze jest to, że on był w wieku mojego dobrego przyjaciela. Dlatego ciężko mi było się z tym pogodzić, był za młody...
    Często wracam do jego filmików na youtube. Zwłaszcza do "Can't take my eyes off of you".
    Wczoraj znalazłam jeszcze coś takiego:
    http://youtube.com/watch?v=i8HytcSskcM Nie wiem, czy wczoraj miałam taki nastrój, czy co, ale ta piosenka w połączeniu z filmikiem prawie doprowadziła mnie do łez.
    Nie był może zaójczo przystojny, ale miał coś w sobie. Uwielbiałam nawet ten jego uśmiech. W jego wykonaniu był uroczy...
    Za stara jestem na to xD! Ale do gościa miałam/mam sentyment.
  9. Pamela
    14.06.2008 00:10
    Pamela
    Tak! Słyszłam tą piosenke, jest boska 33 Brokeback koniecznie obejrzyj do końca, też jest super. Patrioty jeszcze nie widziałam, no i Jokerze też słyszałam...no ale cóż. Teraz chce obejrzeć wszystkie film z jego udziałem. O! Jest też jeszcze Cena Honoru (widziałam) i Królowie Dogtown (tez super film, polecam choć gra na drugim planie, ale zawsze) ^^ Ja o jego śmierci dowiedziałam się przez fotka.pl, wiesz tam były takie ogłoszenia z plotek.pl itp. i nagle czytam ' Heath Ledger nie żyje' Myślałam, ze to jakiś zart, wchodze a to na serio. A dzień przed oglądałam pierwszy film z jego udziałem :o
  10. Libby
    14.06.2008 00:02
    Libby
    Złośnicę uwielbiam a zwłaszcza scenę, gdy Heath śpiewa! Widziałaś to? Mogę Ci podesłać link na youtube. Uwielbiam tę piosenkę w jego wykonaniu. Brokeback Mountain widziałam tylko pół, bo nie mam czasu obejrzeć do końca, ale to nadrobię. Ostatnio grał w Jokerze i czymś jeszcze, czego chyba nie skończył. Widziałam go też w Patriocie z Gibsonem. Reszty filmów w tym momencie nie pamiętam. Do tej pory pamiętam moment, gdy przyjaciółka powiadomiła mnie o jego śmierci. Musiałam kilka razy przeczytać smsa, by doszedł do mnie sens jej słów. Chociaż i tak to nie do końca do mnie dotarło wtedy... Jak bym dostała czymś w głowę...!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:02.