Wróć   TheSims.PL - Forum > Malin
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Malin i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 91 do 98 z 98
  1. Malin
    08.04.2012 21:10
    Malin
    Rudzielczyni, ja Cię proszę, Ty mi zdradź, co to za skin dla Marco, że ma takie CUDOWNE... zaplecze! Muszę to mieć!!! 33
  2. rudzielec
    29.02.2012 00:31
    rudzielec
    nie ma za co, mówiłam, że to proste
    chętnie bym taki poradnik napisała, ale tak jak mówiłam, klawisz print screen nie robi mi zrzutów ekranu więc jest problem :x
    ale jeśli uda mi się dojść do tego, dlaczego tak jest, to chętnie się wezmę za taki poradnik
  3. Malin
    28.02.2012 22:39
    Malin
    Kurczę, no rzeczywiście, a ja nie wpadłam na to... Za to wczoraj w grafice google szukałam zdjęć jakichś fajnych firmowych spodni i z tego starałam się przerabiać i nakładać na mesh, ale ile z tym robotyyyyyy, masakra... A przecież Twój sposób jest o wiele prostszy... Dzięki za radę, teraz już wiem, jak się za to zabrać i nie przemęczać (Ale nawiasem mówiąc, poradnik w Twoim wykonaniu by się przydał, niejedna osoba by skorzystała .
  4. rudzielec
    28.02.2012 21:19
    rudzielec
    recolory różnych ciuchów biorę z innych ciuchów, np. jak mam jakieś spodnie z bluzką, a podoba mi się bluzka, to rozdzielam je, na innego mesha z jakiejś bluzki, nakładam teksturę, zapisuję, odświeżam i gotowe w taki sposób z każdych spodni, możesz zrobić takie rurki jak chcesz, wystarczy, że będziesz zamieniać teksturę z teksturą w tych spodniach i wszystko wyjdzie bez problemów
  5. rudzielec
    27.02.2012 15:07
    rudzielec
    chwila, Ty chyba pisałaś do mnie na PM z zapytaniem o te dechy na okna, mam rację?
    jeśli tak to są tutaj:
    http://www.modthesims.info/download.php?t=403298
    jeśli nie to wybacz, że Cię z kimś pomyliłam, ale skasowałam wiadomości i nie wiem kto dokładnie chciał te dechy

ok, już wiem kto to był, sorki za niepotrzebną wiadomość
  6. Malin
    27.02.2012 15:02
    Malin
    Właśnie wersja SimPE jest chyba najnowsza, ściągałam ją kilka dni temu z oficjalnej strony. Za każdym razem, jak klikam ikonę "Photo studio" to wywala mi informację, że nie znaleziono CEP (a przecież mam go od dawna). No nic, spróbuję samym warsztatem podziałać, powiedz mi tylko, skąd wziąć ładne tekstury do tych gatek?
  7. rudzielec
    27.02.2012 13:54
    rudzielec
    hej ^^ nie no, jak na razie mam spokój, tylko Kenny się dobijał
    napisałam, że robienie recolorów jest proste jak barszcz, bo to faktycznie jest proste, wystarczy warsztat i photoshop
    simPE nie wykrywa Ci CEP-a? może masz jakąś starą wersję? (simPE oczywiście )
    myślałam, żeby kiedyś napisać poradnik z robienia recolorów w photoshopie ale dałam sobie spokój, po tym jak sie okazało, że nie mogę robić zrzutów ekranu (po prostu bosko :x) więc jeśli będziesz chciała, postaram Ci się jakoś inaczej to wytłumaczyć
  8. Malin
    27.02.2012 13:28
    Malin
    Hej, pewnie masz zalew PM-ek teraz Ale ja w sprawie tych recolorów spodni. Pisałaś, że to proste jak barszcz, no więc czy mogłabyś mi jakoś przybliżyć temat? Nie robiłam nigdy nic sama; próbowałam kilka dni temu zrobić w SimPE recolor obrazu, ale ten program nie wykrywa mi CEP-u, więc dałam sobie spokój. ;/ Jakbyś znalazła wolną chwilę na wyjaśnienie, to będę bardzo wdzięczna.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:04.