Konwersacja Pomiędzy anie_1981 i Lubie
Wiadomości odwiedzających od 91 do 96 z 96
-
Na drzewie nie ma gniazda. Wyglądało to tak. Posadziłem go na drzewie a on się "skulił". Stał tak chyba około 15min. Znudziłem się i poszedłem do domu, a ptak (widziałem przez okno) odfruną.
-
Czy na drzewie jest gniazdo? Znam się na udomowionych ptakach, na dzikich nie za bardzo. Można by go zanieść do jakiegoś schroniska dla zwierząt czy coś...
-
Hejka.
Mam pewien problem, dotyczący zwierzaka. Dziś rano jak szedłem po drzewo znalazłem malutkiego ptaszka, który nie umie latać. Brałem go na ręce i czekałem jak odfrunie. Ptaszek zlatywał, ale nie odfruną. Teraz wsadziłem go na drzewo. Co z nim dalej robić??
(zwróciłem się do cb bo wiem, że lubisz zwierzątka)
-
Dziękuję bardzo. Te okienka już mnie pomału denerwowały. Szczerze mówiąc mam gdzieś, że ta i ta osoba pracuje tu i tu, lub on flirtuje z nią i w ogóle..
Jeszcze raz dziękuję..
-
Klikasz na komputer, NRaas
Story Progression\General Settings. Zjeżdżasz na dół okienka i szukasz "Stories". Zaznaczasz, klikasz na dole "ptaszka" i z kolejnego okienka wybierasz "None".
-
hejka...
Jaka jest ta funkcja w NRaas StoryProgression (?) by wyłączyć te komunikaty, bo mnie to troszeczkę (!) wnerwia.. ?