Wróć   TheSims.PL - Forum > Silver
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Silver i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 91 do 98 z 98
  1. rudzielec
    09.11.2011 10:19
    rudzielec
    nie ma mowy żeby zrezygnowała, to wiem na pewno !
    w tamtym roku w tym samym czasie równiez nie miałam weny i nic nie pisałam, może taki czas
  2. Silver
    08.11.2011 21:20
    Silver
    OJ szkoda. Ostatnio coś dział z FS upada...Nikt nic nie dodaje przez dłuższy czas. Jeszcze niedawno codziennie coś było.
    Mam nadzieje, że nie zrezygnujesz z pisania tak jak Vipera
  3. rudzielec
    08.11.2011 19:51
    rudzielec
    hmm... postaram sie w tym tygodniu coś dodać, ale nie obiecuję, bo nie mam chwilowo czasu na pstrykanie fot, a jak jest czas to chęci brakuje
    troszkę się wypaliłam z tym pisaniem, za dużo sobie wzięłam na głowę i teraz taki efekt, że nie wiem co mam pisać
    obecnie mam napisany odcinek Vorga do przodu a teraz siedzę i męczę odcinek Belle Rose, które już chciałabym skończyć, ale brak weny mi nie daje
    normalnie masakra jakaś, nie lubię takiej niemocy!
  4. Silver
    05.11.2011 17:37
    Silver
    Rudzielcu, kiedy dodasz jakiś odcinek FS? Nudzi mi się na forum nie ma co czytać
  5. Silver
    17.07.2011 17:58
    Silver
    Zapamiętam
  6. rudzielec
    17.07.2011 17:50
    rudzielec
    nie ma sprawy, jakbyś czegoś nie wiedziała, to chętnie odpowiem, także wal śmiało
  7. Silver
    17.07.2011 17:45
    Silver
    O przepraszam nie zauważyłam, że napisałaś mi na profilu
    I oczywiście bardzo dziękuję za odpowiedź nie każdy ma ochotę się fatygować i tłumaczyć coś nowym forumowiczom.
  8. rudzielec
    02.07.2011 00:09
    rudzielec
    Kiedy FS jest skończone lub nie ma w nim komentarzy przez trzy miesiące, zostaje zwyczajnie zamykane, lecz nie usuwane, no chyba, że chce tego sam autor

w przypadku Melodii, jest trochę inna historia, temat został usunięty bo Vipera usunęła z niego wszystkie posty z odcinkami, nie chcę się bardziej zagłębiać w ten temat, bo nie powinnam

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:05.