Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 1011 do 1020 z 1814
  1. rudzielec
    09.05.2011 10:19
    rudzielec
    no to teraz już wiem który to
    widziałam foty, fajnie wyszły
    no i chyba ma się rozumieć, że całe spotkanie wypadło zaje.biście?
  2. Libby
    08.05.2011 10:05
    Libby
    No właśnie musisz sobie przypomnieć !
    A to ten mój przyjaciel, któremu pisałam o M. Twierdziłaś wtedy, że przyjaźń między kobietą a mężczyzną nie istnieje i że to dziwne, że nas nigdy nic nie łączyło. Teraz na pewno kojarzysz .
    Hm, ostatni raz widzieliśmy się w 2003 roku w sanatorium, gdzie się poznaliśmy. Wczoraj było super. Zdjęcia fajnie wyszły .Był jeszcze kolega A, bo razem przyjechali wczoraj do szkoły do Wrocka. Tylko przy ich jeździe, to się trzeba momentami drzwi trzymać .
  3. rudzielec
    08.05.2011 09:20
    rudzielec
    hah, żebym ja to pamiętała, co to był za film
    ale jak sobie przypomne to napisze
    czekaj, czekaj... bo ja już się pogubiłam w tych literkach, który to był A.?
    daj jakąś wskazówkę, to sobie przypomnę
  4. Libby
    07.05.2011 22:31
    Libby
    W jakim filmie go widziałaś ? Przypomnij sobie szybko ! Bombastic jest fajne .
    Dziś się spotkałam z A . Było super .
  5. rudzielec
    07.05.2011 16:25
    rudzielec
    haha no faktycznie się rozpisałaś
    no ale ja lubie czytać (podobnie jak ty, gorzej z pisaniem )

jeśli chodzi o Jasona, to widziałam go już w jakimś filmie, ale nie pamiętam jakim, bo chwilę temu to było
    a te filmiki na pewno pooglądam i powiem ci wtedy który mi się podobał, bo na razie to BOMBASTIC króluje
  6. Libby
    06.05.2011 11:47
    Libby
    Ale obejrzałaś te wszystkie 9 ?
  7. Libby
    06.05.2011 11:39
    Libby
    No ba, lover lover . Choć u mnie też bardzo często leci Last man standing . Refren mi się podoba o traceniu kontroli. Fajnie to dopasowane .
    Chyba sobie wrócę do North Shore . Intro ostatnio wrzuciłam w klubie . Na wakacjach będę musiała się wziąć za Stargate'a a na razie musi mi wystarczyć duży Jason . Ostatnio paradował bez ciuchów .
    Jeśli mogę coś polecić, to obejrzyj sobie Brzydką Prawdę z Butlerem . Nie miałam wyrobionego zdania na jego temat, ale po tym filmie go uwielbiam . Naprawdę zabawna komedia. Cały czas coś się dzieje . Później oglądałam z nim Dorwać Byłą, gdzie grał z Aniston, ale wypadło słabo(choć jedna scena rekompensowała ). Może gdybym oglądała je w odwrotnej kolejności...
    Za to PS I love you było fajne, choć za mało Butlera było .
    A Ty lubisz Butlera? Mam jeszcze 3 filmy z nim w zapasie. Trzeba by obejrzeć .
    PS. Ale się rozpisałam !
  8. rudzielec
    06.05.2011 11:22
    rudzielec
    no ale bombastic mnie rozwalił
  9. Libby
    05.05.2011 15:27
    Libby
    To tak jak ja . Też bym nie pogardziła , choć dla mnie trochę za duży i wolałabym go w mniejszej wersji .
  10. rudzielec
    05.05.2011 12:46
    rudzielec
    wolę go w mniejszej wersji ale tą "większą" ostatecznie też bym nie pogardziła

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:23.