Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 1081 do 1090 z 1814
  1. Libby
    19.03.2011 13:42
    Libby
    Jak tam prace nad F4?
  2. Libby
    19.03.2011 13:41
    Libby
    Coś w tym musi być . Tak to zaczynało powiewać nudą: D cisza, M też a teraz jak źle to rozegram, to będzie sajgon .
    Też ciekawa jestem, choć nie zdziwiłabym się, gdyby się nie odezwał. Wiesz, skleroza jest powszechna. Pocieszające jest to, że sam napisał, że przyszły weekend jest nasz(a to już coś ) i co najważniejsze sam z siebie powiedział, że ma sklep u mnie pod blokiem a przecież nie musiał .
  3. rudzielec
    19.03.2011 10:11
    rudzielec
    no widocznie musi się coś dziać wokół ciebie żebyś normalnie funkcjonowała
    mnie też ciekawi czy R. się odezwie :>
  4. Libby
    18.03.2011 17:52
    Libby
    Jakoś w lutym byłam chora... :/ Znów mnie pewnie brat i Mama poczęstowali choróbskiem...
    Realizacja planu to podstawa . Zastanawiam się tylko, czy R się odezwie z propozycją terminu . Widocznie potrzebny jest mi wir wydarzeń do życia .
  5. rudzielec
    18.03.2011 17:32
    rudzielec
    no to teraz musisz koniecznie zrealizować swój plan
    masz racje, teraz coś się dzieje, a dopiero narzekałaś niedawno, że nie dzieje sie nic
    oj a kto lubi być chorym?
    ja się ciesze, że mnie jeszcze nie złapało coś od miesiąca
  6. Libby
    17.03.2011 21:03
    Libby
    Ależ się rozpisałam...
  7. Libby
    17.03.2011 19:56
    Libby
    Nie rozpędzaj się tak, bo jeszcze nie wiadomo co, by pomyślał. Właśnie rozchodzi się o to, żeby się nie zorientował, że odezwałam się, czy spotkanie aktualne, z powodu zapraszania. Raczej nie mam się jak pozbyć C, żeby nie wyszło dziwnie. Normalnie to bym się cieszyła nawet, że C taki chętny, ale w tej sytuacji robi się za tłoczno .
    Plan działania jest taki: spotykam się na przyszłym weekendzie z oboma a w następnym tygodniu(po spotkaniu już) zrobię R wjazd na sklep . Gdybym to zrobiła przed spotkaniem na pewno by to wypłynęło i by się rozniosło. Jestem prawie pewna, że dotarłoby to do D i by się domyślił, czemu do niego pisałam po numer.
    Heh, przynajmniej coś się dzieje...
    Choróbsko mnie rozebrało... Nienawidzę być chora.
  8. rudzielec
    17.03.2011 18:13
    rudzielec
    Chyba się domyślam kim jest C.
    koniecznie musisz ich rozdzielić bo inaczej dupa zbita

jakbyś poszła z choróbką i jeszcze mu powiedziała, że jesteś bidulka chora ale przyszłaś specjalnie żeby się z nim ugadać to na pewno by pomyślał, że masz do niego jakiś poważny interes
  9. Libby
    17.03.2011 15:22
    Libby
    "Poza tym jak zobaczy, że się tak poświęcasz i z choróbką do niego przychodzisz.... " to co ?
  10. Libby
    17.03.2011 14:41
    Libby
    Poświęcam, bo mam interes i chcę go niecnie wykorzystać. Tylko to nie może się wydać .

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:02.