Wróć   TheSims.PL - Forum > Panna Lawenda
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Panna Lawenda i aneurysm
Wiadomości odwiedzających od 101 do 110 z 118
  1. Panna Lawenda
    01.06.2010 18:49
    Panna Lawenda
    metal jest boski
    rock, metal NIECH ZYJA \m/
    widze, ze sie kochana rozumiemy : D
    tylko nie podzielam twojego entuzjazmu co do hip hopu, kiedys sluchalam, bo obiekt moich marzen sluchal(w ogole zdalam sobie wreszcie sprawe, jaki ON JEST FUJ, poza tym jest dresem, łeee).
  2. aneurysm
    01.06.2010 17:30
    aneurysm
    nie nie słucham.. ale metalu ogólnie tak.. i hip hopu
    ; )
  3. Panna Lawenda
    01.06.2010 17:23
    Panna Lawenda
    a no widzisz, ja tez lubie >D
    a gunsi, skid row, iron maiden?
    tez sluchasz?
    bo jak nie to ci polecam
  4. aneurysm
    31.05.2010 18:25
    aneurysm
    heh ja nie słucham.. ja kocham xD
  5. Panna Lawenda
    31.05.2010 17:29
    Panna Lawenda
    nooo wiadomka, jak moje to musi byc mniamnusne! ;d
    twoja tez spoko, nawet nie wiedzialam, ze sluchasz metalliki ;d
  6. aneurysm
    30.05.2010 12:43
    aneurysm
    sygnaturka jest mega ! mniam ...
  7. aneurysm
    26.04.2010 19:53
    aneurysm
    O jaa żeś się rozpisała..
    C-D ang. to gdyby coś są tłumacze internetowe Kompa trzeba po prostu przeczyścić, albo internet jest zepsuty...
    Co do gorsetu to ja kocham gorsety Zakupy zresztą też.. Gdybym była chłopakiem to też bym cię zjadła, a tym bardziej na zdjęciach wyglądasz tak ślicznie Twoja babcia nie ma gustu jeżeli nie lubi czarnego.. a co do tego śląskiego słowa, to rozumiem, bo jestem z Piekar Śląskich.
    U mnie spoko, z nauka idzie mi świetnie. 9 maja jadę na konkurs z ang. Były do niego eliminacje i wygrałam o pół punkta z moim chłopakiem.. Tak się tym jaram że mu cały czas o tym przypominam. No ale się cieszę, tym bardziej że konkurs jest grupowy (skład trzyosobowy) więc jade z nim. Tylko dołuje mnie sprawa że rzadko się z nim spotykam bo on ma masee zajęć.. No ale jestem optymistą więc powinno być dobrze... Jest jeszcze jedna sprawa - mam huśtawki nastrojów, raz mam zaciesz a zaraz potem chce mi się płakać. Zaczynam wariować.
  8. Panna Lawenda
    26.04.2010 16:40
    Panna Lawenda
    C-D poprzedniego
    noo, teraz wszyscy chlopcy moi, ha
    jeszcze do tego teraz ten gorset co zamowilam ostatnio i nadaje sie do schrupania nie chwalac sie oczywiscie xd
    no i jutro tez jade na zakupy, wiec sie wyszaleje i mam juz tam odlozone dwie bluzki, tez takie fajne, jedna czarna, wiec babcia jak to zobaczy to hoho, znowu bedzie psioczyc (przezywac po slasku). no, ale lubie ja straszyc, musze sobie jeszcze kupic pentagram na szyje, ahaha pewnie mnie z domu zaraz wyrzuci.
    i jeszcze chce sobie kupic ksiazke z astronomi, bo cholernie mnie ona interesuje, kiedys bym chciala poleciec na ksiezyc
    no i naklaniam rodzicow na teleskop, to powiedzieli: beda oceny, bedzie teleskop, takze musze sie starac, to moze cos wskuram ; D
    ulala, ale sie rozpisalam. dobra, dosc o mnie, co tam u ciebie ^^?
  9. Panna Lawenda
    26.04.2010 16:33
    Panna Lawenda
    Chili
    swietny nick!
    uwielbiam chili, wszystko co ostre
    a u mnie normalka. z jednej strony jestem wsciekla, a z drugiej mam zaciesz.
    wsciekla bo:
    musze napisac list z zazaleniem na angielski, a ze jestem z tego przedmiotu mega slaba, to nie wiem jak mi pojdzie :{ a tez nie ma mi kto pomoc, bo tata lezy z angielskim, mama to tylko ruski, a babcia to samo. no, ale mysle, ze jakos pojdzie! trzeba byc dobrej mysli, chociaz na ogol jestem pesymistka, no, ale trzeba kiedys zaczac sie samodoskonalic.
    poza tym listem to jeszcze przegladarka mi okropnie wolno chodzi, przez co nie moge swobodnie ogladac stron : [ wkurzajace. dlatego czesto siedze na taty koncie, ale nie ma tam gg wiec znowu nie moge z kolezanka popisac (zreszta i tak nie moge teraz, bo jej nie ma, ALE ZA TO BYLA KIEDY mnie gg wywalalo. no litosci :{
    ale za to ciesze sie, bo dzisiaj przyszla moja boska mini, ktora zamowilam z internetu
    C-D nastapi, bo sie nie zmiescilo
  10. aneurysm
    25.04.2010 20:01
    aneurysm
    Plasticzek :* CO TAM ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:54.