Wróć   TheSims.PL - Forum > ddo bwayo
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy ddo bwayo i Miyoki
Wiadomości odwiedzających od 101 do 110 z 616
  1. ddo bwayo
    09.12.2010 22:04
    ddo bwayo
    Ja pier. co za idioci o.o już u mnie na takie debilizmy nie wpadają.
    Niewiem dokładnie jak to było, ale przyniosła jej żyletki i kazała się pociąć - tyle wiem. No i później matka tej dziewczyny co się pocieła wytargała tą co jej kazała z klasy za włosy.
    Dokładnie, lubiałam L'a przed tym jak obejrzałam DN ale później obejrzałam to DN, spodobali mi się Shizuo i Izaya z Durarary to też obejrzałam. A ona dodawała nawet obrazki z ecchi 8D
    O jezus, ja jak wydam 25 zł to jest cud, a ostatnio to nawet 40zł wydałam! xD Cóż, jak poznałam dziewczynę co anime lubi to z nią rozmawiam i tak jakoś ^^" Więc w sumie to Cie rozumiem.
    Ja musiałam się nauczyć jak na obóz harcerski jechałam. Ale szycie to zuooo :c
    Oh, wyszła mi krótka wypowiedź!
  2. ddo bwayo
    09.12.2010 22:02
    ddo bwayo
    Oj tam, zawsze można nic nie robić to wtedy wolno płyną dni c:
    Nawet jak nie ma to nie trudno znaleźć chłopaka z czarnymi włosami , biały podkoszulek i dżinsy ... chyba? xD
    Haha, od razu mi się Hetalia przypomniała 8D U nas są mundurki więc zazwyczaj nie mam takich widoków, chociaż czasami...~
    Ja na b-xmassconie nie miałam na moje nieszczęście takiego napoju, bo na złość przed konwentem się rozchorowałam i nie mogłam iść do sklepu przed nim a podczas za dobrze się bawiłam by wychodzić. W sumie spałam 3 godziny w których nic się nie działo, więc nie żałuje.
    Nie miłe osoby :/ Powinny zrobić liste kto potrzebuje i tyle kopii zrobić czy coś.
  3. ddo bwayo
    09.12.2010 22:01
    ddo bwayo
    No, mi by było szkoda moich włosów o.o
    Dokładnie, a oni mają taki rudy blond. Rude są, tylko nie taki odcień.
    Tzn. tak mi brat mówił, że sobie doliczają, chyba, że jest wysłane jako prezent czy coś takiego. xD
    Chodzę , niby jest fajnie ale za często te testy robią i się strasznie stresuje przez nie D: Ja się coś nauczyłam z anime, więc poprosiłam rodziców o kurs no i uczę się grzecznie, jest fajnie bo uczy nas Japończyk i ma naprawdę fajne poczucie humoru xD Na razie skończyliśmy hiragane i zaczynamy katakane, jak skończymy to bierzemy się za kanji, chociaż sensei nam już pare znaków wprowadził . Nie wiem jak ja kanji zapamiętam jak z hiraganą mam problem D:
  4. Miyoki
    09.12.2010 21:30
    Miyoki
    I dobrze, że ciężko Ci wydać kasę
    Lepiej nie być rozrzutnym. Ja kiedyś dostałam nauczkę, dlatego się ograniczam (ok 400zł na komórce wydałam w zaledwie miesiąc o_O).
    O, no proszę ;D
    Ja nawet nie próbowałam przyszyć guzików. Zawsze dawałam to zadanie komuś innemu, więc nawet nie wiem czy bym potrafiła, haha ^^
  5. Miyoki
    09.12.2010 21:28
    Miyoki
    Hahaha, i dobrze >;]
    To jest dobre. Usuwać komentarz zamiast przyznać się do tego, że się nie wie ^^
    Nie mogę. To jest dobijające. Ja czasem mogę sobie wstawić osobę z anime, o której nic nie wiem, no ale zazwyczaj chociaż staram się dowiedzieć, skoro mi się spodobała i uważam, że chciałabym obejrzeć z nią anime. A czasem wstawię postać, której nie znam i niekoniecznie chce wiedzieć kim ona jest, no ale ja nie widziałam tylko jednego anime w życiu ^^
    No i zazwyczaj nie daję nieznanych mi postaci gdzieś tam, bo wolę dać moją aktualną miłość (^^) lub postać, którą polubiłam.
    W każdym razie sprytnie postąpiłaś
    Ej! Coś pamiętam z tym smokiem xD
    Też się z tego śmiałam. Nie widzi, rozpaczał pewnie z tego powodu, a potem widzi i się nawet nie zorientuje dopóki nikt mu o tym nie powie xDD
  6. Miyoki
    09.12.2010 21:26
    Miyoki
    Albo jeszcze gorzej: nauczyciel da kserówki dwóm osobom, które mają skserować reszcie klasy, to jakoś nigdy nie dostaje tego :/
    A potem nauczyciel się bulwersuje, że nie mam, a jest to potrzebne, a osoba, która była za to odpowiedzialna się dziwi "nie dostałaś?". Zazwyczaj dlatego, bo nie siedzę na przerwach pod klasą.
    Niee, lubiłam swoją podstawówkę i dobrze ją wspominam. A tych osób za często nie było, bo albo sobie olewały szkołę albo były w poprawczaku. Ale jak już były, to trochę strach :x
    A najgorzej w grudniu! Bo wtedy śnieżką można było dostać albo co gorsza petardą. Bo lubili rzucać petardami w ludzi. Jakie to inteligentne <_<'
    Kazała się pociąć? o_O
    A tamta się posłuchała? A może po prostu powiedziała "to idź się pociąć", a tamta to wzięła dosłownie
  7. Miyoki
    09.12.2010 21:25
    Miyoki
    Szybciej wolne będzie, ale też szybciej te dni wolne miną. Więc raczej tak dobrze nie jest ^^
    A na studia też mi się nie spieszy, bo się boję o_o
    Fakt - jakiś L na konwencie na pewno się znajdzie
    Zazwyczaj jakiś jest chyba.
    Wiesz, jak ja cosplayu nie robiłam, to dla mnie nie mieć, to nie jest zbyt dobrze xD
    Ale wiesz, ja tam mam dystans do siebie, więc mi to nie przeszkadza ^^
    Czasami nie mogę z dziewczyn w mojej szkole jak idą z wielkim dekoltem. Nie da się tego nie zauważyć. Jak w ecchi, brakuje tylko takiego dźwięku "bong, bong" xD
    Hehe, no tak - napój energetyzujący na konwencie to podstawa
    No właśnie: nie jest się na lekcji, to się nie wie o co chodzi, gdy się jest, na to samo wychodzi ^_^
    Zwłaszcza na takich ścisłych lekcjach :x
    Gratuluję trójki ! Oczywiście, że lepiej się dowiedzieć wcześniej. Mnie też wkurza jak klasa czasem niczego nie mówi <_<
  8. Miyoki
    09.12.2010 21:24
    Miyoki
    Dla mnie ekstremą byłoby obcięcie sobie włosów i pofarbowanie specjalnie na cosplay
    Niektórzy tak robią, ale ja bym nie mogła. Za nic. Gdyby bliźniacy nie mieli rudych włosów, tylko takie bardziej pospolite jak brąz, blond czy czarne, to nie byłoby tak dużego problemu. Tzn. pewnie i tak trzeba byłoby ściąć i wystylizować, ale przynajmniej kolor byłby dobry. Mogą tak sobie doliczać w Polsce? Zdzierstwo.
    Jak jest napisane załóżmy 40 złotych za dostawę, to niech będzie 40zł za dostawę, a nie jeszcze jakieś doliczanie.
    Chodzisz na kurs japońskiego? Wow, fajnie
    I jak jest? Ja także chciałam, ale nie zapiszę się, choćbym bardzo chciała, bo wiem jak było z moim kursem hiszpańskiego - nie chciało mi się chodzić i tylko straciłam kasę. A i tak za wiele się nie nauczyłam. Mi wystarczy póki co nauka z anime ^^'
    Czego się uczycie? Hiragany, katakany i kanji również?
    Tego to się za nic nie nauczę xD
  9. ddo bwayo
    08.12.2010 11:55
    ddo bwayo
    Ja za to na odwrót nie mam kasy :c no ale jak mam to ciężko mi je wydać, szkoda mi kasy, chyba, że naprawdę chcę coś mieć lub coś jest bardzo tanie XD
    Tak, szycie to super hobby, szczególnie dla otaku, tylko to nie sprawiedliwe, że nie każdy to umie robić :c Ja umiem przyszyć guzik!
  10. ddo bwayo
    08.12.2010 11:54
    ddo bwayo
    No ja tak sprytnia podeszłam do tamtej dziewczyny jak wstawiła jakiś obrazek z anime które znałam na nk to dawałam jej komentarz "z jakiego to anime? ^^" ciekawa bylam reakcji. Jaka była? Usuwała komentarz. Zaczełam ją wypytywać, pisać, że lubię to anime, i w końcu jakoś się na nk ogarnęła. Ale później na fotce patrze a ona odwala to samo. Nawet na blogu napisała "jak pewnie większość z was zauważyła interesuje się anime..." wtedy jej tak spamowałam takim długim obraźliwym komentarzem, że w końcu usunęła tą notkę xD
    Odżył chyba. A najbardziej mnie rozwalił moment (jakiś rok temu obejrzałam sobie całą 1 serie :3) jak Smok stracił wzrok i później coś się stało i on go odzyskał i rozmawia z którymś z rycerzy i był motyw że ten rycerz "Ty widzisz!" a Smok "Rzeczywiście!" nie pamiętam jak to dokładnie było, ale w tym sensie XD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:30.