Hehe, u nas zawsze była bitwa o telewizor (rodzice vs dzieci, a dzieci dodatkowo jeszcze między sobą ;D) Ale sześcioro nas było, więc to w sumie nic nadzwyczajnego ^^
O, to może polecisz mi jakąś dobrą komedię? ^^
No, ja z jednym bratem kiedyś zawsze w weekendy bajki oglądaliśmy. Tzn. "Roboty", "Auta", "Epoke Lodowcową" itd. itp.
Szkoda, że już razem nie mieszkamy... ^^
no ale nawet 4.0 nie mam! 8D no ale podciągnę się jak w tamtym roku ^^"
rozumiem ich, mój brat (22 lata) ogląda cn i disney chanel wraz ze mną, tzn jak idziemy spać to włączamy telewizor i akurat albo to albo to 8D
jej, dziękuję, naprawdę! ^^
Oj tam. Od 4.0 do 4.2 już niedaleko Poza tym najważniejsze jest żeby nie zejść poniżej 4
Moi bracia (obaj po dwudziestce) właśnie wpadli w manię oglądania
Aww... Dzięki Właśnie udało ci się mnie wzruszyć i podbudować moje ego ^^
Nie no, taka mądra to nie jestem. Miałam po prostu trochę szczęścia Poza tym 4.2 to i tak jest dobrze! Ja teraz mam przecież coś jak 4.2 ^^
A w ogóle to kojarzysz może Avatara (legendę Aanga)?
oj tam, właśnie bardzo fajne jest C: jedno z moich ulubionych na forum. w sumie jest w top 3 moich
o ja! mądra jesteś T^T bardzo mądra 8D ja jak będę mieć średnią 4.20 na koniec to będę się cieszyć bo teraz mam niecałe 4.00
Czy ja wiem... ^^ Ja tam sama uważam, że moje FS jest dość przeciętne. Przede wszystkim początkiem zawaliłam - mogłam tak tego nie rozciągać.
1.8 to jeszcze nie jest tak genialnie. W sensie - nie jest źle, ale muszę wyciągnąć na 1.5 to zostanę zaliczona do uczniów wyróżnionych ;D I może jakąś nagrodę dostanę ^^ Ale nie gadajmy o szkole - ferie przecież mamy! ^^
Spoko, ale jak byś się kiedyś nudziła to możesz zajrzeć. To chyba jedno z moich ulubionych fs ^^