Wróć   TheSims.PL - Forum > Vipera
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Vipera i Kethael
Wiadomości odwiedzających od 111 do 120 z 134
  1. Kethael
    19.07.2011 11:34
    Kethael
    Drugą część? Słyszałam o Melodii, ale nie rozumiem, czemu jej tu nie ma?
  2. Vipera
    19.07.2011 11:31
    Vipera
    Może i nie, ale rozumiesz, że po Rzece mam mały uraz, do Pokuty kiedyś też komentarzy było więcej.
    Ja mam też inne rzeczy do roboty, zazwyczaj pisząc dla forum FS nie miałam na nie czasu, więc jeśli poswiecam swój czas dla czytelników, to chciałabym chociaż widzieć, że jakaś grupka czyta. A nie, ze jeden odc skomentuje 10 osob a potem ledwo 4, to nie motywuje.
    Poza tym, jestem w trakcie pisania 2 części Melodii Strachu, a że póki co idzie mi to dosc wolno i mozolnie, muszę poświęcić na nią więcej czasu.
  3. Kethael
    19.07.2011 11:27
    Kethael
    Póki co? Czyli jest jeszcze jakaś mikroskopijna szansa?
    Myślę, że na brak zainteresowania byś nie narzekała
  4. Vipera
    18.07.2011 20:21
    Vipera
    Dziedziczke przestałam pisać już dawno temu. Dodałam 3 części nowe, ponieważ pisałam je na konkurs, a że się nie wyrobiłam, to tak zostało. Póki co nie zapowiada się na dalszy ciąg
  5. Kethael
    18.07.2011 19:04
    Kethael
    Co do FS, rozumiem Mam nadzieję, że wena, chęć i motywacja wrócą.

Co do tableta... Jak się nie spróbuje, to się nie zobaczy, jak to jest

No właśnie! A Dziedziczka ognia? Ja nie zapomnę, zapewniam...
  6. Vipera
    18.07.2011 18:54
    Vipera
    Nie jest tak źle, jak to sobie wyobrazic Szybko się można przyzwyczaić, ja już pierwszego dnia.

Nie wiem kiedy będzie odcinek, ponieważ zawiesiłam to FS. Z powodu tej uciążliwej dyskusji, która jakiś czas temu toczyła się w moim temacie jakoś straciłam wene, motywacje i chęci do pisania dalej.
  7. Kethael
    18.07.2011 18:51
    Kethael
    Aha... o kurcze, nie wiedziałam
    Nie mogę sobie wyobrazić patrzenia na komputer i rysowania na tablecie. Muszę poczytać sobie w necie na ich temat. Może dowiem się czegoś więcej.
    A tak przy okazji chciałam zapytać, kiedy następny odcinek Rzeki Wspomnień, bo nie mogę się doczekać
  8. Vipera
    18.07.2011 16:13
    Vipera
    Na pewno nie na tym. Ten co ja mam nie jest profesjonalny i kosztuje tylko 300zł.
    Rysując na nim patrzy się w ekran komputera, a nie ja jego ekran. Te lepsze, już prof są w cholere drogie i już patrzy się na nie, jak na kartkę papieru, także chyba na nich można czytać.
    W każdym razie jeśli potrzebujesz tableta tylko do czytania, to nie polecam. Szkoda kasy.
  9. Kethael
    18.07.2011 15:41
    Kethael
    Hmm... O ile się nie mylę, to właśnie tego niedawno oglądałam.
    Słyszałam, że można na tabletach czytać e-booki, ale nie wiem, czy to prawda, więc wolę spytać.
  10. Vipera
    18.07.2011 09:36
    Vipera
    Czy warto, to już zależy od posiadacza.
    Mnie się tablet przydaje do kolorowania i do obróbki zdjęć, jest to na pewno dużo prostrze z nim, niż bez niego. Myszką nigdy nie pokoloruje się rysunku tak, jak wyglądałby po użytku tableta, ale jednak trzeba się trochę napracować, aby efekt był dobry. Jak się już nauczysz, to bedziesz go chciała uzywac codziennie
    Osobiscie mam wacoma bamboo

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:43.