Wróć   TheSims.PL - Forum > cerastes
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy cerastes i Wielebny
Wiadomości odwiedzających od 111 do 120 z 311
  1. cerastes
    08.01.2011 23:04
    cerastes
    No właśnie, a TS3 ciągle przypomina klocki... Kilka razy już porzucałam TS2 i wracałam, bo wnętrza prezentują się najładniej w "dwójce".
    TS3 ma tylko tą przewagę, że można tworzyć piękne pejzarze. Szkoda, że wnętrza w "trójce" przedstawiają się niestety dość marnie.
    No i jeszcze, jeśli chodzi o rozgrywkę, to TS3 również ma przewagę.
  2. Wielebny
    08.01.2011 22:57
    Wielebny
    No dokładnie.
    Mówisz, że próbujesz się przesiąść się na ts3. Mnie to w sumie cieszy.
    Ogólnie zauważyłem, że w ts2 wnętrza domów prezentowały się jakby lepiej/realniej i szczerze powiedziawszy nie jestem w stanie tego zjawiska wytłumaczyć
    No bo niby w ts3 grafika lepsza, więc na logikę rzecz biorąc to wszystko powinno prezentować się lepiej, a niektóre rzeczy wypadają gorzej, modele samych simów np.
  3. cerastes
    08.01.2011 22:55
    cerastes
    Do tej pory budowałam tylko w TS2, na TS3 dopiero teraz się przestawię, choć niestety ciągle nie lubię tej gry. Poza tym nie wiem czy miałabym czas, bo w tym roku, trochę się u mnie zmieni. No, ale na razie nie ma co snuć planów...
  4. Wielebny
    08.01.2011 22:47
    Wielebny
    Więc smacznego
    Wiesz potrzebowałbym kogoś kto pomógłby mi w zapełnieniu tego świata, samymi domkami z niekoniecznie udekorowanym wnętrzem. Bądź w Twoim przypadku udekorowaniem tylko samych wnętrz domów, które dla przykładu zrobiłbym ja
    Dobra z resztą nie ma co teraz planowa, skoro projekt jest na razie w fazie koncepcji
    O tym pogadamy kiedy indziej.
  5. cerastes
    08.01.2011 22:43
    cerastes
    Nigdzie nie uciekłam. Poszłam się tylko kąpać, a teraz jeszcze jem małą kolację, choć zwykle nie jem kolacji wcale. Chyba jakiś wirus się do mnie dobiera, bo zawsze wtedy wzmaga się mój apetyt.
    A jeśli chodzi o posadkę architekta to nie wiem, gdyż z budowaniem w TS3 dopiero będę zaczynać i nie wiem na co mnie stać.
    Dobranoc.
  6. Wielebny
    08.01.2011 22:36
    Wielebny
    Ej no. To była tylko luźna propozycja, nie musiałaś zaraz uciekać
    Więc Dobranoc Aniołku
  7. Wielebny
    08.01.2011 21:51
    Wielebny
    Dlatego też myślałem o zebraniu ekipy z tego forum, którzy by mi pomogli
    Może znajdzie się wolna posadka dla Ciebie jako architekta, przydzieliłbym Ci jakąś dzielnicę do zagospodarowania
  8. cerastes
    08.01.2011 21:47
    cerastes
    Narzucasz sobie ogromne przedsięwzięcie. Będziesz musiał się z niego wywiązać, bo inaczej zawiedziesz userów.
  9. Wielebny
    08.01.2011 21:39
    Wielebny
    Oczywiście, pomysłów masę, ale czasu i chęci brak.
    Możliwe, że przy okazji jutrzejszego wystawienia projektu dodam sondę w której to można zagłosować co by userzy chcieli ujrzeć kolejne
    Gdyż możliwe, że moim następnym przedsięwzięciem będzie stworzenie całego otoczenia, kwestia tylko w jakim klimacie: umiarkowany, tropiki czy pustynnym. Kwestie tego pozostawię wynikom głosowania
  10. cerastes
    08.01.2011 21:34
    cerastes
    To co najlepsze, dojrzewa powoli... Z pomysłem i realizacją różnie bywa, tego nie można przyśpieszyć.

Jeśli już nakazujesz sobie poprawę , to zapytam Cię czy masz coś nowego w planach ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:25.