Wróć   TheSims.PL - Forum > pensivelane
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy pensivelane i .mirror
Wiadomości odwiedzających od 111 do 120 z 551
  1. pensivelane
    11.12.2010 18:13
    pensivelane
    jak sie ten potwor nazywa?
    no nie wiem, jakie to dobre i lepiej mi nie mow, bo i tak ledwo trzymam w zoladku ta pizze, zaraz ja wyrzygam xdddd
    a ja mam w planie robic ciastka (!?) na choinke i kupic snieg w spreju i w ogole bede wieszac lampki na dachu! te swieta musza byc baaardzo, baaardzo krismes amerikano! czyli: musze zrobic odpowiedni zapach xd czytaj: bede sie pastwic nad pomarancza i wpychac w nia gozdziki, robic sniegowe wzory na oknach, ubieraz choinke w rozne *******y, wieszac lampki, nawet sobie powiesze nad lozkiem i na biurku, a co! swieta, to najpiekniejsze swieta w roku. i ten snieeeeg! no i jeszcze bede robic rodzinne focie. jak sobie pomysle o barszczu to juz w ogole 333 a poza tym, najlepsze wg mnie jest kupowanie i pakowanie prezentow. juz te moje mnie tak bardzo nie ciesza, nie zeby mi sie nie podobaly, ale dawanie jest naprawde fajne ... : ]
  2. .mirror
    11.12.2010 18:08
    .mirror
    Wiem, ze jestem chora xD Konkretniej - mam ospe xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hm... Jak sie ju wybiore na te zakupy, to jak wroce to zmusze brata do strojenia sztucznej, używanej co roku choinki, a potem obydwoje, jak to w takich momentach, ogłosimy pokój i zrobimy sobie żarełko xD Będziemy zażerać chipsy z czekoladą (nawet nie wiesz jakie dobre xD) i pić colę, a przy okazji oglądać jakąś fajną komedię.
    Nu. xD

A, oczywiście mama z tatą zostaną wygnani do ciotki na urodziny ^^ Jeśli wszystko będzie tego właśnie dnia, bo jak nie to bede miala rodzicow na karku x.x
  3. pensivelane
    11.12.2010 18:06
    pensivelane
    płyty? ty jestes jakas chora xd
    ja sie wybieram na zakupy po a) prezenty b) CIUCHY w tym moj kochany sweter w norweskie wzory, albo po prostu zeby byl taki welniany w warkocze, dlugi i gruby. do tego kupie sobie welniane rajstopy, goraca czekolade i bede sie opieprzac w domu i ogladac swiateczne filmy! to moj biznesplan, a twoj?
  4. .mirror
    11.12.2010 18:03
    .mirror
    Ja wolę Miami xD

Ja sie niedlugo wybieram gdzies na zimowe zakupy. Po 1: prezenty, po 2: płyty , po 3: cichy xD
  5. pensivelane
    11.12.2010 18:01
    pensivelane
    kocham to miasto, chce simsy po zmroku, w ogole chce simsy 3 : ////////////////////// a tak mialam sobie kupic sweter... kurna, sweter lepszy, a o simulki poprosze mikolaja xd
  6. .mirror
    11.12.2010 17:54
    .mirror
    Eeej faktycznie. Ja pizdu
  7. pensivelane
    11.12.2010 17:51
    pensivelane
    wiem wlasnie. omg, poodladaj na yt filmy z ts3 bridgeport przeciez on wyglada jak nowy jooork!
  8. .mirror
    11.12.2010 17:43
    .mirror
    No domyśliłam się xD
    W pewnym momencie ktoś w tle pomylił tekst xDDDD I ta babka pochamowała śmiech xDDDDD
    I w ogóle to jest *****iste xDDD
  9. pensivelane
    11.12.2010 17:41
    pensivelane
    no bo tam dzieci spiewaja!!!!!!!!! i nie nadazaja za ta babką : p
    ok, obejrze
  10. .mirror
    11.12.2010 17:39
    .mirror
    Świąteczne? Hm. Ja ze swiatecznych znam tylko Kevina xDDDDDD Nie no, obejrzyj sobie "Jeff Dunham's Very Special Christmas Special", ja zawsze leje jak to ogladam xDDDDDD

Ta piosenka jest fajna, tlyko troche fałszuja xDDDD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:14.