Wróć   TheSims.PL - Forum > Kethael
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Kethael i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 111 do 120 z 136
  1. Kethael
    08.09.2011 16:43
    Kethael
    Nie mam pojęcia
    Może...
  2. rudzielec
    07.09.2011 17:44
    rudzielec
    hehe nie pisałam do Klausiunia
    ale się przymierzam a Ty? :>
  3. Kethael
    02.09.2011 20:29
    Kethael
    I co, napisałaś do swojego Klausunia
  4. Kethael
    20.08.2011 12:02
    Kethael
    Dobre na nudę... tak, jak najbardziej.
    Nie wiem dokładnie, w którym momencie. Po prostu mnie wciągnęło. Ale o ile dobrze pamiętam, to chyba w momencie wypadku Marco i Li Mei.
  5. rudzielec
    19.08.2011 20:38
    rudzielec
    a wiesz, że jesteś właśnie w grupie tych czytelników, którzy tak jak Ty, zajrzeli do BR z nudów? jest kilka takich osób ale to znaczy, że moje romansidło jest dobre na nudę
    a mogę wiedzieć, w którym momencie zaczęłaś czytać nałogowo?
    z komentarzem się nie pali, czasami też tak mam, że coś przeczytam, a potem ciężko mi się zebrać na napisanie czegoś konkretnego na temat odcinka
    mimo wszystko, będzie mi bardzo miło, jeśli pozostawisz po sobie jakiś ślad w postaci komenta
  6. Kethael
    19.08.2011 19:23
    Kethael
    Wiedziałam, że cię zaskoczę.
    Już kiedyś chciałam je nadrobić, ale pomyślałam sobie: ,,Tyle rozdziałów? Chyba zwariowałaś'', no i skreśliłam je z listy tych, które chcę przeczytać.
    No, ale ostatnio weszłam w ten temat i jakoś z nudów zaczęłam czytać.
    Później to już nałogowo. Niestety komenta walnę ci chyba dopiero jutro, bo zupełnie nie wiem, co mam napisać.

A, no i przeeeeeeeeepiękne zdjęcia
  7. rudzielec
    19.08.2011 19:13
    rudzielec
    o jezu, nadrobiłaś moje romansidło?
    no nie powiem, miałaś racje, zaskoczyłaś mnie i to cholernie... miałaś siłe by nadrabiać te dziewięć rozdziałów? podziwiam Cię wiesz o tym? i jednocześnie jest mi bardzo miło, że się podoba
  8. Kethael
    19.08.2011 18:13
    Kethael
    Dobra, powiem to. Pewnie będziesz w szoku.

Otóż chodzi o to, że nadrobiłam Belle Rose Kiedy skończyłam czytać, to dopiero zorientowałam się, że skończyłam całe.

No i coż... muszę powiedzieć, że szczęka mi opadła z wrażenia. Naprawdę... piszesz tak wspaniale, że wciąga już po pierwszym zdaniu.
    Zaraz walnę ci komenta
  9. rudzielec
    19.08.2011 12:13
    rudzielec
    z FS? hmm... no szczerze mówiąc nie mam pojęcia, nic mi do głowy nie przychodzi
  10. Kethael
    19.08.2011 09:13
    Kethael
    Ok.
    Chyba nigdy nie zgadniesz, co wczoraj zrobiłam. Żeby ułatwić ci zgadywanie, powiem, że jest to związane z jakimś FS...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:32.