Wróć   TheSims.PL - Forum > Annetti
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Annetti i Libby
Wiadomości odwiedzających od 111 do 120 z 281
  1. Libby
    25.07.2015 18:47
    Libby
    Hmmm... Co Ci się najbardziej podobało Sparksa? Bo nie wiem od czego zacząć xD Mam "Prawdziwy Cud", "Dla Ciebie wszystko" i "Od pierwszego wejrzenia"
  2. Libby
    24.07.2015 21:41
    Libby
    Dziewczyna Ameryki chyba bardziej mi się podobała niż Pamiętnik Księżniczki. No i jedynka była jakaś fajniejsza niż dwójka. Dwójkę przeczytałam po latach, jak wróciłam do jedynki.
    O, super! Zaraz poczytam!
  3. Annetti
    24.07.2015 11:17
    Annetti
    Wzięłam się za siebie i dalsza część przygód Aleksego już jest
  4. Annetti
    24.07.2015 08:43
    Annetti
    Ja trafiłam kiedyś przypadkiem w bibliotece i teraz jak głównie czytam, to dlatego, że chcę wiedzieć jak się ułożyło życie głównej bohaterki xd
    Czytałam obie części Podobały mi się
    Pfff... Do Aleksego muszę przenieść zdjęcia z jednego laptopa na drugiego, a zawsze o tym zapominam =,=
  5. Libby
    23.07.2015 23:54
    Libby
    Mam złe przeczucia co do tego bohatera, który zniknął... :/
    Tej serii nie znam.
    A czytałaś kiedyś Dziewczynę Ameryki?
    Opisz choćby Aleksego I już wybrane
  6. Annetti
    23.07.2015 22:45
    Annetti
    Ale ile też można? Zwłaszcza jak jeden z bohaterów zniknął...
    Wypożyczyłam jakiś romans historyczny pod tytułem "Zamek". W sumie całkiem fajne było, ale mi się takie schematyczne bzdety podobają xd A dwie pozostałe to okazało się, że wzięłam jakieś końcowe książki jakiejś serii, ale jakoś nie mogę się wciągnąć (każdą podobno można czytać osobno). W sumie wróciłabym się do działu dla dzieci i młodzieży, ale znając mnie, to siedziałabym tam pół dnia i szukała czegoś, czego jeszcze nie przeczytałam No chyba, że sięgnęłabym po pamiętnik Nastolatki czy jakoś tak. W każdym razie serię o jakiejś Julce (?) bo podobno są już nawet trzy części
    Bardzo motywujące słowa Ale nie wiem kogo opisać :<
  7. Libby
    23.07.2015 22:40
    Libby
    Oj, nieładnie tak przeskakiwać Wstydź się! Ja przeczytałam 1 i 2 część i chyba którąś tam, bo akurat do nich miałam dostęp wtedy, ale to było z 10 lub 15 lat temu xD
    Dział dla dorosłych? Jakieś konkretne tytuły?
    Musi Ci się chcieć Niech Ci się zachce
  8. Annetti
    23.07.2015 21:39
    Annetti
    O, ja kiedyś czytałam Pamiętnik Księżniczki, ale dotrwałam chyba tylko do połowy serii i potem od razu przeskoczyłam do ostatniej książki xd
    A u mnie spoko, chociaż upał mnie dobija. Ale jakoś żyję i pocieszam się myślą, że Sparks niedługo wyda nową książkę Coś tam pykam w simsy, ale przy takim upale niezbyt mi się chce. Zamiast tego przywróciłam do łask bibliotekę i próbuję ogarnąć dział dla dorosłych xd A na bloga jakoś nie mogę się zebrać Nie wiem o kim napisać, ani czy mi się w ogóle chce... :<
  9. Libby
    23.07.2015 20:46
    Libby
    Hej Tak podejrzewałam, że to może być wiadomość od Ciebie
    U mnie ok. Dziś wróciłam z wakacji (i zaliczyłam wesele kuzynki). 5,5 h ( 500 km) w dusznym aucie i nawet otwarte okno nie pomagało...
    Myślałam, że dziś zacznę znajomość ze Sparsksem, ale jednak się nie wyrobiłam z Pamiętnikiem Księżniczki (wczoraj zaczęłam czytać z braku laku ). Tę serię planuję nadrobić, bo kiedyś przeczytałam ze 2, czy 3 książki a potem nie miałam chyba do nich dostępu, czy coś. To było wieki temu xD Skończę pierwszą część i biorę się za Sparksa. Tylko jeszcze nie zdecydowałam, od czego zacznę. Ahern pochłonęłam w całości. Brakuje mi tylko ostatniej książki - "Kiedy Cię poznałam".
    A co u Ciebie? Na blogu nie ma nic nowego...
  10. Annetti
    23.07.2015 19:18
    Annetti
    Libby, hejo, co u ciebie?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:53.