Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 1251 do 1260 z 1814
  1. Libby
    08.02.2011 12:49
    Libby
    No, ja myślę, że 2 tygodnie by starczyły . W każdym razie czekam na odcinki i maila.
  2. rudzielec
    08.02.2011 11:27
    rudzielec
    Libby wole dać sobie wiecej czasu niz nie zdąrzyć odpisać haha
    może troche przegięłam z tym czasem do konca miesiąca, ale dwa tygodnie na pewno
  3. Libby
    08.02.2011 11:24
    Libby
    Do końca miesiąca ? Troszkę więcej tej cierpliwości trzeba będzie , ale dobra, byle byś tylko miała neta . Jest ryzyko, bo to 3 tygodnie.
    Uzbrajam się w cierpliwość i czekam na wieści !
  4. rudzielec
    08.02.2011 11:08
    rudzielec
    Dobra, niech będzie że jestem lepsza od chińskiego uczonego posprawdzam te maile na spokojnie ale dopiero jak wstawie tutaj odcinki wszystkich trzech FS
    musisz uzbroić sie w troszke cierpliwości
    ale mysle że do konca miesiąca wszystko ograne, łącznie z twoimi mailami
  5. Libby
    07.02.2011 16:00
    Libby
    Wiesz, jesteś lepsza od chińskiego uczonego, więc myślę, że dałabyś radę ogarnąć te maile. Jeśli dobrze kojarzę, to mogłabyś przegapić coś ciekawego, gdybyś je opuściła. Z aktualności, to teraz sama nie wiem, co powinnam Ci napisać.
    Przeczytaj te maile na spokojnie i poodpisuj po kolei a z aktualną sytuacją zdążymy . A właśnie! W mailach prawie na pewno jest jedna ważna rzecz! Właśnie sobie przypomniałam . Jest ona aktualna do teraz...
  6. rudzielec
    07.02.2011 15:18
    rudzielec
    Libby żeby ogarnąć te maile teraz to chyba chiński uczony by się przydał hahaha xD
    narazie pisze Vorga, raczej będzie w tym tygodniu, potem Belle Rose i wtedy Fanatyczna Czwóra

może zostawmy już te maile, napisz coś na nowo bo ja nie wiem teraz co do czego
    obiecuje że odpisze
  7. Libby
    07.02.2011 12:47
    Libby
    Czyli tak naprawdę nie wiesz, na jak długo..., ale miejmy nadzieję, że na jak najdłużej .
    A czego się spodziewałaś po tak długiej nieobecności ? Wiadomo bylo, że będzie grad pytań .
    Bierz się za odcinek Fantastycznej Czwórki, o ile pamiętasz, co tam miało być . Jak nie to wszystko powinno być w mailach .
    No i bierz się za maile . Sporo się pozmieniało... Hmmm... no i mam nowego kolegę .
  8. rudzielec
    07.02.2011 12:27
    rudzielec
    50 pytan na raz haha
    na wszystkie pytania odpowiem ci jednogłośnie: wszystko będzie

a jesli chodzi o to na ile wróciłam to na stałe lub dopóki neta mi nie rozłaczą haha
  9. Libby
    07.02.2011 12:23
    Libby
    Ruda, Ty żyjesz ! Nareszcie jakiś znak życia !
    Co z BR i Vincem i Marco? Miał być mój zaległy odcinek Fantastycznej Czwórki .
    No i na mailu też cisza .
    Na długo wróciłaś :>?
  10. rudzielec
    07.02.2011 12:10
    rudzielec
    dziendobry pani
    no tak necik swój kocham haha
    spytam może ktoś sie chce zamienić za swojego neta na mojego hahaha xDD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:24.