Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 121 do 130 z 1814
  1. Libby
  2. Libby
    05.11.2011 22:23
    Libby
    Uwielbiam ! I jeszcze Ronon taki obruszony: "Na mnie nie patrz!"
  3. Libby
    05.11.2011 15:06
    Libby
    Chyba magnes .
    Ja będę zmieniać fotki Vivien . Właśnie ją ubieram w PS .
    Jakiś taki niesheppardowy i jakiś młodszy . Wygląda na... przestraszonego (?). Ale fotka fajna .
    Buu ... To chociaż mi napisz na PW, jaką masz wizję postaci . Imię, nazwisko, historia. Ogólnie co do tej pory wymyśliłaś, to będę mogła pomyśleć .

A jak Ci się podoba prawdziwe imię McKaya ?
  4. rudzielec
    05.11.2011 14:43
    rudzielec
    SGA wciąga jak magnez
    http://img104.imageshack.us/img104/6...ckwhiteuw2.jpg
    to ta fota :>
    nie wiem czy dam rade wejść na gg, jakoś się chyba będziemy musiały kiedy indziej zgadać bo znajomi przyjeżdżają do mnie dzisiaj :x
  5. Libby
    05.11.2011 13:08
    Libby
    Jednak Sheppard ? Od początku o nim wspominałam ! Od razu na jego widok powinna wyrżnąć w ziemię ... Teoretycznie .
    A przyjaciółkę już w tyle seriali wciągnęłam, że wiesz... Przed SGA jeszcze się broni, ale zaczyna mięknąć .
    Mój brat na początku też się bronił, bo stwierdził, że chcę oglądać tylko ze względu na aktora (Jasona, no w sumie dlatego początkowo sięgnęłam po SGA, ale już po pierwszym odcinku sam aktor nie miał takiego znaczenia. Tym bardziej, że go tam nie było ) i to na pewno będzie jakaś głupota . Ale się wciągnął !
  6. rudzielec
    05.11.2011 12:47
    rudzielec
    ten mega przystojniak to bedzie właśnie Sheppard foty na razie Ci nie pokaże bo nie ma mnie w domu fajnie że koleżankę wciągnęłaś, na pewno się nie zawiedzie musimy mu jakąś fajna biografię wymyślić, jakąś tajemniczą, ale o tym to na pw albo na gg pogadamy, jak wrócę na chatę
  7. Libby
    05.11.2011 10:40
    Libby
    A poza tym mam mega radochę ! Moją przyjaciółkę już dawno chciałam namówić na SGA. Jednak ona bardzo obawia się SF. No, ja na początku pod tym względem też podchodziłam bardzo sceptycznie do SGA, ale jak zaczęłam oglądać, to wpadłam po uszy . No i pokazałam jej tę naszą rozmowę i trochę się przekonała ! Trzeba kuć żelazo póki gorące . Najlepsze jest to, że SGA to takie lekkie i przystępne SF, cały czas coś się dzieje i jest wesoło. Jest to taki fajny humor właśnie, bo niewymuszony. Właściwie to takie smaczki wplecione w fabułę a nie denny humor jak w niektórych komediach dla debili... :/
  8. Libby
    05.11.2011 10:40
    Libby
    To myśl, myśl i znajdź mega przystojniaka . O rpg pisz mi w PW . Chociaż początkowo to był niewinny żart ze strony Vivien z tym masażem a potem jakoś tak się potoczyło .
    Zaraz Ci zrobię krzywdę ! Mówisz, że znalazłaś taką wypasioną fotę Johna a mi jej nie pokazałaś! Uduszę normalnie... Czy to coś w stylu tej, którą Ci kiedyś pokazywałam, że był w samych bokserkach ?
    Ach, Ronon !
    Odcinek z pierwszą Aurorą bardzo mi się podobał! Tak się w niego wczułam i szkoda mi było tej załogi ...
    W tym odcinku z Toddem to mnie normalnie nosiło! Chciałam zabić Kolyę, tego ****! Todda też zresztą! Nigdy nie zapomnę, jak na Atlantydzie widzieli to wysysanie życia a Ronon aż się zerwał z siedzenie i warknął z bezsilności... A Todd wysysał z niego życie a nie duszę .
    Też na samym końcu odetchnęłam z ulgą, bo zasuszonego Sheppa nie moglam oglądać. Dawno temu Ci pokazywałam taki filmik .
  9. rudzielec
    05.11.2011 00:29
    rudzielec
    Nie ma co, ciepełko się zrobiło między waszymi postaciami
    Generalnie to zdecydowałam się na to RPG, na poczatku jednak muszę obczaić co i jak i obmyslić historię postaci
    znalazłam takie zdjęcie Shepparda, że oczy wyłażą z orbit, a język rozwija się jak chodnik mniam xD
    i przy okazji znalazłam coś takiego:
    http://lunap.com/motivationals/sga/ronon-weapon.jpg haha

co do SGA, odcinek z pierwszą Aurorą bardzo zacny
    szczególnie reakcja Rodneya, na tą pannę, którą potem okazało się być widmo
    jeśli chodzi o spotkanie Sheppa z Toddem, to czułam się masakrycznie jak ten "demon" wysysał z niego duszę, miałam ochotę wleźć w ekran i mu naje... ale na końcu z ulgą odetchnęłam
    akcja z ciążą Teyli rozpoczyna się w 25 minucie
  10. Libby
    03.11.2011 09:19
    Libby
    Ta wredna babka w kręconych włosach to Larrin , czy jakoś tak to się pisze.
    Wiem, też mnie zmiotło, jak Weir się pojawiła .
    Takie walki najlepiej wyglądają na tv 29 cali .
    Jakie targały Tobą emocje podczas odcinka z pierwszym spotkaniem Todda? Najlepszy był koniec z McKayem: teraz jest młodszy niż był!
    Która to minuta? Uwielbiam ten moment . Też umierałam ! Choć podobał mi się motyw, jak kiedyś Ronon i Sheppard rozmawiali o Teyli i... to chyba Ronon podsumował, że myślał, że coś jest między nią a Sheppem lub że powinien się za nią zakręcić . Za dużo tych fajnych dialogów i nie pamiętam dokładnie, ale jakoś tak to było .
    I nie napisałaś, jak Ci się podobał odcinek z pierwszą Aurorą .
    Trzymaj się mnie a będziesz oglądać same fajne seriale !

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:22.