Wróć   TheSims.PL - Forum > Miyoki
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Miyoki i ddo bwayo
Wiadomości odwiedzających od 121 do 130 z 616
  1. ddo bwayo
    07.12.2010 00:05
    ddo bwayo
    A ostatnio na plastyce mieliśmy narysować pomnik. Żadna dziewczyna nie wiedziała jaki, po czym ja postanowiłam głośno, że narysuję ciastko z oczami. No i dziewczyny też zaczęły rysować jedzenie. Skończyłam to moje ciastko, ja się patrze, a ta dziewczyna rysuje LODA Z OCZAMI. myślałam, że ją rozszarpie na miejscu X___X wszystko ściąga od innych a uważa, że jest oryginalna, i na nk ma napisane, by od niej nie ściągać, i osoby które od innych ściągają, są żałosne. Normalnie fajne ma mniemanie o sobie!Ja zawsze chciałam być pegazem z rycerzy zodiaku, jak mu było...etttooo. Nie pamiętam :c Ja się wzruszyłam w momencie gdy smok stracił wzrok, płakałam wtedy DDD: ale to było najlepsze, rano godzina 8 a dzieci pod telewizorami i śpiewają opening z saint seiya a później nie dało się ich od telewizora odgonić przez 25 minut aż chce się wrócić do tych czasów.
    Dokładnie, ja chciała bym być cosplayerką, ale nie mam na to funduszy a sama kreatywna nie jestem :c

KONIEC!
  2. ddo bwayo
    07.12.2010 00:04
    ddo bwayo
    W tamtym roku wszędzie pisała, że "kocha anime" jak może jedno z tych nowszych obejrzała , dodawała na nk obrazki z anime których nie znała , całą ścianę w pokoju miała w postaciach z anime (wpisywała w google grafika "anime" i to co jej się spodobała zapisywała X_x) ogłaszała się w szem i wobec jaka to ona fanka jest, a jak wyszło co do czego to podobno aż jedno anime obejrzała dawno temu i podobno to było YAOI. a jak się spytałam jaki tytuł to "nie pamiętam" , taka wielka fanka i tytułu jedynego anime jakie obejrzała nie pamięta. A wszystko zaczęło się od tego jak powiedziałam podczas przedstawiania się, że interesuję się anime, wtedy ona tez nagle zaczęła być tak wielka fanka.
  3. ddo bwayo
    07.12.2010 00:03
    ddo bwayo
    No właśnie chciała bym tylko nie umiem dobrze rysować, niby w porównaniu do ludzi z mojej klasy rysuje dobrze, ale w porównaniu do reszty moich rówieśników już nie jest tak dobrze jak się wydaję :/ W szczególności jak patrzę na osoby z forum które są tak utalentowane, że ja pngkdole o.o W sumie to nie chciałam się chwalić, tylko wytłumaczyć sytuacje ^^" Ah, jakby mi się udało, to było by mi bardzo miło!
    Dokładnie Król Lew to przerobione anime. Było anime o takiej samej fabule takich samych postaciach (tylko np. byli innego koloru) itd. tylko, że autor tego nie chciał się kłócić o to z Disnayem, japończycy być skromni jak to mówi mój sensei. Ja ją lubiałam, zawsze śpiewałam opening do niej :3 No ale co też szukać muminki też japońskie! Tylu antyfanów anime jest, a nawet nie wiedzą, że 90% tego co oglądali w dzieciństwie to anime , śmieszą mnie tacy ludzie xD
  4. ddo bwayo
    07.12.2010 00:02
    ddo bwayo
    Hej, skąd ja znam tą sytuacje. Ode mnie w klasie mam 4 takie osoby. W sumie to już 3. Jedna dziewczyna wagarowała, piła, itp. Odebrali ją na jakiś czas matce i dali do ośrodka, dziewczyna zamiast się ogarnąć, uciekła z ośrodka, gdy ją już schwytali, odebrali ją chyba matce na zawsze (nie wiem) i umieścili w ośrodku daleko od krakowa z którego nie będzie mogła wychodzić i będzie się w nim uczyła itp. , prze***ała sobie życie dziewczyna, szkoda mi jej. Druga, jej przyjaciółka, cóż, przez tą pierwszą zrobiła się podobna, niedługo może mieć sytuacje podobną do niej, już podobno chcą ją do jakiegoś ośrodka dać bo wagaruje itp. ucieka z domu bla bla bla. Chłopak jeden całkiem sobie odpuszcza lekcje i ma nieklasyfikowanie z wszystkich przedmiotów, drugi tak samo, jak to mówią "cicha woda brzegi rwie". Ten drugi to w tamtym roku (1 klasa gimnazjum) przynosił tabake do szkoły i dawał innym chłopakom.
    Powodzenia! :3
  5. ddo bwayo
    07.12.2010 00:01
    ddo bwayo
    Na szczęście większość nauczycieli u mnie jest akurat ok, szczególnie pani od biologi, w tym momencie wiszę z jednym sprawdzianem a następny mamy w środę (nie wiem czy na nim będę) więc... ~ ^^" Ale widzi, że ja się uczę i staram (same 4 i 5 mam) i w ogóle jest bardzo miła Dokładnie, ja bym mogła powiedzieć mamie "mamo, mam dzisiaj dzień lenia, mogę nie iść dzisiaj do szkoły?" i bym mogła zostać, ale tak nie robię bo później te lekcje odrabiać to jest straszna mordęga :c
  6. ddo bwayo
    07.12.2010 00:00
    ddo bwayo
    kurde wyszło mi 5 części! ><
    Pewnie przez peruki bliźniaków (naprawdę trudno znaleźć coś do nich podobnego w polskich sklepach a z ebaya nie mamy jak kupić :c) i znaczek na tym, nie bluzie tylko tym, wiesz jak to się nazywa XD No właśnie czytałam, że nie można farbować peruki, chyba, że jest z prawdziwych włosów a takie są za drogie na nasz budżet biorąc pod uwagę, że trzeba jeszcze jakoś spłaszczyć piersi .___. No do magni zostało 5 miesięcy, do B-3 już więcej bo to dopiero w sierpniu. Jednak mimo to tak się mówi, że to niewiele, ale minie pewnie szybko. Ah, chciałaś robić cosplay Mello ? *w* zrób na następny konwent~! może przyjedziesz na jakiś do krakowa? :c
    No i do tego nie oglądała żadna z nas hellsinga, trudno wczuć się w postać której się nie zna 8D
  7. Miyoki
    06.12.2010 23:41
    Miyoki
    Noo, niektórzy tak mają.Ale co takiego robi ta koleżanka, bo mnie zaciekawiłaś? ;>
    Ja mam sentyment do rycerzy zodiaku, bo to była pierwsza rzecz, przy której się wzruszyłam. Pierwsze objawy empatii! Jak ja się z kolegami bawiłam w Dragon Ball, to zawsze chciałam być Bulmą. Bo Bulma była silną kobietą, nie taką "o, ja nic nie potrafię zrobić, ja tylko jestem kulą u nogi, poczekam sobie na ratunek", no ale przede wszystkim była żoną Vegety, mojej bodajże pierwszej miłości z anime ^^
    Fakt, jako dzieci ma się taką wyobraźnię fajną. Szkoda, że z wiekiem, to coraz bardziej zanika :<
    Im człowiek starszy tym (teoretycznie) więcej myśli, zamiast zdać się na wodze wyobraźni ^^
    Ale jako cosplayerzy można sobie na takie coś pozwolić, dlatego mi się to podoba. I chciałabym kiedyś tego spróbować. Muszę! ^^
    (the end xd)
  8. Miyoki
    06.12.2010 23:40
    Miyoki
    Noo, to możesz mieć naprawdę dobry start z byciem projektantką wnętrz
    A nie ma sprawy, chwal się - wydaje mi się, że lepiej się chwalić, niż użalać nad sobą. No to możesz iść w tym kierunku. Zwłaszcza jak masz do tego dryg
    A jak już za młodu, to w przyszłości.... może nawet Cię zatrudnię do zaprojektowania mojego domu
    Właśnie, ja tak samo bym się wykończyła psychicznie będąc medykiem (lekarzem, weterynarzem). Zupełnie nie dla mnie.
    No, zawsze zdejmował majtki i tak z gołą dupą tańczył xD
    Albo robił coś dziwnego z brwiami. Umilało mi to sen
    Król Lew też jest z anime?
    Pszczółka Maja to jakoś zawsze mnie przerażała jak byłam mała :<
    Te jakieś wredne mrówki, czy osy czy cokolwiek było jej wrogiem. I chyba nawet taka muzyka straszna była. Czy to normalne, że takie emocje mam w związku z Pszczółką Mają? ^_^'
  9. Miyoki
    06.12.2010 23:38
    Miyoki
    Uuu, to sytuacja w szkole rzeczywiście trochę nieciekawa. Dlatego ja staram się chodzić do szkoły i nie opuszczać żadnych dni, bo nauczyciele są mściwi. Ale czasami się nie da inaczej. Bo nie pójdzie się do skzoły, gdy się umiera (z powodu choroby).
    Powiem Ci, że załamują mnie osoby z mojej klasy. Są w klasie maturalnej. Tylko pół roku i skończą liceum, a oni co robią? Wagarują, nie chodzą do szkoły, bo im się nie chce. No i praktycznie na niemieckim dwóch czy trzech chłopaków widziałam może z góra 5 razy na lekcji (a mam 2 razy w tygodniu). Będą nieklasyfikowani. Prawdopodobnie. Ale w sumie to bym się cieszyła. Bo wolą sobie pić wódkę i chodzić na piwo, zamiast się uczyć, kiedy ja chodzę do szkoły, żeby zdać dobrze ostatnią klasę - więc trochę by to było niesprawiedliwe. Zwłaszcza w klasie maturalnej.
    Jeszcze nie zaczęłam przepisywać wierszy, heh. Zaraz to zrobię, tylko Ci odpiszę ^^
  10. Miyoki
    06.12.2010 23:37
    Miyoki
    Też będę musiała podzielić na części ^^
    Niee, nie rezygnujcie z tego! Oni są tacy fajni :3
    W ogóle postaci z anime OHSHC w sumie nie sa takie trudne do zrobienia, są popularne, a jakoś baaardzo rzadko widzę ich cosplayerów o_O
    Nie wiem czemu. W końcu Ouran to takie fajne anime :>
    Macie (chyba) jeszcze czas, to może coś się znajdzie, jakaś peruka. A jak nie będzie odpowiedniego koloru, to można pofarbować ^^
    Ja chciałam tak zrobić, jak miałam w planach cosplay Mello, ale nie wyszło, bo bym się nie wyorbiła z tym wszystkim (akurat przed konwentem miałam ten feralny wyjazd do Japonii :/).
    W sumie to jakoś nie przychodzi mi do głowy ktokolwiek z anime, łatwy do zrobienia, nieprzejedzony i popularny, hmm.. W sumie Alucarda z Hellsinga rzadko widzę a każdy go zna, ale nie sądzę, by się dało znaleźć dla niego męski pairing xD
    W sumie to nic mi do głowy nie przychodzi.. T_T

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:09.