|
|
|||||||
| Linki do Społeczności |
| Obrazki i albumy |
| Lista użytkowników |
| Idź do strony... |

!
! I jeszcze Ronon taki obruszony: "Na mnie nie patrz!" 
.
. Właśnie ją ubieram w PS
.
. Wygląda na... przestraszonego (?). Ale fotka fajna
.
... To chociaż mi napisz na PW, jaką masz wizję postaci
. Imię, nazwisko, historia. Ogólnie co do tej pory wymyśliłaś, to będę mogła pomyśleć
.
?
? Od początku o nim wspominałam
! Od razu na jego widok powinna wyrżnąć w ziemię
... Teoretycznie
.
Przed SGA jeszcze się broni, ale zaczyna mięknąć
.
) i to na pewno będzie jakaś głupota
. Ale się wciągnął
!
foty na razie Ci nie pokaże bo nie ma mnie w domu
fajnie że koleżankę wciągnęłaś, na pewno się nie zawiedzie
musimy mu jakąś fajna biografię wymyślić, jakąś tajemniczą, ale o tym to na pw albo na gg pogadamy, jak wrócę na chatę 
! Moją przyjaciółkę już dawno chciałam namówić na SGA. Jednak ona bardzo obawia się SF. No, ja na początku pod tym względem też podchodziłam bardzo sceptycznie do SGA, ale jak zaczęłam oglądać, to wpadłam po uszy
. No i pokazałam jej tę naszą rozmowę i trochę się przekonała
. Najlepsze jest to, że SGA to takie lekkie i przystępne SF, cały czas coś się dzieje i jest wesoło. Jest to taki fajny humor właśnie, bo niewymuszony. Właściwie to takie smaczki wplecione w fabułę a nie denny humor jak w niektórych komediach dla debili... :/
. O rpg pisz mi w PW
. Chociaż początkowo to był niewinny żart ze strony Vivien z tym masażem a potem jakoś tak się potoczyło
.
! Mówisz, że znalazłaś taką wypasioną fotę Johna a mi jej nie pokazałaś! Uduszę normalnie... Czy to coś w stylu tej, którą Ci kiedyś pokazywałam, że był w samych bokserkach
?
!
...
.
.

mniam xD

, czy jakoś tak to się pisze.
.
.
. Też umierałam
! Choć podobał mi się motyw, jak kiedyś Ronon i Sheppard rozmawiali o Teyli i... to chyba Ronon podsumował, że myślał, że coś jest między nią a Sheppem lub że powinien się za nią zakręcić
. Za dużo tych fajnych dialogów i nie pamiętam dokładnie, ale jakoś tak to było
.
.

!