Wróć   TheSims.PL - Forum > Annetti
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Annetti i Kowai-Neko
Wiadomości odwiedzających od 121 do 130 z 312
  1. Annetti
    06.03.2016 15:36
    Annetti
    Aaa, kurczę, faktycznie No widzisz, bo o Wiktorze to po przeczytaniu odcinka myślę o jako małym simie, a nie xD
    Oho, mam nadzieję, że szybko jakąś wstawisz
    A mi właśnie wyłączyła się gra I to jak już prawie skończyłam budowę "Szopy" - nowego lokalu dla moich simów. Byłam z tego taaaaka dumna i liiipa Nie chce mi się tego robić od nowa, więc moi simowie muszą obejść się smakiem
  2. Kowai-Neko
    06.03.2016 15:09
    Kowai-Neko
    Jestem bardzo ciekawa tej historii Też się cieszę Ha widzę, gubisz się w moich simach, przecież wspominałam ci, że Leon został dziadkiem chłopca o imieniu Nataniel A t w ogóle zrobiłam już prawie porządki w Myszkowie więc może następna notka będzie o Bąkiewiczach
  3. Annetti
    06.03.2016 15:03
    Annetti
    Och, co do jego kariery nauczycielskiej to jeżeli ją wybiorę to mam dla niego bardzo ciekawą historię do rozegrania (za dużo anonimowych wyznać =,= jestem uzależniona!) Pewnie, że się cieszy Spróbowałby nie!
    Haha, to jak poprawione to dobrze
    Chyba Nataniel dla Wiktora Btw, to bardzo dobry pomysł
  4. Kowai-Neko
    06.03.2016 14:47
    Kowai-Neko
    Napewno coś wymyślisz Może być nie miłym nauczycielem XD To pewnie Sami się cieszy, że ma takie spokojne życie Ech szkoła tyle sprawdzianów, ale w piątek poprawiła tą żonę modną na 5 A w grze świetnie, tak myślę czy Wiktor nie postara się o rodzeństwo dla Nataniela
  5. Annetti
    06.03.2016 14:37
    Annetti
    Ale bywają bardzo przydatne!
    Komentarz już się pojawił Czemu ambitna? Zadanie tak czy siak muszę zrobić, tylko nie wiem jak
    Oj słodziak, słodziak Tylko nigdy nie pamiętam jego imienia i uparcie nazywam go Celenem (kij, że takie imię chyba nie istnieje). A historie mam, nawet dwie! W zależności na którą ostatecznie się zdecyduje zostanie nauczycielem albo kimś niezbyt miłym xd W ogóle, mam na najbliższe simowe dziesięciolecie (ba, dwudziestolecie w niektórych przypadkach) rozpisane co i jak, ale niewiele z tego jest stuprocentowo pewne Koncepcje cały czas się zmieniają!
    Sami ma się dobrze. Pracuje w kancelarii ojca i ma dwójkę uroczych bachorków
    A co u Ciebie? Jak w szkole i w grze?
  6. Kowai-Neko
    06.03.2016 14:21
    Kowai-Neko
    Tablety to zło XD Ambitna jesteś Jaki fajny słodziak Masz już dla niego historie? A co tam u Samiego?
  7. Annetti
    06.03.2016 12:19
    Annetti
    Ave!
    Studia w porządku, chociaż w tym tygodniu mało co mi się chciało i ogólnie mało co zrobiłam, a mogłam! (+ przypomniałam sobie, że miałam zostawić komentarz na Twoim blogu, bo notkę przeglądałam na tablecie, a pisanie na nich komentarzy bywa uciążliwe). Teraz gram w simsy zamiast rozpisywać instrukcji kancelaryjnej =,= Ale co tam, mam czas do jutra, do piętnastej Tak btw do moich simowych ulubieńców dołączył niedawno Cecyl Trojan. A teraz pogrywam Samuelem Martyniukiem i jego rodzinką
  8. Kowai-Neko
    06.03.2016 12:08
    Kowai-Neko
    Hej i jak studia?
  9. Kowai-Neko
    28.02.2016 14:24
    Kowai-Neko
    Haha XD Ja tam lubię średniowiecze i starożytności Patrzyłam na naszę stare dyskusje i zauważyłam, że ja ci wygadałam kto jest matką Nataniela W ogóle zapraszam na nową notkę
  10. Annetti
    28.02.2016 13:48
    Annetti
    A w sumie nie wiem xD Ze statystyki historycznej mamy z koleżanką prezentować we wtorek. Z pozostałych przedmiotów nie mam pojęcia.
    Ja to teraz trochę żałuję, że nie poszłam na historię Zwłaszcza, że przekonałam się, że moja uczelnia ma naprawdę fajnych wykładowców od historii nowożytnej i współczesnej (a tych okresów nie cierpię. Kiedyś też nie lubiłam średniowiecza, ale w liceum to się zmieniło xd). Z tymi od starożytnej trochę gorzej, ale za to ten okres baaaardzo lubię
    Cudownie, nie mogę się doczekać

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:56.