Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 131 do 140 z 1814
  1. rudzielec
    03.11.2011 09:06
    rudzielec
    Masakra no. Zakończenie jedenastego odcinka mnie zaskoczyło na całego
    Teraz mam ochotę udusić Wier! co sie tam dzieje, do jasnej anielki, przecież rozwalili tę cholerną planetę!
    Chociaż widok statków widm, oraz floty tej wrednej panienki w kręconych włosach (imienia nie pamiętam, zresztą jej nie trawię ), plus Aurora i Dedal, walczących razem ramię w ramię, był niesamowity aż zapierało dech w piersiach
    dzisiaj wieczorem zabieram się za dwunasty odcinek czwartej serii, nie mogę sie doczekać, tego co się tam dalej będzie działo
    No i masz rację, ten Steve był właśnie przy dialogu ze śmiercią xD
    I nigdy nie zapomnę miny Shepparda jak sie dowiedział że Teyla jest w ciąży

Teyla: Jestem w ciąży
    Sheppard: To jakiś żart?
    Ronon: Nie patrz na mnie

hahah umarłam xDD
  2. Libby
    02.11.2011 21:11
    Libby
    Chciałam Ci odpisać na smsa, ale ciągle wyskakuje mi błąd i nie wysyła go... Puściłam sygnał, bo odpisałam Ci na forum .
  3. Libby
    02.11.2011 21:02
    Libby
    Bo geniusz jest najfajniejszy! Dobre będzie, jak będzie dwóch Sheppardów i będą się "komplementować" .
    10 odcinek przed, czy za Tobą?
    Tylko podbić oko? Ja chciałam go udusić, zakopać, odkopać, zadźgać i jeszcze raz zakopać! Mega irytująca postać!
    Ej, był jeszcze Steve! To był chyba ten Wraith przy dialogu:
    -Jak ci na imię? Macie chyba jakieś imiona?
    -Twoja śmierć.
    -Nazwę cię Steve.
    Albo to przy Bobie było, ale jakiś Steve też był .
    Miałam ten sam problem! Koniec serialu mnie przerażał !
  4. rudzielec
    02.11.2011 20:27
    rudzielec
    Jestem na odcinku gdzie po raz kolejny pojawiła się Weir a raczej jej sobowtór, kur.wa myślałam, że nie wyrobie jak dwaj Rodneye zaczęli ze sobą gadać o swoim geniuszu dokładnie to odcinek 10 czwartej serii xD
    nie wiem co ja zrobię jak mi się piąty sezon skończy
    No spotkanie z Toddem było już dwukrotne, jestem już po odcinku, jak Rodney ratował siostrę
    o Woosleyu nawet mi nie wspominaj, bo miałam mu ochotę podbić oko!
    I nie mów mi o nazywaniu widm przez Shepparda, bo jak pierwszego nazwał (bodajże Bob) to myślałam, że umrę ze śmiechu
  5. Libby
    02.11.2011 18:49
    Libby
    Chyba już dawno jesteś po odcinku, jak znaleźli Aurorę? Bardzo mi się ten odcinek podobał, choć zakończenie już nie tak bardzo... Super było, jak znaleźli Wraith w komorze stazy - tam było coś śmiesznego z McKayem chyba . Albo jak Sheppard znikał i się pojawiał. Do twarzy mu w białym .
    A i miałam Ci napisać, że najbardziej wkurzającą osobą oprócz oczywiście Luciusa, Kolyi i reszty Genii był Woolsey .
    Czekaj, to Ty chyba jesteś po tym odcinku, gdzie Sheppard pierwszy raz spotkał Todda? W ogóle on ma tendencję do nazywania Wraith .
  6. Libby
    02.11.2011 17:52
    Libby
    I dodałam nową fotkę na fejsa .
    Dzięki . Powinna idealnie pasować . Czyli już odcinek z Luciusem - superbohaterem też widziałaś? Do którego odcinka zagalopowałaś ?
  7. rudzielec
    02.11.2011 17:48
    rudzielec
    Niedobrota!
    dobra, zaczekam, zobaczę ocenię
    Lepiej już nic nie pisz o Luciusu, chociaż ten odcinek z osłoną którą nosił, był dosyć zabawny
    prosze link do sygny http://i927.photobucket.com/albums/a...zne/anigif.gif
  8. Libby
    02.11.2011 17:41
    Libby
    I tak Ci nie powiem .
    Lucius jest straszny a jakoś niedługo po tym, jak widzieliśmy go w SGA, mój brat widział go jeszcze potem aż w 2 odcinkach innego serialu. To dopiero trauma ! Najgorsze, że nawet Ronon mu uległ... Ta, potem ktoś naćpał się jego eliksirem .
    Dawaj, dawaj. Powinna się idealnie wkomponować w moją sygnę .
    I dodałam nową fotkę na fejsa .
  9. rudzielec
    02.11.2011 17:34
    rudzielec
    Ja nie chcę żebyś mi mówiła o Weir, po prostu jestem tylko ciekawa, czy się jeszcze pojawi, gdzie jak i kiedy, to już sama odkryję
    No tak, Lucius siedzi mi w głowie, ale tylko dlatego, że Beckett tak o nim uroczo powiedział haha xD
    Sygnę znalazłam gdzieś w necie, całkiem przez przypadek Chcesz taką? podam Ci linka
  10. Libby
    02.11.2011 15:01
    Libby
    Myślisz, że Ci coś powiem o Weir ?
    McKay ogólnie jest niemożliwy .
    No ba! W akcencie Carsona zakochałam się od razu! Generalnie to była świetna postać .
    Nadal nie możesz zapomnieć o tym strasznym Luciusie ?
    No ja myślę, że nie można się nie zakochać w SGA! Będę miała o czym z Adasiem pogadać .
    Skąd masz sygnę? Też chcę taką !

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:05.