Wróć   TheSims.PL - Forum > ddo bwayo
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy ddo bwayo i Miyoki
Wiadomości odwiedzających od 131 do 140 z 616
  1. Miyoki
    06.12.2010 23:36
    Miyoki
    O nieee! Zetsuboushita!
    Jak to możliwe, że wysłałam wszystko do siebie? To jakieś oszustwo! :<
    Zaraz wyślę Tobie, w8.
  2. ddo bwayo
    06.12.2010 22:35
    ddo bwayo
    U mnie w podstawówce to chłopcy bawili się autkami, w sumie nigdy prawie nikt nie mówił nic o anime prócz mnie i mojej przyjaciółki bo bawiłyśmy się w Rycerzy Zodiaku 8D Straszne byłyśmy dzieci dziwne, wcielalyśmy się w postacie i wymyślałyśmy ich historie, albo np. moja ubikacja robiła nam za windę bo w środku miałam taką poręcz dla dziadka (w sumie nie używana...nvm. w każdym razie dziadek miał proteze zamiast nogi i nie chodził no i jak wstawał to musiał mieć tą poręcz) c: a pralka za komputer bo się opuszczało takie coś i wyglądało jak klawiatura a nad tym monitor 8D. Dzieci mają wyobraźnie XD
    Musiałam podzielić na 4 części bo się nie mieściło ._.
  3. ddo bwayo
    06.12.2010 22:34
    ddo bwayo
    On zawsze dupe pokazywał, na każdym odcinku! I było jeszcze Galaxy Footbal, chociaż nie wiem czy to anime, gdzieś czytałam, że tak, ale nie pamiętam bo w sumie dawno to było. No i klasyka! Pszczółka maja! Anime! Albo Król Lew! 100% skopiowane z anime!
    U mnie dziewczyny kojarzą, ale dla nich to zwykłe bajki, chociaż jest jedna taka co niby uwielbia anime a kurde ma wiedze na ten temat gorszą niż moi rodzice xD Jak widzę co ona nie raz wyprawia to nawet nie komentuje tylko się śmieje.
    (cdn)
  4. ddo bwayo
    06.12.2010 22:32
    ddo bwayo
    Powodzenia życzę w każdym razie z tym przepisywaniem~.
    Wiedziałam co chcę, jednak jak uświadomiłam sobie, jak dobrze trzeba rysować by się na to dostać to zaczęłam wątpić, czuje , że to jest rzecz którą będę robić najlepiej, znam się na stylach, umiem dopasować kolory, tata który ma firmę remontowo-budowlaną (nie chcę się tu chwalić :c) mówi, że dobrze się orientuję, opowiada mi jakie głupie błędy robią osoby które projektują domy jego klientów itp. :c No właśnie lekarzem bym nie chciała być, mieć człowieka na sumieniu bo zły lek się podało czy za późno odkryło co mu jest - straszne. A znów usypianie zwierząt czy jak mi przyniosą takie zwierze po wypadku, nie wytrzymała bym tego psychicznie, od razu bym płakała. :c

(cdn.)
  5. ddo bwayo
    06.12.2010 22:31
    ddo bwayo
    No właśnie chcemy zrobić jakiś paring chłopców, i oni wydają się prości do zrobienia bo w sumie wystarczy biała koszula i spodnie + peruka i już wiadomo kto to ale i tak nie możemy znaleźć peruki więc chyba będziemy musiały na kogoś innego zmienić :c tylko nie wiemy na kogo, bo chcemy coś prostego, nie przejedzonego i jednocześnie znanego 8D
    Dokładnie, tylko, że ja pytam koleżanek, albo lekcje przed i jest "daj przepisać" c:
    Współczuje, nam niedawno też tak nawalili sprawdzianów i kartkówek, ale teraz jest luz, chociaż ja nie będę miała bo nie było mnie tydzień i dali mi na nadrobienie tydzień a ja znów chora a kolejne sprawdziany w tym tygodniu mamy, więc aż się boję, a tu tuż tuż klasyfikacja a z niektórych przedmiotów nie mam nawet 2 ocen :/
    (cdn.)
  6. Miyoki
    06.12.2010 22:20
    Miyoki
    Ty powinnaś zdecydować, co chcesz robić. Ale dobrze, że mama Ci podpowiada
    Bo czasem trzeba się poradzić. Jeszcze zobaczysz
    Dla mnie te medyczne, to jednak za dużo nauki i zbyt wielki stres. Zwłaszcza jeżeli od tego zależy życie pacjenta - nie wytrzymałabym raczej ^^

Właśnie! Shin-chan! Zawsze przed północą leciał. Rozbrajał mnie ^^
    Hej hej, hej! Shin-chan - on do kłopotów głowę ma
    Jeszcze była jakaś załoga A czy coś, jednak to mi się niezbyt podobało.
    Najdziwniejsze, że nikt z mojej ówczesnej klasy (druga podstawówka) z dziewczyn nie znał Dragon Ball o_O
    I jako jedyna orientowałam się o czym mówią chłopacy i w co się bawią xD
  7. Miyoki
    06.12.2010 22:18
    Miyoki
    Ohoho, Hikari i Kaoru? Szykujcie się na atak fanek xD
    I teksty tupu: "zróbcie to NA PAJĄKA!" o_O'
    xD
    No fakt, jeszcze biseksualizm jest xD
    No, czasem niestety się nie da zrobić na przerwie :x
    Ale zazwyczaj się za późno orientuje, bo dopiero w przed lekcjami sprawdzam czy coś jest zadane :x
    W sumie to u mnie za dużo nie zadają. Za to mamy sprawdzianów od groma. W tym tygodniu na szczęście tylko dwa będą, chyba że ktoś dołoży (dzisiaj i tak zrobiła z biologii sprawdzian, o którym nic nie wiedziałam <_<). I wiesz tylko dlaczego nie mamy tylu sprawdzianów? Bo już praktycznie nie ma z czego. Przez cały czas mieliśmy z czegokolwiek, a ostatnio tak tego wszystkiego nawalili, że już wyczerpał się materiał o_o
    A wiersze z tego co teraz patrzę, to nie są takie długie. Poprzednie były. Więc chyba dam radę ^^
    Zostawmy sprawę z tuszem, bo teraz to ja nie wiem o co chodzi xDD
    (cdn ofc)
  8. ddo bwayo
    06.12.2010 22:00
    ddo bwayo
    Nie strasz mnie, chciałam na magni albo b-3 zrobić z koleżanką cosplay bliźniaków z ourana :c oj tam od razu homoseksualizm, jeszcze biseksualizm jest po drodze! 8D
    ja zazwyczaj też odrabiam w szkole, ale jak nam zada więcej to muszę zrobić w domu bo jak weźmie moje zadanie a nie będę miała notatek z lekcji to będzie proste, że zrobiłam to na lekcji. ojej, współczuje, ale krótkie chociaż czy z tych długich? ale z kolorowego tuszu chyba można zrobić czarnobiały z tego co wiem? czy nie rozumiem do końca o co Ci chodzi? xD
    Chciałam iść na projektanta wnętrz, jednak sama teraz nie wiem. Mama bardzo by chciała bym szła na lekarza lub weterynarza, więc... :c
    ah dokładnie! Chociaż tej małej dziewczynki nie pamiętam! A o 24 Na Jetixie chodził Shin-chan~!
  9. Miyoki
    06.12.2010 21:49
    Miyoki
    Nie no, ja nie chcę straszyć. Zwłaszcza jeśli nie chcesz iść na biol-chem, ale zapewne jeszcze nie wiesz. W sumie masz jeszcze czas
    Ja nie wiedziałam do samego końca gimnazjum na jaki profil chce iść D:

Moje też ^^
    Pamiętam z młodszych czasów Dragon Balla, Rycerzy Zodiaku, jakąś taką małą dziewczynkę z super siłą, która mieszkała z ojcem, ale nie znam nazwy i oczywiście Pokemony xD
    Jeszcze by się coś znalazło, ale nie myślę ^^
  10. Miyoki
    06.12.2010 21:48
    Miyoki
    Aaa, o to chodzi ^^
    Też zazwyczaj mówię na cosplayerki (które są postaciami męskimi) jak na chłopaków
    Ale wiesz... Cosplay to niebezpieczna sprawa! Jak się dziewczyna przebierze w płeć męską z anime, którego się uwielbia, to może nagle wyjść homoseksualizm xD
    No bo się podoba (ze względu na postać), jednak mimo to jest to wciąż dziewczyna xD
    Ja w ogóle nie odrabiam lekcji - tzn. odrabiam na przerwach zazwyczaj, bo tak to mi się nie chce, bo wszystko jest nudne.
    Ale muszę przepisać wiersze
    Bo powiedziałam pani, że nie mam tuszu, co jest poniekąd prawdą, gdyż nie mam czarnego tuszu. Mam tylko kolorowy. Więc powiedziała, że mam skserować (niby z czego?) albo przepisać ręcznie D:
    A wiesz ile to stron? :<
    Gdyby to nie był kolorowy tusz, to mogłabym udawać, że skserowałam a tak to kiepsko ^_^'
    (cdn)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:16.