Wróć   TheSims.PL - Forum > Shannon
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Shannon i muffindance
Wiadomości odwiedzających od 131 do 140 z 178
  1. muffindance
    17.08.2011 14:53
    muffindance
    Logan nadaje sie idealnie na Caine'a tylko Astrid mi nie pasi :p
  2. Shannon
  3. muffindance
    17.08.2011 14:45
    muffindance
    ja to w ogole jak ogladam fanowskie filmiki na youtubie, to coraz bardziej chce ten film 3
    http://www.youtube.com/watch?v=V6IPKnNFkhQ
  4. Shannon
    17.08.2011 14:39
    Shannon
    i tak się nie mogę doczekać ja chcę zobaczyć Dianę, Sama, Cainea, Drakea i w ogóle wsyzstkich jestem ciekawa jak zekranizują sceny z Dianą i Cainem oni są tacy uroczy
  5. muffindance
    17.08.2011 14:36
    muffindance
    COLDPLAY!? jeja, ja to bym sie na nich rzucila, gdybym byla na tym koncercie XD

5 i 6 czesc to pikus w porownaniu do tego, co bedzie sie dzialo wokol filmu! najgorsze beda 'pseudofanki', ktore nagle zaczną wielbic ksiazke za to, ze Caine'a albo Sama zagra jakis przystojniak :<
  6. Shannon
    17.08.2011 14:32
    Shannon
    Coldplay

ahh, ja już chcę 5 część >< i 6
    i film
  7. muffindance
    17.08.2011 14:31
    muffindance
    ale tego nic nie pobije
    "-Chcesz mi powiedzieć, że pod ziemią jest masa uranu i nikt nie powinien myśleć, że to niebezpieczne? - spytał Edilio sceptycznym tonem.
    -Masa uranu i kości jednego faceta - uzupełnił Quinn. - Witaj w Perdido Beach, nasze motto brzmi: "Promieniowanie? Jakie promieniowanie?"
    >D

jaki zepsol mial wystepowac? : D
  8. Shannon
    17.08.2011 14:27
    Shannon
    nooo w ogólę ich teksty w drugiej części były naj
    "- Aha. Więc to jest koniec - stwierdził tępo Caine. Pogładził krótkie włosy Diany. - Kocham ją. Wiedziałeś Sam?"

****, kuzynka mi znowu dupę truje, że nie pojechałam z nią na koncert w lipcu 8D
  9. muffindance
    17.08.2011 14:18
    muffindance
    te wymiociny byl najgorszee, fuuu :C a ja najbardziej kocham Gone za brak litosci dla dziecmi, haha >D i za to, ze tez chce byc taka jak inni bohaterowie : DDD a szczegolnie jak Cookie!~
    masz jakis ulubiony cytat? moj to rozmowa Caine'a z Diana...
    " - Nikt nie jest wobec ciebie lojalny - stwierdziła - Drake'a aż świerzbi, żeby ciebie usunąć. Nikt z Coates nie pędzi ci na pomoc. Jest tylko jedna osoba, której naprawdę na tobie zależy
    - Ty?
    Nie odpowiedziała." to bylo mega wzruszające ♥
  10. Shannon
    17.08.2011 14:12
    Shannon
    musiałam się zastanowić, którą książkę wolę, gone czy HP, ale chyba bardziej podeszłą mi seria gone, nie była taka dziecięca >D w ogóle te momenty gdy Drake ma odpały, albo jak zabetonowali te ręce, zjedli kota, sarnę, wymiotowali wnętrznościami, te dżdżownice z zębami (śniły mi się 8D), martwe niemowlęta i inne okropieństwa ;x
    ale dlatego tak książka mi się podoba >D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:03.