Wróć   TheSims.PL - Forum > Królewicz Grudkowego Kosmosu
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Królewicz Grudkowego Kosmosu i Yuki
Wiadomości odwiedzających od 131 do 140 z 186
  1. Królewicz Grudkowego Kosmosu
    Taki gotycki, tajemniczy, zabytkowy, z lekko nienormalnymi ludźmi. Wolę nową nazwę, choć co prawda parcele będą zapożyczone.
  2. Yuki
    19.09.2013 21:28
    Yuki
    Parcela Dość spora, bodajże 60x60, ale głowy nie dam sobie uciąć, nie pamiętam kiedy to robiłam.

o jaki konkretnie chodzi Ci styl? Opisz miasto, a coś wymyślę. To ma być nowa nazwa, tak? Czy wolisz coś, co już istnieje?
  3. Królewicz Grudkowego Kosmosu
    Mi też się podoba twinbrook przez ten swój bagienny styl i tą "wysepkowatość", ale że nie posiadam tego dodatku muszę zadawalać się bridgeport. Ale już niedługo będę zadawalał się swoim światem, który będzie mieszanką twojego Salem i Midnight Hollow. I takie 2 pytania:
    Czy Salem to miasto, czy poprostu zrobiona parcela?
    I czy pomożesz mi wymyślić nazwę dla świata?
  4. Yuki
    19.09.2013 21:21
    Yuki
    Twinbrook! Jakoś nie specjalnie przepadam za Islo Paradiso. No i uwielbiam też Bridgeport.
  5. Królewicz Grudkowego Kosmosu
    W jakim mieście grasz najchętniej?
  6. Yuki
    19.09.2013 21:06
    Yuki
    Staram się jak mogę, aby każdy miał swój charakter, nawet jeśli to gra, to chcę, aby na zdjeciach było widać coś jeszcze, niż tylko samych simów.
  7. Królewicz Grudkowego Kosmosu
    Wiesz każdy ma swój styl tworzenia, dla ciebie pewnie jest najnormalniejszy a dla mnie idealny i zawsze staram się osiągnąć taki efekt i mi się to nie udaje, a poza tym każdy z twoich tworów wygląda jakby przedstawiał odrębną mała historyjkę.
  8. Yuki
    19.09.2013 20:22
    Yuki
    Dziękuję
    Jejku, tyle chwalisz moich simów, a ja tam nie uważam, ze są jacyś świetni
  9. Królewicz Grudkowego Kosmosu
    Z facetów to ja też tego ostatniego, a z laleczek to Asho ma taką fajną chillową stylówę i azjatycką urodę, którą ubustwiam, a o włosach to już nie wsponę. Just FANTASTICK.
  10. Yuki
    19.09.2013 20:14
    Yuki
    Hmmm, trudno stwierdzić. Bardzo lubię syrenkę oraz tą ostatnią simkę. Ale chyba najbardziej ostatniego faceta. Chyba nie ma imienia.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:38.