Wróć   TheSims.PL - Forum > Kowai-Neko
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Kowai-Neko i Annetti
Wiadomości odwiedzających od 131 do 140 z 312
  1. Kowai-Neko
    28.02.2016 13:23
    Kowai-Neko
    A do kiedy macie te projekty? Rozumiem twój ból sama jestem humanistką. No i blog naprawiony, dziś dodam nową notkę. Jeszcze ta i następna i narazie koniec z Żeromskimi.
  2. Annetti
    27.02.2016 21:22
    Annetti
    No ale projekty, really? Dzisiaj pół dnia siedziałam z koleżanką nad spisami ludności na statystykę historyczną. Z pół godziny próbowałyśmy wymyślić ten temat, bo statystyka historyczna jest niewiele mówiącą nam nazwą (oprócz tego na zajęciach ja, human w czystej postaci, będę bawić się w logarytmy i pierwiastki =,= Na humanie! To woła jak nic o pomstę do nieba )
    Nie mów mi o wyspaniu. Od tygodnia chodzę jak zombie, a wyśpię się dopiero w poniedziałek, a i to nic pewnego :/
    Haha, no to gratuluję Ja do tej pory nie wiem ile mają niektórzy moi simowie xd Wciąż jeszcze nanoszę multum poprawek, bo wyskakują różne niespotykane zdarzenia
  3. Kowai-Neko
    27.02.2016 16:46
    Kowai-Neko
    Cóż studia to nie sama radość XD A ja byłam chora przez dwa tygodnie, ale przynajmniej się wyspałam Dzisiaj biorę się za naprawę zdjęć na blogu i wreszcie obliczyłam ile lat mają moi simowie
  4. Annetti
    25.02.2016 10:49
    Annetti
    Hejka Jakoś tam idą, niestety w tym semestrze coś się rzuciło wykładowcom na głowę, bo zamiast zrobić kolokwium jak Bóg przykazał na zaliczenie, to oni chcą się bawić w jakieś projekty i prezentacje Środy mam przekichane, nawet nie zdołałam się wczoraj zalogować na forum :/ Poza domem byłam od 6:15 do 21:30!
    A dziękuję Mam wrażenie, że tego jakoś prościej będzie mi uzupełniać niż simnetti czy forum
    A co u ciebie?
  5. Kowai-Neko
    24.02.2016 15:56
    Kowai-Neko
    Hej, jak idą studia? Widziałam twojego nowego bloga, fajny pomysł
  6. Kowai-Neko
    10.02.2016 17:06
    Kowai-Neko
    To fajnie, że da się jeszcze zaliczyć. Mój brat też poprawia. U mnie nawet okey, teraz trzecie klasy miały próbne to miałam na 12 jutro na 11. Dobrze, że mnie ten koszmarek czeka za rok Tak widziałam, muszę to naprawić
  7. Annetti
    10.02.2016 17:01
    Annetti
    Tak, tak, jasne, we wtorek. No chyba, że cudem punkty mi się wliczą tak, że zdam na tą tróję, ale raczej nie sądzę po tych głupotach W sumie i tak we wtorek muszę się kopsnąć na uczelnię, bo muszę zdobyć podpis za jeden taki egzamin, to przy okazji napiszę i łacinę, a potem sobie spokojnie pojadę na rehabilitację. A co u ciebie? Zauważyłaś, że na Twoim blogu znikły zdjęcia z pierwszych postów?
  8. Kowai-Neko
    10.02.2016 16:13
    Kowai-Neko
    To faktycznie masakra, a możesz poprawić?
  9. Annetti
    10.02.2016 14:50
    Annetti
    Hi, dupnie Właśnie uwaliłam łacinę, a miałam tą samą grupę co ostatnio. Jeszcze gorzej, że to co poprzednim razem miałam dobrze teraz napisałam źle i na odwrót. No masakra!
  10. Kowai-Neko
    10.02.2016 13:54
    Kowai-Neko
    Hej, jak tam?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:25.