Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 1401 do 1410 z 1814
  1. Libby
    26.09.2010 22:59
    Libby
    Nie zapomnij o mailu .
  2. Libby
    25.09.2010 14:49
    Libby
    A właśnie, poddam Twojej ocenie jednego typa . Lecę Ci maila wysłać.
  3. Libby
    25.09.2010 14:48
    Libby
    Ja Ci też już odpisałam .
  4. rudzielec
    25.09.2010 13:11
    rudzielec
    Odpisałam
  5. rudzielec
    25.09.2010 11:52
    rudzielec
    odpiszę Ci Libby na mejlacza tylko teraz net mi chodzi jakby chciał a nie mógł i zdjęcia mi się nie chcą załadować
    Muszę jeszcze zrobić kilka fotek do konkursu dlatego na razie znikam a potem dam Ci znać na forum, że odpisałam Ci na mejla
  6. Libby
    25.09.2010 10:55
    Libby
    Masz 2 maile do odbioru .
  7. Libby
    25.09.2010 10:45
    Libby
    Ostatni mail jeszcze idzie...
    Już możesz zacząć mu współczuć . Do tej pory ma chłopak fobię przed moimi paznokciami . Trochę się wyrabia i zaczyna robić uniki np. przed kopniakami coraz częściej zaczyna odruchowo "chować" dupę.
    Niezła ślicznotka? Chyba przesadzasz . Próbujesz mi podbudować samoocenę? Hmm, na imprezie jeden kumpel trochę mi podbudował, ale chwilowo, bo już mi przeszło. Zawsze mam jakieś ale.
    No i nie napisałaś mi, który Ci wpadł w oko .
  8. rudzielec
    25.09.2010 10:28
    rudzielec
    szalona dziewka jak Ty się tam ganiasz z nim tak jak z Dante to ja mu współczuję xD
    ale wszystkie foty wymiatają
    i niezła z ciebie ślicznotka
    kurna sygne mi skasowali! tyle czasu miałam a teraz że niby nieregulaminowa, a siedziałam nad nią tyle czasu! kto to teraz będzie poprawiał?
  9. Libby
    25.09.2010 10:16
    Libby
    Chwila, która fotka gdzie jestem na kraju? Ta, co mnie trzyma tak wygiętą, czy ta druga? Pierwsza nie mam pojęcia, skąd się wzięła a druga, to jak pisałam pewne podejrzenia mam. Wyślę Ci jeszcze jedną fotkę, żeby potwierdzić moje podejrzenia .
  10. Libby
    25.09.2010 10:07
    Libby
    Aż tak ? Ta fotka, co mnie widać na kraju to tak jak pisałam, nie wiem, skąd się wzięła .
    A gumowy tzw. Murzyn to prezent urodzinowy dla jubilata. Pewna nie jestem, ale podejrzewam, że od naszej byłej klasy z LO. Solenizant to już na drugi dzień po imprezie planował powtórkę a dokładniej Sylwestra . Z samej imprezy niewiele pamięta .
    A któryś z Panów Ci wpadł w oko :>?
    Różnica jest chyba spora między tymi fotkami a tymi na forum, co?
    Uwierzysz, że z solenizantem ganiamy się mniej więcej tak jak ja i Dante w Twoich bonusach ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:47.