Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 1411 do 1420 z 1814
  1. rudzielec
    25.09.2010 02:02
    rudzielec
    Libby... umarłam xD
    a ta fotka co Cię widać na kraju wymiotła mnie z krzesła
    nieźle tam szalałaś
    tylu facetów na raz i jeszcze gumowy się tam napatoczył? xD
    a solenizant nawet niezły
    teraz to ja Cię jeszcze bardziej podziwiam xD
  2. Libby
    24.09.2010 18:04
    Libby
    No to teraz masz trochę do oglądania . Tylko nie jestem pewna, czy poszły wszystkie te fotki, co chciałam
  3. Libby
    24.09.2010 16:43
    Libby
    Odbierz nowego maila .
  4. Libby
    24.09.2010 16:33
    Libby
    Ale mnie zaszczyt kopnie, że zobaczę tekst przed opublikowaniem ! Ale myślę, że nie będzie trzeba poprawiać . Już Ty się o to postarasz .
    Też się zbieram by Viperze uwagi wysłać .
  5. rudzielec
    24.09.2010 14:06
    rudzielec
    Dobrze, że mi napisałas o mailu bo miałam wysłać Viperze uwagi na temat Melodyji, co uczyniłam
    I spoko, jakby co to wyślę Ci wcześniej tekst zanim wstawię go na forum, to powiesz czy trzeba coś zmienić, czy nie
  6. Libby
    24.09.2010 13:20
    Libby
    Też mam właśnie nadzieję, że będzie trafiony . Mi pewnie na tym zależy jeszcze bardziej niż Tobie . Ciekawa jestem, co tam jeszcze dokładnie wymyślisz i dorzucisz od siebie .
    Właśnie wymyśliłam kolejny szczegół/poprawkę do mojego pomysłu . Już Ci piszę maila .
  7. rudzielec
    24.09.2010 12:01
    rudzielec
    Na sto procent laptop będzie
    a ja już jajo zniose do następnego tygodnia
    No to fajnie, że poczekasz, bo jeśli chcesz mieć te ciacha w takiej postaci jak wyglądają aktualnie to muszę zrobić, tak jak mówiłam
    A co do bonusa to liczę że będzie trafiony
  8. Libby
    24.09.2010 11:48
    Libby
    No, siedzenie w domu to plus, bo inaczej musialabym jeździć do Wrocławia .
    Też mam masę dodatków. Chyba nawet jeszcze więcej . Spoko, poczekam, aż się przeniesiesz na lapka . Oby już był, bo fajnie by bylo pogadać na GG.
    Co do bonusa to wiem, że warto. Liczę, że trafisz z nim w moje...hmmm... wyobrażenia/zachcianki(?) .
  9. rudzielec
    24.09.2010 11:20
    rudzielec
    Chcę, żeby Ci się ten bonusik spodobał
    uwierz, że warto poczekać na niego
  10. rudzielec
    24.09.2010 11:19
    rudzielec
    Godzinami mówisz? skąd ja to znam
    Ej to masz fajne praktyki, nie musisz się chociaż z domu ruszać, to chyba jakiś plus.
    A że trzeba się usiedzieć no to wiadomo, że miłe to nie jest, ale jak nie ma wyjścia
    Co do simów to już Ci pisze jaka jest sprawa:
    muszę wyciągnąć tych dwóch ciastków za pomocą SimPE, bo nie mam ich w warsztacie, co spowoduje na mojej (zaje.banej 20 tys. dodatków grze), że będę musiała po raz kolejny wycinać i przekładać foldery (kiedyś Ci wytłumaczę o co biega, jak na tą chwilę za dużo pisania ), bo mi się nie odpali. W związku z tym, wyślę Ci Marco I Colina jak będę przenosić grę na nowego laptopa (na milion procent będę go miała w przyszłym tygodniu!) bo teraz to mnie krew zaleje zanim wszystko poustawiam na tym kompie

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:46.