Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 1421 do 1430 z 1814
  1. Libby
    24.09.2010 11:09
    Libby
    No trudno, to sobie poczekam, ale warto, jeśli go tak porządnie dopieścisz .
  2. Libby
    24.09.2010 11:07
    Libby
    Spoko, wysyłaj wszystko .
    Pamiętam kolejki u pewnej mojej Pani neurolog. Czekało się godzinami... Dosłownie.
    Pewnie, że można spytać o praktyki. Robię je w IBM'ie. To zdalne praktyki, czyli robiłam je ze swojego kompa, siedząc w domu i pracując na zdalnej maszynie wirtualnej. Wczoraj cały dzień nad tym siedziałam... Teraz tylko zrobię prezentację o swojej działce i będzie spokój . Właśnie szukam jakichś ciekawych materiałów.
  3. rudzielec
    24.09.2010 10:55
    rudzielec
    Tak na pewno kolejka u lekarza będzie długa i sobie poczekam
    Wiesz co do tego, czego szukają, to mogę Ci napisać tutaj, bo w sumie to sami nie wiedzą Z jednej strony wolałabym, żeby na tym rezonansie coś znaleźli bo bynajmniej problem by się rozwiązał, no ale z drugiej to w sumie dobrze...
    Co do bonusa to właśnie chcę go ekstremalnie dopieścić, więc nie tak szybko się pojawi
    hmm... Colin i Marco powiadasz? Będzie tego sporo do wysłania
    Te simy są napakowane dodatkami różnego rodzaju, więc będę musiała Ci wysłać kilka rzeczy oprócz samych simów
    A gdzie masz praktyki jeśli można zapytać?
  4. Libby
    24.09.2010 10:27
    Libby
    Taki termin, to wizyta musi pójść dobrze . Czego u Ciebie szukają lekarze? Jeśli można wiedzieć, to napisz mi na maila, bo to chyba nie temat na forum.
    Simy mam, ale jeszcze nie odpaliłam ich . Potrzebuję szczególnie Marco i Colina .
    Widziałam właśnie, że Vipera chce coś napisać, tylko nie wiedziałam co wtedy z bonusem, który planowałyśmy . Liczę na to, że to właśnie będzie dopieszczone dzieło Twojego życia .
    Ja właśnie kończę praktyki. Jeszcze tylko prezentacja do zrobienia i będzie spokój .
  5. rudzielec
    24.09.2010 00:05
    rudzielec
    No październik się zbliża wielkimi krokami
    Ja zakończyłam karierę ze szkołą, po skończeniu pięcioletniego chemika, miałam serdecznie dosyć
    Mogłam się załapać, na plastykę, teraz żałuję, że nie poszłam, bo miałabym fajną pracę z dzieciakami
    No a termin do lekarza wprost świetny, wypada w dzień urodzin mojego mena
  6. rudzielec
    24.09.2010 00:02
    rudzielec
    Co do bonusa to teraz Viperka obiecała się coś sklecić
    Ten z Tobą i Colinem muszę dopracować do perfekcji xD
    To będzie dzieło mojego życia he he xD
    Simy już zainstalowałaś? ^^ no to super, pisaj mi tu, jakie chcesz to Ci wyślę
  7. Libby
    23.09.2010 23:30
    Libby
    A właśnie, co z bonusem :>?
  8. Libby
    23.09.2010 23:29
    Libby
    Znów zabiegana ?
    Z jednej strony chyba dobrze, że na rezonansie nic nie wyszło. Termin do neurologa? Do każdego lekarza są fajne terminy...
    Simy mi miałaś wysłać . U mnie w porządku . Tylko wakacje się powoli kończą .
  9. rudzielec
    23.09.2010 22:48
    rudzielec
    Jaka tam pani
    a kurde trochę zabiegana jestem :<
    na dodatek dalej mnie łebek męczy a na rezonansie nic nie wykazało, więc teraz muszę czekać na wizytę u lekarza. Spoko, żeby tam się dostać, muszę czekać aż do 22 listopada, dopiero wtedy mam termin ;o
    A co u Ciebie?
  10. Libby
    23.09.2010 21:28
    Libby
    Witam, witam i o zdrowie pytam . A Pani co się tak nie odzywa?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:24.