Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 141 do 150 z 1814
  1. rudzielec
    02.11.2011 13:37
    rudzielec
    Chodziło mi o Wier czy się jeszcze pojawi, nie o Carter, widocznie źle to napisałam
    Pamietam tą halucynację Rodneya, na końcu odcinka miałam ochotę go zabić, za to, że się zastanawiał, czy otworzyć ten właz Sheppardowi czy nie, haha
    W oryginale Ronon powiedział do McKaya Fatman, co brzmiało lepiej, niż po polsku
    Carson nie tylko był dobrą duszą, ale miał fajny akcent, tego jego "Lucius mnie potrzebuje" nie zapomnę do końca życia xD
    SGA to zarąbisty serial, jak można się nim nie zachwycać? xD
    Nawet sygnaturkę sobie odpowiednią walnęłam przecież
  2. Libby
    02.11.2011 11:25
    Libby
    Pamiętam ten tekst, ale u mnie było chyba inne tłumaczenie, bo nie mam pewności co do tego spaślaka .
    Co do Carter to Ci nic nie zdradzę . Zauważyłaś, że pojawiła się już dawno w tym odcinku, w którym McKay się topił w skoczku ? Byłą tą halucynacją .
    O Carsonie (bez "l") Ci kiedyś pisałam, zanim zaczęłaś oglądać, bo Ci nawet tę ostatnią scenę wysyłałam. Ja się chyba nawet przy jego śmierci popłakałam, bo go uwielbiałam od samego początku! To taka dobra dusza była... Nawet Ronon mocno to przeżył...
    No i dobrze, że częściej tu zaglądasz. Przynajmniej mam co poczytać ! No i lubię Twoje zachwyty nad SGA .
  3. rudzielec
    02.11.2011 08:44
    rudzielec
    Niestety musze czekać do 9-tego, to, ze częściej się odzywam, jest efektem tego, że częściej zaglądam na forum, jednak net mi tak zamula, że masakra, wkurza mnie to nieprzeciętnie, ale nie mogę żyć jak na forum nie pozaglądam
    Co do tekstów Ronona, to zapadł mi w pamięci jeden, z którego śmiałam jak powalona xD
    nie pamiętam jak to dokładnie szło, ale to było coś w tym stylu:
    McKay: Będziesz moim pomocnikiem.
    Ronon: Pomocnikiem?
    M: Tak, Batman i Ronon.
    R: Raczej spaślak i Ronon xDD
    masakra
    Wiem, że ta Carter jest z SG-1, to była miłość Rodneya, ale Weir nie była taka sztywna jak ona w ogóle to czy ona jeszcze gdzieś tam się pojawi dalej w którymś z odcinków czy nie bardzo?
    a kurcze zapomniałabym o Carlsonie, mało się nie popłakałam, jak go zabierali w tej trumnie na ziemię, nie lubię ckliwych pożegnań, zaraz mnie rozczulają
    szkoda, że go twórcy serialu uśmiercili, był zaje.bisty!
  4. Libby
    01.11.2011 21:17
    Libby
    No ja myślę, że uwielbiasz Ronona ! Te jego spojrzenia, uśmieszki, teksty . I agresywność . Był już odcinek z zablokowaną Atlantydą? Chyba jeszcze nie .
    Carter w sumie jest ok (to postać z SG-1), ale Weir uwielbiałam i też na początku ciężko mi było się przestawić...
    Aż częściej się odzywasz . Ściągnęłaś screeny ode mnie z maila ?
  5. rudzielec
    01.11.2011 20:50
    rudzielec
    nie trawię tej blondyny, co kieruje Atlantydą, Weir uwielbiałam
    Ronona uwielbiam cały czas
  6. Libby
    01.11.2011 17:47
    Libby
    A Ronona uwielbiasz, czy nie bardzo ?
  7. Libby
    01.11.2011 17:42
    Libby
    Ale galopujesz ! To wcale nie takie kilka odcinków . Właśnie o Weir mi spojlera kuzyn sprzedał :[... Też ją uwielbiałam. Ale ta Weir co była z klonami, to zdaje się też była klonem...
  8. rudzielec
    01.11.2011 16:00
    rudzielec
    drugi odcinek, sezon 4
  9. Libby
    01.11.2011 10:15
    Libby
    To Ty masz głupie tłumaczenie
    Kilka odcinków? Sprecyzuj ile, bo zwątpiłam, na którym momencie jesteś . Zamiennicy? Masz na myśli klony?
  10. rudzielec
    31.10.2011 23:29
    rudzielec
    Moduł Punktu Zerowego ;d
    wynocha mi z tymi napisami, z którymi je oglądałaś haha xDD
    co z Weir, no co z Weir?
    zdobyłam kilka odcinków i nie podoba mi się to, że została na tej cholernej planecie z tymi "Zamiennikami" :x masakra, a tak ją lubiłam

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:01.