Wróć   TheSims.PL - Forum > cerastes
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy cerastes i Wielebny
Wiadomości odwiedzających od 141 do 150 z 311
  1. cerastes
    10.11.2010 18:05
    cerastes
    Cześć Patryku.
    Chciałam coś zagadać do Ciebie i prawie trafiłam na romans. Nie wiem teraz co powiedzieć...
  2. cerastes
    19.09.2010 10:59
    cerastes
    Nigdzie właśnie nie widziałam daty. W sumie to otoczenie nie wydaje mi się tak atrakcyjne jak Riverview, czy Twinbrook, ale zawsze to jakaś nowość.

Z tego co zauważyłam, najwięcej dodatków jest w stylu modern. Pasujących do sielskiej tematyki trudno będzie znaleźć tym bardziej, że już przejrzałeś TSR i MTS.
  3. Wielebny
    19.09.2010 10:29
    Wielebny
    Coś mi się kojarzy, że 14-24 października.
    Ogólnie zacząłem przeglądać strona po stronie http://mysims3blog.blogspot.com/
    Ale w sumie trudno i tak coś znaleźć.
    Pamiętam, że kiedyś było forum z chyba 10 stronami dodatków typowo zamkowymi obiektami, ale ostatnio jak sprawdzałem było już forum wyłączone
  4. cerastes
    19.09.2010 09:38
    cerastes
    Cześć Patryku.
    Oczywiście, że mogłabym Ci pomóc. Nie ma sprawusi.
    Widziałam Twoje zapytanie o średniowieczne dodatki i przyznam, że już wcześniej zwracałam uwagę przy różnych poszukiwaniach, ale niczego nie udało mi się znaleźć. Może zauważę jeszcze coś, co będzie nawiązywać do wiejskiej tematyki. Wydaje mi się, że takich dodatków powinno być więcej. Dam Ci linki jak coś znajdę.

Wiesz może kiedy będzie dostępne do pobrania nowe otoczenie - Zatoka Skorupiaków ?
  5. Wielebny
    19.09.2010 09:22
    Wielebny
    Cześć
    Widzę, że jesteś obeznana w poszukiwaniu dodatków, patrząc na Twoją aktywność w działach (gdzie to mogę znaleźć)
    Mogłabyś i mi również pomóc ?
    Ciągle poszukuje różnych dodatków powiązanych z tematyką wiejską, średniowieczną itp.
    Aktualnie mam tego dosyć mało i jakoś nie wiem gdzie tego szukać. (Modthesims i tsr już przejrzałem)
  6. Wielebny
    02.09.2010 15:45
    Wielebny
    Nie chciałem zbyt dużo na tych dwóch zdjęciach pokazać.
    Chcę by tylko wiedziano w jakim klimacie będzie utrzymany projekt.

Po dłuższym namyślę, stwierdzam że zmiana nauczyciela z fizyka była dobrym pomysłem, gdyż gdyby ciągle miał tego samego, to przez 3 lata jechałbym dajmy na to na 3-4 a i tak nic bym nie wiedział. A tak, chociaż będzie o wiele trudniej to zdobędę jakąś wiedzę.
    A jeśli mam zamiar wybrać się na planowany kierunek studiów, to z fizyki muszę być całkiem dobry.
    Z kolei zmiana nauczyciela z j. Polskiego nic dobrego raczej nie przyniesie.
  7. cerastes
    02.09.2010 13:05
    cerastes
    A więc ostatecznie przyjęła się nazwa Rivacheg Village ? Niewiele odsłoniłeś w tej sygnaturze, ale to w sumie dobrze, bo każdy lubi dostać niespodziankę.
    Tylko 10 %... ?

Co do szkoły to może zmiany nie okażą się takie złe. Połowa życiowego sukcesu polega na umiejętności przystosowania się do nowych okoliczności. Najkorzystniejsze wyjście, to podporządkowanie się tej "zasadzie".
  8. Wielebny
    01.09.2010 18:29
    Wielebny
    Pomysł ciekawy, a w Twoim wykonaniu na pewno będzie świetny

Procentowy postęp prac również wpiszę w sygnaturce, ale wprowadzę to razem z dodaniem obrazka

edit.
    Jeszcze odpowiedź na twoje wcześniejsze pytanie, którego nie zauważyłem wcześniej.
    Pierwszy dzień w szkole minął znośnie, głównie z powodu braku wyczerpującego apelu. Ale z kolei dostałem informacje o zmianach dwóch nauczycieli z najlepszych na najgorszych, co mnie trochę dobiła (Polski i fizyka)
    Ale ogólnie nie jest źle
  9. cerastes
    01.09.2010 18:22
    cerastes
    Chciałabym zrobić taki normalny domek, ale tym razem już nie z jasnych mebli. Trochę mnie korci żeby to było coś z powiewem starych rupieci.

Mógłbyś jeszcze tradycyjnie wpisywać w sygnaturze postęp pracy. Widzę, że trochę pozmieniały się u Ciebie zwyczaje. ;>
  10. Wielebny
    01.09.2010 18:10
    Wielebny
    No tak zboże bardzo mi się przydało Projekt będzie utrzymany w podobnym klimacie, co poprzedni.
    Dodam jeszcze drugi mały obrazek w sygnaturze, jak tylko nazwę dobiorę.

Ale Twój kolejny domek, nie będzie odbiegał stylowo od poprzednich ?
    Czy planujesz też coś zupełnie innego ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:52.