Hej! Miłej środy. Chciałem tylko zawiadomić, że mając wyłączony kod HTML mogę już go używać i obrabiać tekst wg własnego uznania. Czy to nie dziwne? No nic. Pozdrawiam znany CI z imienia Dziurawiec.
Dziękuję Björk, ale i tak musiałem sobie w opcjach zmienić na tryb pisania - standardowy, bo jak chciałem Ci odpisać to występował błąd, jednakże BB Code został włączony, a mimo to nie działa, bo wyświetla się jakiś błąd...
Dzięki i wzajemnie. A tej opcji nigdzie nie ma, bo w panelu użytkownika wszystko już przeszukałem. Pomóż mi... please... może sprawdź u siebie czy masz włączony...
Z góry dzięki... D_S
Cześć. Mam drobny problem na forum. Otóż jeszcze niedawno mogłem w zaawansowanej edycji posta używać kodów HTML na zmianę czcionki, koloru itd. Gdy dzisiaj chciałem coś ozdobnie napisać to nie wychodzi, a w lewym dolnym rogu jest napisane HTML wyłączony. Jest jakiś sposób żeby go włączyć, bo szperałem w panelu użytkownika, ale nie ma tam nic takiego. Z góry dzięki za odpowiedź. D_S
Ojej! Sprawy spadkowe? Aż mnie przeszyło... czy ktoś umarł? W każdym razie to nie są przyjemne rzeczy. CO u mnie? W jak najlepszym porządku, chociaż mam troszkę problemy zdrowotne.
Cześć, cześć
Wiesz, co, sorka, ale mi się trochę pracy sypnęło, załatwiam sprawy spadkowe no i szczerze przyznam nie czuję się najlepiej ostatnio...
Ale jakoś się 3-mam. A co u Ciebie?