Wróć   TheSims.PL - Forum > dżin.
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy dżin. i ddo bwayo
Wiadomości odwiedzających od 141 do 150 z 757
  1. dżin.
    17.12.2010 17:28
    dżin.
    ok, ok :X IDATAKIMASU!
  2. ddo bwayo
    17.12.2010 17:26
    ddo bwayo
    widziałam widziałam, zjem obiad to skomentuje :3
  3. dżin.
    17.12.2010 17:21
    dżin.
    hei, nowe zdjęcia dałem :3
  4. dżin.
    13.12.2010 14:07
    dżin.
    będą delikatnie przerobione ;3
  5. ddo bwayo
    13.12.2010 14:02
    ddo bwayo
    tylko błagam, nie przerabiaj tak fotek jak przy ostatnich 2 projektach~ C:
  6. dżin.
    13.12.2010 13:38
    dżin.
    a nom.....to moje nowe coś będzie baaardzo podobne do tego muzeum fryderyka chopina w żelazowej woli, bo niedawno tam byłem i cholernie mi się spodobało, takie nowoczesne, modernistyczne i w ógle *****iste! takiego majestatu jeszcze nie widziałem xD
  7. ddo bwayo
    13.12.2010 12:18
    ddo bwayo
    ale pozostaną Ci tylko 3 dni do szkoły i wolne D: dokładnie, mi się tak nie chce iść do szkoły, bo zaraz koniec semestru i trzeba oceny poprawiać a nie dość, że poprawiać to jeszcze ten zasyp sprawdzianów i kartkówek DD: Ej no dzięki, ja tu się staram jak mogę i rozczulam nad tym domem a Ty mi go chcesz krytykować, zuoooo! :C
    Oh, to się spiesz i go kończ bo ostatnio nic nowego nie ma :c
  8. dżin.
    13.12.2010 12:06
    dżin.
    Ow, ja raczej nie będę chodził do szkoły do końca tygodnia, nawet się cieszę, ale potem te zelgłości...masakra. Na samą myśl o nadrabianiu sprawdzianów i kartkówek, aż coś mi się robi, brrr... Więc, jedenastego grudnia dwutysięcznego jedenastego roku wpadaj do mnie na urodziny Zapraszam. Szkoda, że nie masz tam konta, bo czekam już prawie dobę, aż wyślą mi zaproszenie, ciekawe od czego to zależy ;D Ach, dawno nie widziałem żadnych twoich domów, musisz się postarać, bo nie ma czego porządnie skrytykować XD bez urazy ;3 mam ochotę, aby coś naprawdę zjechać, przyczepić się wszystkiego Śpiesz się, bo aż mnie korci c= ja chyba też niedługo pokażę jakiś domek tj. mam na ukończeniu takie coś dziwnego, taką parcelę publiczną a'la park.
  9. ddo bwayo
    13.12.2010 12:01
    ddo bwayo
    hej xD
    mama zatrzymała mnie jeszcze jeden dzień w domu, ale jutro już idę :c właśnie skończyłam ściągać dodatki do simsów (ta, cholernie dużo ich ściągłam -.-") i idę budować dom :3 A u Ciebie? To super, że było fajnie na Twoich urodzinach, chętnie bym na następne przyjechała 8D Nie mam tam konta :c
  10. dżin.
    13.12.2010 11:45
    dżin.
    Miwako, miwako, miwako! Hey, zaiste mojaśna ty moja Inko. Stęskniłem się za tobą! Co u ciebie ? Wnioskuję, że nadal jesteś chora, podobnie jak ja ;/ Yey, nawet nie wyobrażasz sobie, jak fajnie było na moich urodzinach :] Na następne konieczne musisz przyjść, bez dwóch zdań, oky ? Jak nie to będzie w*******... nie no joke, oczywiście, że nie będzie w********, ale coś na pewno ci zrobię, jak nie to, to co innego, jasne?! W przyszłym roku wsiadasz w pociąg i przyjeżdżasz! A tak by the way, masz może konto na lockerz ? ;3

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:06.