Wróć   TheSims.PL - Forum > ddo bwayo
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy ddo bwayo i Miyoki
Wiadomości odwiedzających od 141 do 150 z 616
  1. ddo bwayo
    05.12.2010 23:06
    ddo bwayo
    hai, dokładnie ten :3
    nie nie, cosplayar(ka) 1 dnia była przebrana za Shizuo ale drugiego miała już tylko perukę a ubrana już była w swoje ubrania, ale Izaya był ubrany za Izaye . W sumie oboje to były dziewczyny ale i tak mówię na nich jak na chłopaków i jak rozmawiam z moja koleżanką to zawsze mówimy o nich w rodzaju męskim 8D
    Rozumiem Cie, w sumie zadań z matematyki nie robię bo są takie nudne, że wolę komputer, więc powinnam robić zadanie jako 1 rzecz jak wejdę do domu, a jednak nie D:
    Robimy kości , mięśnie itp. :3 o jezus, nie strasz, boje się liceum D:
    kiedyś na hyperze leciało fajne anime ale nawet nie pamiętam nazwy, pamiętam tylko , że bardzo mi się podobało 8D jak byłam mała to moje ulubione "bajki" to były anime, hmmm :c i tak żałuje, oglądała bym na dobranoc a tak to to mi disney chanel idzie 8D

oyasumi
  2. Miyoki
    05.12.2010 22:57
    Miyoki
    Dwuznaczność jest fajna xD
    Też czasem lubię tak mówić
    Ale jak czasami wyjadę z jakimś tekstem (brzmiącym normalnie, ale nie dla mojej koleżanki), który tyczy się nauczyciela, to czasem brzmi aż okropnie! O_O
    No właśnie na Hyperze leci Death Note, dlatego tak mi się moja miłość do Mello odnowiła
    Ale potem znowu puszczą coś nudnego :<
    A Bleacha powtarzają prawie od początku. Załamać się można. Więc w sumie nie masz czego żałować
    No właśnie! Tyle jest dobrych anime a tu nic! Czekam na ferie świąteczne - będzie więcej czasu w końcu! :3

Muszę już niestety kończyć :<
    Życzę Ci dobrej nocy i miłych snów
  3. Miyoki
    05.12.2010 22:56
    Miyoki
    Izaya to ten koleś z ciemnymi włosami? Jeśli tak, to też wygląda ciekawie :>
    Czyli cosplayer Shizuo przebrał się za dziewczynę? xD
    Ale i tak fanie wyglądał? Hah

Ja nie mam problemu z nie włączaniem komputera. Ale jak go włączę, to praktycznie nie ma szans, żebym się czegoś nauczyła, bo zaraz znajdę coś ciekawego, co mogę robić albo czego poszukać :< Więc to nie jest tak fajnie xD
    A co masz teraz na biologii?
    Mnie już biologia przestała ciekawić :<
    Ale i tak najgorsza jest fotosynteza. Przez całą podstawówkę i gimnazjum myślałam, że to prościzna: a liść, słońce, aparaty szparkowe, ale to co w liceum dali to jakaś tragedia, której za nic nie zrozumiem o_O
    (cdn)
  4. ddo bwayo
    05.12.2010 22:30
    ddo bwayo
    Dokładnie~~! Zwykłe słowo potrafi się przerodzić w dwuznaczność 8D Ja za to mówię często specjalnie takie rzeczy które brzmią dwuznacznie by zobaczyć kto załapie c: jestem zuem 8D
    Ah, to w sumie dobrze :3 rzeczywiście mało, ja wymiękłam przy shuffle, strasznie głupie i monotonne .
    ja chcę Hypera DDD: może na wsi za 2 lata będę miała c:
    Ja na Tanuki patrzę czy jest coś nowego, ale zazwyczaj nic nie widzę :c i musze polegać na innych, że znają coś ciekawego xD
    Dobrze, że wymyślają, ale nie w takich ilościach ~! żeby tylko te dobre obejrzeć to i tak czasu nam nie starczy D:
  5. ddo bwayo
    05.12.2010 22:29
    ddo bwayo
    jezus, ja widziałam na konwencie cosplay Izayi i Shizuo którzy robili paring, tańczyli razem na balu i w ogóle byli tacy słodcy,że nawet Shizuo ubrany jak dziewczyna w peruce robił nasię podobał cosplayer, jednak Shizuo i Izaya i wszyscy prawie w t mnie takie samo wrażenie, jak w cosplayu całym i właśnie wtedy zachęciło mnie do oglądnięcia durarary 8D mi ym anime są cudowni i trudno ich nie polubić :3
    Ohh, szkoda że ja tak nie mam. Chociaż w sumie ja zawsze robię zadanie przy komputerze bo inaczej nie umiem. I uczę się też przy komputerze, no oprócz biologi, biologia jakoś mnie interesuje i jak się uczę to tak jakbym czytała naprawdę dobrą książkę, no ale robiliśmy akurat ciekawe tematy ^^"
    cdn.
  6. Miyoki
    05.12.2010 22:24
    Miyoki
    Kodomo no Jikan nie polecam. Jakoś mi się nie podobało. Jedyne momenty warte uwagi, to takie smutne, poważne. Nawet się prawie wzruszyłam przy jednym!
    Jednak jeden dobry odcinek na całe anime, to trochę za mało.
    Spokojnie, nigdy nie porzucam anime po jednym odcinku ^^
    Mało kiedy cokolwiek porzucam (chyba, że jakieś nudne anime na hajperze)
    Ja mam na MALu ponad 60 anime w "plan to watch" i co gorsza ta liczba wcale nie maleje
    Zazwyczaj patrzę na stronę kreskowka.fani i jakie dodali nowe. Jak któreś mnie zaciekawi z opisu, to dodaję do listy. Albo, jak mówisz, z polecenia lub patrzę na malu ^^
    No niestety, ja chyba też nie :<
    Bo gdyby nie wymyślano coraz to nowszych anime, to bym tak się nie martwiła, ale tak to trochę przegrana ta walka z czasem ^_^'
  7. Miyoki
    05.12.2010 22:11
    Miyoki
    Zobaczymy, zobaczymy. Ta postać mnie intryguje odkąd na konwencie zobaczyłam jego cosplayera :3
    Mimo, że nie znałam tej postaci xD
    Mam nadzieje, że to Shizuo mi się podobał, a nie cosplayer
    Dokładnie tak jak mówisz! Hahaha, dobijające jest to ^^
    Dlatego ja nie włączam komputera w ogóle (chyba, że praca domowa tego wymaga, ale już wolę skorzystać z komputera brata, na którym mam ograniczone możliwości, bo mnie pilnuje), bo jak włączę komputer, to zaraz będzie mi czas niepostrzeżenie lecieć, bo tu zaraz znajdzie się jakieś anime do obejrzenia, a chęci nie brakuje ;]

Hahah, ja też tak mam! Z moją koleżanką na lekcji załapiemy wszystkie dwuznaczności dwa razy szybciej niż ktokolwiek inny (jeżeli ktokolwiek inny to w ogóle zobaczy). Czasami aż się przerażam i boję cokolwiek mówić, bo brzmi to.. dziwnie ^^
    (znowu cdn)
  8. ddo bwayo
    05.12.2010 21:53
    ddo bwayo
    Mi się wydaję, że tak, trudno go nie polubić , serio C: taki szaleniec 8D no czasem tak jest, jeeeednak mam nadzieje, że się nie zawiedzieć.
    Dokładnie, to zadanie domowe to pouczyć się ale mówisz sobie "oj tam, dopiero 14 obejrze jeszcze odcinek" i zanim się obejrzysz już jest 19 i już ci się nie chcę nic robić i jak masz nauke na wtorek a jest niedziela to mówisz "nauczę się jutro!" , anime uzależnia 8D
    hai, do wszystkiego mam skojarzenia i w ogóle, szczęście mam, że osoby z którymi się "zadaję" są podobne do mnie c: nie oglądałam, ale z tego co mówisz, to strasznie dziwny koleś ._.
    *kusi* najpierw obejrzyj Durarare, chociaż niektórzy mówią, że 1 odcinek jest nudny :c mi się podobał, ale nie porzucaj durarary po 1, obejrzyj do końca *w* .
    Ja mam w tym problem, że czas to ja mam, tylko nie umiem szukać anime i wszystkie prawie oglądnęłam z polecenia lub "bo fajne fanarty są z nimi" Dx
    Chociaż pewnie i tak do śmierci nie obejrzę wszystkich fajnych anime :c
  9. Miyoki
    05.12.2010 21:47
    Miyoki
    Delikatny z Ciebie zboczeniec, powiadasz? xD
    Czasem to i ja niektórymi scenami jestem zniesmaczona - jednakże z rzadka
    Pedofil z Kodomo no Jikan mnie wkurzał (tak bezpłciowa postać, tak brak mu jaj, że udało się małej dziewczynce wmówić mu, że jest pedofilem D; ).

Kurczę! Aż sama bym obejrzała teraz Darker than Black, tak mnie kusisz ^^
    Ale nie mogę :<
    Tyle fajnych anime do obejrzenia, a tak mało czasu! T.T
  10. Miyoki
    05.12.2010 21:45
    Miyoki
    Sama jestem ciekawa czy go polubię ^^
    Bo czasem może się wydawać, że się kogoś polubi, a wychodzi coś innego.
    Albo odwrotnie - nie masz żadnych odczuć co do tej osoby (mówię o Mello akurat ), poza tym, że trochę ci nie pasuje (bo zastąpiła L'a, a nikt go nie może zastąpić), a potem się okazuje, że mimo woli zaczynasz tą osobę uwielbiać ;D
    No, czasem anime tak wciąga, że na siłę próbujesz się oderwać od niego (czasem bez skutku ), bo wiesz, że masz coś do roboty albo uważasz, że tyle powinno starczyć na dziś, ale nie - ładujesz kolejne, bo jesteś ciekaw co będzie dalej xD
    I szczerze mówiąc to nie wiem czy to dobrze, czy też źle
    (cdn)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:20.