Wróć   TheSims.PL - Forum > Królewicz Grudkowego Kosmosu
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Królewicz Grudkowego Kosmosu i Yuki
Wiadomości odwiedzających od 141 do 150 z 186
  1. Królewicz Grudkowego Kosmosu
    Jaka jest twoja ulubiona laleczka?
  2. Królewicz Grudkowego Kosmosu
    Mam nadzieję że jak będę robił jakieś tematy to że zdjęcia choć odrobinę dobrze będą wyglądać bo do tej pory to były okropne.
  3. Królewicz Grudkowego Kosmosu
    a pro po ciuchów, to jedyne porządne ciuchy jakie mam z neta to ta bluzka co ma twoja Farsiris Lavalett i kiecka tego uroczego elfika.
  4. Yuki
    19.09.2013 20:04
    Yuki
    Nie mam tych akcesoriów
  5. Yuki
    19.09.2013 20:02
    Yuki
    Fs w trójce to jest wyzwanie, zwłaszcza ze względu na dość specyficzne oświetlenie, które różni się w wielu miejscach w simowym świecie, a ja lubię, kiedy zdjecia sa idelanie oswietlone. A o to trudno ;/
  6. Królewicz Grudkowego Kosmosu
    Mi się bardzo podobają w "szalonych latach" ubrania hipisów i mc hammera są świetne.
  7. Królewicz Grudkowego Kosmosu
    Wstaw wstaw musisz je wstawić, "Salem" to do dziś uwielbiam i jestem w trakcie tworzenia świata w takim stylu. Jak skończę to wstawię zdjęcia i może do pobrania.
  8. Yuki
    19.09.2013 19:58
    Yuki
    Ludzie nie doceniają ubrań z gry, sciągają gnioty o złych meshach i uważają, że jak ściągnięte, to lepsze. A prawda jest taka, że wśród maxisowych ciuszków też są perełki!
  9. Królewicz Grudkowego Kosmosu
    Świetna i fajnie wykorzystałaś te ciuchy ze studiów.
  10. Yuki
    19.09.2013 19:51
    Yuki
    Hihi, zdecydowanie. W ogóle w najbliższym czasie planuję wstawić na forum fotostory, ale nie jestem do końca pewna swych umiejętności pisarskich. Za jedno się kiedys tam zabrałam, Salem się nazywało, ale wtedy gorzej szło mi i pisanie i tworzenie simów i robienie zdjęc, więc było to porażką

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:31.