Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 1581 do 1590 z 1814
  1. rudzielec
    01.09.2010 00:26
    rudzielec
    Ja jestem taka pipa że ciężko mi z wszystkim się poukładać..
    Odcinek dodaję ale dopiero teraz, a na literkę to prawda, miałam się zalogować, ale ciągle to przekładam (chyba boję się krytyki ) nie no, zaloguje się na pewno, myślałam, że już będę mieć nowego kompa bo chciałam tam sobie zakładki i hasła poprzenosić i wtedy się zalogować a tu dupa ;/ wkurza mnie takie czekanie siarczyście. I tęskni mi się za Viperką a nie mam jak do niej napisać bo nie mam kasy na fonie no i to cholerne gadu mi się wiesza, żyć nie umierać! pewnie mnie zrypie jak się w końcu odezwę, że co ja tyle czasu milcze i w ogóle, dostane dodatkowo ochrzan, że pieprze jak niezdrowa dupa () ale i tak ją uwielbiam!
  2. Libby
    31.08.2010 22:45
    Libby
    Miałaś się zalogować na literkę podobno .
    No i Belle Rose ani widu, ani słychu.
  3. Libby
    31.08.2010 17:30
    Libby
    Dopiero w przyszłym tygodniu? Fajnie byłoby pogadać na GG. No trudno.
  4. rudzielec
    31.08.2010 13:10
    rudzielec
    czas zakupu przesunął się troszkę także pewnie pod koniec tego tygodnia, ewentualnie na następny
  5. Libby
    30.08.2010 21:17
    Libby
    Spoko . A kiedy będziesz mieć tego nowego kompa?
  6. rudzielec
    30.08.2010 19:51
    rudzielec
    No to fajnie że po południu będziesz w chałupce
    i kiedyś pogadamy na gg (jak będę mieć nowego kompa, bo stary nie chce pozwolić )
  7. Libby
    30.08.2010 19:10
    Libby
    Po południu. To jednak ok. Spotkanie jest o 11, więc po południu powinnam siedzieć w domu . Oj, moja główka, to już w ogóle odrębna historeia .
  8. rudzielec
    30.08.2010 18:59
    rudzielec
    Ah tak, juz pamiętam ^^
    akurat ściągnęłam fajne poseboxy, to coś się spiknie he he
    Co do odcinka to daj znać z tą godziną
    Mogę ci wysłać na PM nawet swój numer fona, tyle że nie odpiszę bo nie mam nic na koncie
    Oj tylko nie mów, że tez masz problemy z główką
    To nie dobrze.
  9. Libby
    30.08.2010 18:50
    Libby
    Fotki były Twoim pomysłem . Próbki mi kiedyś przysłałaś. Jakieś takie roznegliżowane były z deka. Jutro po południu pewnie będę na spotkaniu organizacyjnym w sprawie praktyk. Potem sprawdzę godzinę, to dam Ci znać .
    A co do odcinka to spoko, nie popędzam . Wiem, co znaczą problemy neurologiczne...
  10. rudzielec
    30.08.2010 18:34
    rudzielec
    Libby moja droga muszę cię zmartwić, nie skończyłam jeszcze odcinka
    mam taki zapieprz, że aż mi łeb pęka ;/ a już mnie gonią od kompa bo ostatnio z moją główką jest nie teges, boli coraz bardziej i w ogóle eh... No ale postaram się go skończyć nas jutro popołudniu, bo już część mam napisane i przypomnij mi jakie to mają być foty, bo właśnie odpalam simsy i będę pstrykac kilka a ostatnio z moją pamięcią dosyć kieeepsko

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:24.