Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i Annetti
Wiadomości odwiedzających od 151 do 160 z 281
  1. Annetti
    12.05.2015 15:52
    Annetti
    No i dupa. Nie wiem czy to powodzenie się przydało czy nie Z jednej strony nawet mi tego palca nie wyginał ani nic, do przeżycia było w każdym razie, ale stwierdził, że coś musi palca blokować, na prześwietleniu nic nie widać i stwierdził, że mam jechać gdzieś do jakiegoś ortopedy przy jakimś szpitalu i tam zadecydują czy będą to operować czy co
    Dla mojego zdrowia psychicznego lepiej jeszcze poczekać z książką Nie chciałabym się na niego wkurzać :<
    Oczywiście Chociaż znając życie to na pewno wcześniej, bo tzw. "Anioła" piszę już ponad rok i jeszcze nie skończyłam
  2. Libby
    12.05.2015 15:05
    Libby
    Nie musi być porywająca, grunt by była opisana na forum
    No, też mam co do Ady mieszane uczucia, ale ją lubię. W końcu to córa Gabrysia Gabryś
    Biedna... życzę powodzenia na wizycie!
    Nawet dla Rhetta?
    Ach, czyli jak pokończysz wszystkie swoje dzieła i fanfiki, to się zgłosisz? xD
  3. Annetti
    12.05.2015 14:00
    Annetti
    Oj są, chociaż historia Hani nie jest jakaś porywająca. Z Patrykiem spotykała się już jako nastolatka, skończyła studia, teraz się hajtnęli i mają córeczkę w drodze
    Mnie Ada tak średnio się podoba, ale mimo wszystko ją lubię "uderzające podobieństwo do Gabrysia" ach, tego nie potrafię określić. Ale robi mi się smutno na myśl o Gabrysiu Muszę w końcu wam opisać jak umarł.
    Noo, ostatnio byłam u niego dwa tygodnie temu i za chwilę idę znowu. Już ponad miesiąc jestem bez gipsu, a palec dalej się nie zgina. Teraz umieram ze strachu, bo gość jest straszny i jak zacznie mi go wyginać, to znając mnie skończy się na płaczu "Scarlett" leży i czeka aż będę gotowa psychicznie do tego, że przez najbliższe fragmenty S. i R. nie będą razem. Aż tak cierpliwa żeby to znosić (nawet dla Rhetta) to ja nie jestem, hah. O propozycji pamiętam cały czas, jak nie będę mogła napisać niczego innego, to się zgłoszę od razu
  4. Libby
    12.05.2015 13:54
    Libby
    Tak mi się wydaje, że Hania jest co najwyżej nastolatką. W każdym razie na forum są duuuże zaległości
    No, ba, bo Mikołaj to takie ciacho
    No niby tak, choć z Adą jest tak, że ciężko w sumie określić, czy jest ładna. to chyba przez fryzury. Nie jestem pewna, w kogo się wdała, ale była jedna fota, na której było widać uderzające podobieństwo do Gabrysia .

Często siedzisz u tego chirurga? "Północ i Południe"... a "Scarlett" leży... Coś Ci chyba nie podeszła ta wersja?
    Jak masz taką wenę do pisania, to przypominam o mojej propozycji nie do odrzucenia
  5. Annetti
    12.05.2015 12:50
    Annetti
    Cytat:
    Napisał Libby
    Ulala... Hania i Lila powychodziły za mąż a na forum Hania jest chyba nastolatką jeszcze
    Bardzo możliwe
    Przy Mikołaju wielu simów wypada blado, haha. Co do fryzury Ady, to też tak myślę, ale doszłam do wniosku, że simom nie zawsze fryzury mogą pasować, tak jak ludziom
    Cytat:
    Czytasz coś ostatnio?
    notatki z historii jak siedzę u chirurga Za tydzień matura z historii, a ja wciąż jestem w Grecji. No, ale tak na poważnie to nie za bardzo. Kupiłam wczoraj książkę "Północ i Południe" Gaskell, ale czekam aż mnie najdzie ochota na czytanie. Za to piszę dość prężnie Zaczęłam nawet tworzyć fanfic o Harrym Potterze
  6. Libby
    12.05.2015 12:38
    Libby
    Ulala... Hania i Lila powychodziły za mąż a na forum Hania jest chyba nastolatką jeszcze
    Patryk... no cóż, przy Mikołaju wypada blado
    Adzie chyba nie do końca pasuje fryzura na ostatnim zdjęciu Ale śluby piękne
    Czytasz coś ostatnio?
  7. Libby
    24.04.2015 22:35
    Libby
    Znam to uczucie towarzyszące ukończeniu szkoły... U mnie było o tyle gorzej, że zaraz po zakończeniu fajnie się bawiliśmy w pubie i tym bardziej szkoda było się rozstawać...
  8. Libby
    22.04.2015 21:29
    Libby
    Mój kochany!
    No, Nataszka jest urocza. Nie powinna być jedynaczką
  9. Annetti
    22.04.2015 21:23
    Annetti
    No właśnie. Ach, ten Rhett
    Patrząc na Nataszkę też mi się tak wydaje :> Ale to może jak kiedyś Janka przeprowadzę z rodzinką do innego domu
  10. Libby
    22.04.2015 21:16
    Libby
    I będzie jeszcze bardziej w sobie rozkochiwał ? Ach, ten Rhett
    A Nataszy zdecydowanie przyda się braciszek

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:00.