Wróć   TheSims.PL - Forum > ddo bwayo
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy ddo bwayo i Miyoki
Wiadomości odwiedzających od 151 do 160 z 616
  1. ddo bwayo
    05.12.2010 21:35
    ddo bwayo
    tzn. to są moje osobiste odczucia co do niego, ale wiesz, możesz go nie polubić, jednak mam nadzieje, że tak nie będzie ^^" eh, znam to uczucie, jednak jak już coś zacznie się podobać , to nawet pare odcinków dziennie idzie, nee? :3 no ale poczekam i powymieniamy się wrażeniami jak skończysz bo aktualnie nie mam z kim bo jedyne otaku które znam dopiero to ogląda D:
    w sumie to nie pamiętam, ale wolała bym nie widzieć tej sceny, jestem delikatną osobą , mimo, że zboczoną 8D

no na razie kończę odcinek i zapowiada się fajnie, obawiam się, że tamto odłożę i obejrze po tym
  2. Miyoki
    05.12.2010 21:25
    Miyoki
    O ja, to się cieszę, że będzie jak Mello trochę
    Postaram się szybko, ale nie wiem jak wyjdzie, bo póki co chcę obejrzeć do końca Saiunkoku Monogatari, a zostały mi jeszcze bodajże 23 odcinki do obejrzenia, a za dużo czasu na oglądanie nie mam, bo tylko w weekendy :<
    Chyba, ze poluzują, więc szybciej mi to zejdzie.
    Jakby co, to postaram się - albo jak trochę zapomnisz, to opiszę Ci scenę, byś mniej więcej wiedziała o co chodzi
    Łoo, ciekawe jakie to anime było takie hardcorowe

A no widzisz - skoro lubisz ten opening, to na razie jest to dobry początek ;>
  3. ddo bwayo
    05.12.2010 21:19
    ddo bwayo
    Napewno, skoro lubisz Mello to i jego pokochasz :3 Ja osobiście wolę Izaye, ale ich paring to kocham !333
    To jak najszybciej, póki pamiętam co się tam działo 8D
    Dokładnie w sumie Paradise Kiss też nie miało nic takiego w porównaniu do Nany czy innych anime co oglądałam (kurde, anime od 12 gdzie nic podobno nie zaszło bardziej mi psychikę zryło i nie oglądałam momentu "seksu" jak to) , w ogóle nie rozumiem tego rozumowania ludzi.

btw. skąd kojarzę muzykę z openingu tego...
    edit. : już wiem, mam tą piosenke na komputerze! 8D lubię ten zespoł :3
  4. Miyoki
    05.12.2010 21:13
    Miyoki
    Właśnie odniosłam takie wrażenie, że Shizuo musi być genialny. Ciekawe czy stanie się kolejną ofiarą mojego fangirlowskiego uwielbienia 8D

Z pewnością obejrzę, bo już od pewnego czasu mam na nie ochotę ;>

Dziwi mnie jak niektórzy dają ograniczenia wiekowe, które w ogóle nie pasują do sytuacji.
    Code Geass dali od 18 lat bo odrobina nagości się pojawiła. No bo chyba nie ze względu na krew <_<
  5. ddo bwayo
    05.12.2010 21:09
    ddo bwayo
    ah, tak! Shizuo jest genialny! ^^ w ogóle anime genialne, liczę na to, że będzie druga seria albo coś innego bo nie podoba mi się zakończenie, koniecznie obejrzyj jak będziesz miała czas~ :3

tylko, czemu jak wchodzę na kreskówkę piszę, że od 18 lat ? 8D no trudno, DN też podobno od 16 a ja tam nie widzę nic takiego xD
  6. Miyoki
    05.12.2010 21:07
    Miyoki
    Niee, to mi się pomyliło. Teraz sprawdziłam i mi chodziło o Shizuo xD
    Mi też to czasem przeszkadza. Jak mam do wyboru anime z bardziej interesująca mnie fabułą, ale słabą kreski i mniej interesujące, ale z lepszą, to wybiorę drugie ^_^
    Chociaż czasem potrafię się zmotywować

Darker than Black podobno ciekawe anime - tak przynajmniej słyszałam.
    Nie ma za co
  7. ddo bwayo
    05.12.2010 21:02
    ddo bwayo
    cóż... nie kojarzę nikogo takiego, ale ja często nie kojarze imion z anime 8D tylko głównych bohaterów, o ile w ogóle.
    Baccano nie podoba mi się kreska, cóż, nie umiem oglądać anime gdy mi się nie podoba, nawet gdyby fabuła powalała. Nie umiałam dokończyć anime które mnie w dzieciństwie powalało (dalej fabuła powala) przez kreskę :c
    Ale Darker than Black zapowiada się fajnie, dzięki :3 idę poczytać recenzje ~.
  8. Miyoki
    05.12.2010 20:56
    Miyoki
    Hmm.. Zważając na to, że nie oglądałam jeszcze tego anime (a chcę ze względu na postać Shinji'ego - bodajże tak miał na imię xd), to za wiele nie pomogę :<

Ale podobno podobne (głupio to brzmi ^^') do tego jest Darker than Black lub Baccano!
  9. ddo bwayo
    05.12.2010 20:39
    ddo bwayo
    w sumie bardzo podobało mi się durarara więc jakby coś podobnego do tego to było by cudownie *w* byle nie Trinity blood bo jakoś nie mam na to ochoty :c
  10. Miyoki
    05.12.2010 20:29
    Miyoki
    A na jakie miałabyś ochotę? ^^
    Bo ja już trochę miałam dosyć oglądania wiecznie anime wiążących się ze szkołą i takimi 'normalnymi rzeczami', więc przeniosłam się w trochę inną epokę i kontynuuję drugą serię Saiunkoku Monogatari. Brakowało mi tego <:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:52.