Wróć   TheSims.PL - Forum > Lubie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Lubie i ultraviolence
Wiadomości odwiedzających od 151 do 160 z 219
  1. ultraviolence
    21.02.2012 10:03
    ultraviolence
    No, chyba, że tak. Wykupić pakiecik i po sprawie. Masz co chcesz i wszyscy zadowoleni Ja teraz testuję TMobile i na razie nie narzekam.
  2. Lubie
    21.02.2012 10:00
    Lubie
    Ale mi tam pasi internet, sms i minutki. xd
    Zostaje mi 3 złote, to sobie z ciocią troszkę porozmawiam i takiego wała (baaardzo dużego) mi zabierają. xd
  3. ultraviolence
    21.02.2012 09:58
    ultraviolence
    Zawsze możesz pójść do salonu i poprosić, aby wyłączyli Ci to cholerstwo (tylko uprzedzam - lepiej patrz im na ręce, aby nie spotkała Cię taka niespodzianka, jak mnie ).
  4. Lubie
    21.02.2012 09:54
    Lubie
    Ja mam podobnie, tylko że mi sms przychodzą co dziennie, które mnie kosztują ok 1,5 zł.
    Ale to nie orange, tylko przez to, że jak wysyłałem sms'a przez neta to podałem swój nr. (głupek) i teraz doładowanie trzyma mi jeden dzień, bo od razu wykupuję pakiet internetu, sms'ów i minut darmowych. xd
  5. ultraviolence
    21.02.2012 09:50
    ultraviolence
    Też byś ich nie lubił, gdyby Ci taki numer wykręcili Po tym, jak babencja w salonie przez przypadek (ehe, już ja wierzę w takie przypadki) włączyła mi jakąś usługę, co to codziennie przychodzi smsik za 3zł o aktualnej pogodzie za oknem, to ja dziękuję... A potem się dziwiłam, że raptem kilka smsów wysłałam i całe doładowanie poszło. Nigdy więcej Orange, kantowali mnie tak przez dwa tygodnie… -_-
  6. Lubie
    20.02.2012 21:20
    Lubie
    Co się Helenko stało że nie odpisałaś na ostatnią wiadomość ?
    Nie lubisz Orange ? ()
  7. Lubie
    18.02.2012 22:27
    Lubie
    Może być i pistolet na wodę.
    My jesteśmy jak rozmowy w orange, w weekendy bez ograniczeń. :p
  8. ultraviolence
    18.02.2012 21:16
    ultraviolence
    Nie mam takich wypasionych gadżetów... Najwyżej pistolet na wodę kuzyna :<

Lubie, fajnie by było, ale obawiam się, że nasza misja nie wypali. Ech, te ograniczenia
  9. Lubie
    18.02.2012 11:26
    Lubie
    Oczywiście. Wałek i tłuczek się przydadzą. To jeszcze dorzucę chohelkę i drewnianą łyżkę.
    Jeszcze bym potrzebował gumową kaczkę, ale jej nie mam.
    A ty masz, jak tak to weźmiesz.

To kiedy pierwszy skok?
  10. ultraviolence
    18.02.2012 11:16
    ultraviolence
    Dobra, wygrałeś. Neonów i wbudowanej nawigacji nie przebiję :< Wałek i tłuczek do mięsa też może być? Trzeba wziąć cały arsenał, bo nie wiadomo z czym będziemy mieć do czynienia

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:54.