Wróć   TheSims.PL - Forum > Paka
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Paka i Miyoki
Wiadomości odwiedzających od 161 do 170 z 535
  1. Miyoki
    08.04.2011 21:06
    Miyoki
    WTF?! Jak mogłam przekroczyć limit znaków?
    W ogóle, to znowu napisałam do siebie i musiałam skasować xd

W ten wtorek, środę i czwartek?
    O, to życzę powodzenia
    Mi też się przyda, bo w poniedziałek mam ten konkurs, we wtorek odpowiadam z PP (muszę mieć 4 lub 5), w środę odpowiadam z geografii (tak samo jak z PP, jeśli chcę mieć 4 na koniec), w ten sam dzień lub w czwartek próbna matura z biologii na ocenę (rozszerzenie) a w czwartek praca klasowa z matmy (ciągi liczbowe, arytmetyczne i geometryczne). Chociaż z matmy i tak mam dwóję na koniec i chyba nic tego nie zmieni.

Zgadzam się. Też nie lubię humana, bo jest nudny. Chociaż nie mam z nim problemów zazwyczaj, ale jak myślę, że muszę przeczytać tekst jakiś i na jego podstawie wymyślać zdania (WYMYŚLAĆ ZDANIA - czy to nie okropne??), zamiast sobie ładnie i elegancko zaznaczyć odpowiedź A,B,C lub D, a już tym bardziej jak muszę wymyślić całe wypracowanie, to taaaaaakkk mi się nie chceeee >:C
  2. Miyoki
    08.04.2011 21:05
    Miyoki
    W ten wtorek, środę i czwartek?
    O, to życzę powodzenia
    Mi też się przyda, bo w poniedziałek mam ten konkurs, we wtorek odpowiadam z PP (muszę mieć 4 lub 5), w środę odpowiadam z geografii (tak samo jak z PP, jeśli chcę mieć 4 na koniec), w ten sam dzień lub w czwartek próbna matura z biologii na ocenę (rozszerzenie) a w czwartek praca klasowa z matmy (ciągi liczbowe, arytmetyczne i geometryczne). Chociaż z matmy i tak mam dwóję na koniec i chyba nic tego nie zmieni.

Zgadzam się. Też nie lubię humana, bo jest nudny. Chociaż nie mam z nim problemów zazwyczaj, ale jak myślę, że muszę przeczytać tekst jakiś i na jego podstawie wymyślać zdania (WYMYŚLAĆ ZDANIA - czy to nie okropne??), zamiast sobie ładnie i elegancko zaznaczyć odpowiedź A,B,C lub D, a już tym bardziej jak muszę wymyślić całe wypracowanie, to taaaaaakkk mi się nie chceeee >:C
  3. Paka
    08.04.2011 20:20
    Paka
    haha, bo rosyjski jest dość prosty i śmieszny :p
    no i wole go dziesięć razy od niemieckiego :E

NIEEEEE, ŻADEN MC ,ŻADNA BIBLIOTEKA
    jak sobie pomyśle o takich fuchach to aż....... xD

testy mam już we wtorek, środe i czwartek
    huuuuuman nuda xD
    ale dość trudny :E
  4. Miyoki
    08.04.2011 18:50
    Miyoki
    No to się nie dziwię, że teraz się zdołowałeś.
    To musi być okropne uczucie. W sumie to je znam o_o

Czemu Ty tak ten rosyjski lubisz? xd

Zawsze możesz po szkole znaleźć jakąś małą fuchę, np. w McDonaldzie xDD
    Wiem, nie o to Ci chodzi
    Chociaż wg. mnie to lepsze niż pracować na budowie. Ale w sumie Ty możesz mieć inne zdanie, bo ja jestem dziewczyną (O_O!!! Szok!! Jestem?? ).

Kiedy dokładnie masz testy? Chyba już niedługo, co?
  5. Paka
    03.04.2011 08:31
    Paka
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o W DUPE !
    byłem w mechanie i normalnie złapałem doła na jakiś czas :d
    następnej szkoły już mi sie nie chciało oglądać

taka dupna dość szkoła, stara, i taka jakaś smętnawa atmosfera
    we wrześniu bym tam mógł wpaść w doła :<
    kuwa czemu tylko tam jest informatyka?

ale przed mechanem byłem w budowlance, bo tam kumple i kumpele chcieli iść no to byłem i było ok
    takie potem były przemyślenia, że jednak na inżynieeera pójde z kumplami paroma i koleżankami (TAM JE ROSYJSKI!!!!!:d:d:d:d)
    no i tera w czarnej dupie jestem :E
    boje sie, że od razu po szkole bym mógł jakieś maluteńkiej fuszki nie znaleść, bo co, na budowe?? : ////
    po mechanie mi sie zdawało, że gdzieś w Poznaniu coś małego znajde, bo przecież informatyka teraz wszędzie poszukują
    a co ze świeżym inżynierem? :S

DUPA xd
  6. Miyoki
    02.04.2011 17:46
    Miyoki
    Bibliografia to spis książek i opracowań, które się wykorzystało do matury ustnej,
    Na szczęście już ją zrobiłam i ponoć mam dobrze, więc w poniedziałek (mimo, że są rekolekcje i mam wolne) pójdę oddać. Fak. Przypomniałam sobie, że miałam coś do ramowego planu wypowiedzi dopisać, hmm :x
    Ok, będę na liczyć na Twoje kciuki

Kurczę O_O
    Tak wcześnie wstawać w sobotę
    O tej, to ja się niemalże dopiero kładę spać. W ogóle o co chodzi z tymi ptakami, które już o czwartej ćwierkają - nie powinny jeszcze spać.

U mnie też ciepło. Chociaż cieplej mi było, gdy termometr pokazywał 8 stopni, a jak temp podwyższyła się do 14, to zrobiło mi się zimno o.o
    Taa.. wczoraj poszłam w bluzie i złapał mnie cholerny deszcz :<

I jak tam dni otwarte?
  7. Miyoki
    02.04.2011 17:45
    Miyoki
    Nie no, nie posądzam Cię przecież o złe uczenie się czy coś
    Tylko powiedziałeś, że nie musisz się za bardzo starać, bo i tak się dostaniesz, więc xD

Wow, niezła średnia :3
    Ja tam nie żałuję, że poszłam do LO, ale część osób (które już wcześniej wiedziały kim będą chciały być) stwierdziła, że to strata czasu, bo skupianie się na każdym przedmiocie, kiedy nie każdy jest Ci potrzebny i się niekoniecznie przyda jest wkurzające.

Przynajmniej Twoja mama Ci podpowiada co do szkół, u mnie nikt się nie interesował o_o
    Jak pytałam o jakąś radę, to tak samo <_<
  8. Paka
    02.04.2011 05:48
    Paka
    tsssoooooo??
    coooś Ty :p
    nie to, że nie uczyć do testów, troche tam pokuje na pewno
    srednią 4.81 wyciągne i gites
    haaaaa! to że ide do mechana nie znaczy, że się źle ucze
    wszyscy taki zonk jak słyszą, że tam ide >D
    z mamą wojny tocze, o to, że mam tam nie iść
    informatycy są teraz poszukiwani dość i na niego sie wybieram
    czeba jakoś wykombinować so phaaace

bibliografia?
    a co to takiego? :d
    po co to do matury o.O

haaa, nie no nie no, kumam o co chodzi z tą maturą
    o maaaaaatko Ty już maturzystka
    wiedz, że będie trzymał kciuki, choć z tak daleka, to jednak będe
    kiedy ta maturka?

za godzine jade na te dni otwarte do mechana i jeszcze innych szkół w samej bluzie
    tak u nas dość ciepło ^^
  9. Miyoki
    26.03.2011 23:15
    Miyoki
    Czyżbyś chciał iść do mechanika, żeby się nie uczyć zbytnio do testów, hę?
    Ale jak wolisz taką szkołę, to czemu nie? Zresztą wg. mnie to nie jest zły pomysł, bo to mechanicy są bardzo poszukiwani. Zresztą tak samo jak... ee.. nie pamiętam, a nie chcę skłamać, więc zostawię to tak jak jest xDDD'

Ja muszę oddać bibliografię do matury ustnej już w przyszłym tygodniu :<
    A ja nawet nie wiem czy chcę jeszcze jedną lekturę czy nie. Nauczyciele i w ogóle mówią, że 5 to za dużo, ale nie wiem czy nie przeceniają moich możliwości, bo jak o czterech żonach mogę gadać 15 minut
    No i nie wiem czy chcę plan wypowiedzi, bo niby może się przydać jak czegoś zapomnę, ale nie wiem czy się wyrobię.
    Jakby co, to nie musisz mi na ten temat odpowiadać, bo możesz nie wiedzieć o co chodzi - przynajmniej ja nie miałam zielonego pojęcia o co chodzi z maturą dokładnie, do czasu 3 klasy liceum ^^'

Zastanawia mnie czemu jest -5 stopni! A gdzie wiosna?!
  10. Miyoki
    26.03.2011 23:14
    Miyoki
    Siemasz ;]

Tak, tak - dokładnie taka mata :>
    W czwartek przesadziłam, bo bez przerwy skakałam na niej przez 2 godziny. Przerwy były najwyżej minutowe (bo czas leci, tzn. jak mija minuta, to gra sama wybiera ci utwór i trzeba tańczyć D: ) i tak się zmachałam, że myślałam, iż zdechnę x_X!
    Twarz miałam gorącą i czerwoną, głowa mnie bolała jak po za długim przebywaniu na słońcu i szybko wzięłam kąpiel xd
    W dodatku nie spałam po południu, kiedy w nocy spałam po parę godzin, więc następnego ranka byłam niczym zombie (i tak też chodziłam w szkole :x). Co gorsza był wf pierwszy :<
    A ja miałam takie zakwasy. Ale co zrobić, kiedy TAKIE męczenie się jest fajne. Jakby można było na wfie skakać na macie, to bym nie miała żadnych nieobecności i nieprzygotowań xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:13.