Wróć   TheSims.PL - Forum > Gold_Chocolate
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Gold_Chocolate i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 161 do 170 z 479
  1. rudzielec
    30.05.2011 19:52
    rudzielec
    pomyślę nad tym
    nie no pamiętasz jak ci kiedyś pisałam na PM co będzie z Alią i Colinem na końcu FS?
    tego się trzymam
    po prostu nie chcę tutaj pisać, bo dużo ludzi zagląda na profile i ktoś mógłby podpatrzeć co ci napisałam zanim to opublikuję w odcinku
  2. Gold_Chocolate
    30.05.2011 19:47
    Gold_Chocolate
    bez numerów typu- brak happy endu między Alią i Colinem Z resztą rób co chcesz ale ich zostaw
  3. rudzielec
    30.05.2011 15:51
    rudzielec
    Relacja musowa
    no u mnie nie jest takie gorąco, w sam raz można powiedzieć
    no i jakich numerów?
  4. Gold_Chocolate
    30.05.2011 14:46
    Gold_Chocolate
    Ruda! bez numerów!

a no fajnie w sumie. Hmm oby było tak jak mówisz zdam Ci potem relacje ale upaaał.
  5. rudzielec
    29.05.2011 22:28
    rudzielec
    oj zobaczysz, że bedzie dobrze, nie ma się co martwić na zapas
    skoro jego kolega cie zna, to myślę, że nic złego cię nie czeka
    na pewno ta jego dziewczyna, to nie jakaś zołza, myślę, ze będzie ok ^^

o widzisz, niespodziankę ci zrobił? kurde no, nawet nie wiesz jak ja ci zazdroszczę!

a co do Alii to spokojnie... wszystko się kiedyś ułoży... chyba
  6. Gold_Chocolate
    29.05.2011 19:06
    Gold_Chocolate
    Na Alię ? Nie no nie rób mi tego ja sie całkowicie z nią utożsamiam
    To znaczy nie chodzi mi żeby jemu coś przeszkadzało, ale ja się boję, że będę się czuła jakoś nieswojo, że nie załapiemy jakiegoś wspólnego tematu. Tego kolegę wprawdzie znam no ale nie wiem jaka jest ta dziewczyna.

haaa! Zrobił mi niespodziankę i przyjechał na 15 minut nie chciał mnie puścić nawet do kuchni.
  7. rudzielec
    29.05.2011 16:44
    rudzielec
    będziesz zła na Alię ale co tam, masz powiedziałam

czym się martwisz? nie liczy się wiek przecież, skoro on cię zabiera to znaczy że jemu to nie przeszkadza
  8. Gold_Chocolate
    29.05.2011 16:23
    Gold_Chocolate
    Oh Ty! Kusisz znowu, pod włos bierzesz, że się nie wygadasz paskudo

A no wiem,wiem 3 jedziemy do kina.. w sumie się troche boje bo ma być jeszcze jego kumpel ze swoją dziewczyną i w sumie bd najmłodsza
  9. rudzielec
    29.05.2011 11:14
    rudzielec
    uuuu........ czyli jednak
    wiesz, nie ma się co śpieszyć, macie dużo czasu
    fajnie, że ci sie układa, ja naprawdę nie wiem, gdzieś ty wyczaiła takie ciacho
    ale życzę ci dużo, dużo szczęścia jak w końcu zostaniecie parą, bo czuję, że to kiedyś nastąpi
    a rodzice niech żyją w niewiedzy, a co!

jeśli chodzi o długość komentarza to jest zadowalająca
    mam tylko nadzieję, że to co wyjdzie w następnym odcinku, nie sprawi, że będziesz zła na pewną osobę (nic nie powiem )
  10. Gold_Chocolate
    29.05.2011 10:52
    Gold_Chocolate
    BR - zadanie wykonane,mam nadzieję, że długość komenta satysfakcjonująca hm, zaraz wezmę się za fanclub a potem za resztę FS, będę przeplatać
    Nowinki są takie, że chyba zwariowałam i on też, ale jakiś miesiąc temu zostaliśmy sami w domu, doszło do zachowań bardziej niż przyjacielskich jak ja to nazywam i w sumie nie wiem co o tym myśleć, bo nie widujemy się znów tak często, w każdym razie traktuje mnie jak kogoś wiecej, ale stwierdził, że nie jest jeszcze niczego pewny. Co innego oczywiście myślą nasi rodzice którzy żyją w przekonaniu ze dawno jestesmy parą

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:33.